stevo 58 Napisano April 2, 2010 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan dal mi neko moze naci gdje u americi mogu da kupim kvalitetne emulzione tube za tdm ima li neki link sajta unaprijed hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan /www.factorypro.com/ Ja sam od njih narucio i stglo mi na kucnu adresu, ali mi je covek u Americi uplatio. Moze i preko kartice, ali ide preko PayPall sistema. POZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 3, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam nabavio factorypro. bolje su od originalnih jamahinih jer su od drugačijeg materijala i ne troše se. pogledaj kakve su ti igle ali velika verovatnoća je i da njih moraš da menjaš. bolje je sve u kompletu i miran si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 7, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Majku mu, meni nisu stigle ima vec 2 nedelje... Narucio sa linka; .http://www.factorypro.com/products/Jets,%20Mikuni,%20buy.htm#Mikuni_emulsion_tubes_/_needle_jets a artikl ima sifru CRZ-EMU-100120k $56 / 2pcs Ra$o, koja je sifra za komplet tih igala? Hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Septembar 7, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Meni su stigle tek posle 3 meseca, a ja morao na put tako da sam ugradio Yamahine, a ove mi ostale. Ako nekom trebaju, rado cu ih prodati... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 7, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Daj brate..ko da ceka 3 meseca.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Septembar 7, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i vise...ja ih uplatio u februaru, a dobio u junu,...pa ti sad vidi :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 7, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato tj. kupljeno ;D Hvala forumu.. Posle ce i meni da stignu..pa cu nekog da usrecim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Septembar 7, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan mene naravno odmah rezervisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 8, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Das mali predujamcic? ;D Nesto sam utanjio ovih dana duva promaja po budjelaru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ra$o, koja je sifra za komplet tih igala? Hvala.. ne znam, i ja sam kupio samo e.tube. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 6, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jos mi nisu stigle #!~$%^&* Dentas..hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...