tref 0 Napisano April 2, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kotor ,MNE Motocikl: KTM SUPERENDURO 950R Prijavi odgovor kao problematičan husqvarna 510 ,auspuh skroz otvoren(povadjene pregrade)od tada se pocinje javljat eksplozija iz auspuha,recimo vozim jednim gasom na 4000-5000rpm i kad pustim gas pocinju eksplozije iz auspuha,sad jedni kazu mnogo goriva,drugi kazu malo goriva ,dakle sta je mnogo ili malo,i da li bih trebao da ditam iglicu u karburatoru?ima li ko iskustva sa stelovanjem karburatora da bi ko mogao dat dobar savijet.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 2, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ma kakva iglica kakvi bakraci,pa to ti je zato sto je otvoren covece,zatvori ga pa nece pucati uopste!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 2, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ma kakva iglica kakvi bakraci,pa to ti je zato sto je otvoren covece,zatvori ga pa nece pucati uopste!!! + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano April 3, 2010 Integrisan, 13055 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma kakva iglica kakvi bakraci,pa to ti je zato sto je otvoren covece,zatvori ga pa nece pucati uopste!!! Ili ga ostavi tako. To su expozije iz auspuha a ne cilindra. Meni puca a ja zviždućem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan ma kakva iglica kakvi bakraci,pa to ti je zato sto je otvoren covece,zatvori ga pa nece pucati uopste!!! +1 ,druga stvar je ako tebi to smeta ,meni iz raptora izlazi plamen bas zbog toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 3, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan I meni puca... kad se najedem suljpa! Nemoj da brines, to sto ti se desava je sasvim normalno ... samo sipaj i voziiiiiiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 3, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ša da sipa? suljpa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano April 3, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Nista ja tu ne bi dir'o, jos ako ima vatre milina! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 3, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Te explozije se desavaju skoro na svakom motociklu a i automobilu ali ih ne cujes zbog auspuha, kada progori ili protruli onda se cuje.....inace to ti je gorivo koje prodje u auspuh kada oduzmes gas i spustis u nizu...malo se nakupi i kad krenes da dodas gas to gorivo se zapali u auspuhu i ti sujes tu exploziju. Kod mene se isto cuje zato sto su suplji topovi....a namerne explozije bacam kad sam na nizbrdici oduzet gas, prekinem struju na prekidac i kad ga pustim on svaki put rokne......probaj pa ces videti, ja stalno rokam i vacam vatre..))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tref 0 Napisano April 3, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kotor ,MNE Motocikl: KTM SUPERENDURO 950R Prijavi odgovor kao problematičan nema smisla,ljudi se strave od toga a i posle malo duze voznje pocne da iritira i mene,salu na stranu,auspuh je fabricki ali je u potpunosti preradjen kao sto je arrow,znaci od dimenzija ulaza do izlaza unutrasnjost ,sve,i nemojte mi reci da to mora da puca tako i da je normalno :0 jeli iko ovdje mijenjao slip on na jednocilindras pa da je morao ustelovati karburator po njemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 3, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ti objasnio i meni puca zato sto je prazan......e sad ako ti zelis da se igras mehanicara bez potrebe ti se igraj, ali nije tu nista pokvareno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan kod mene je otvoren, retko kada nesto pukne:) I ima super zvuk...sta te briga da li puca ili ne.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano April 3, 2010 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan od kad sam i ja moj otovori puca, izgleda da nema sta da sad prigusuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano April 3, 2010 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Promeni stil voznje........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 3, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne pustas gas,i nece pucati ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 3, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;Dpeta pun gas i polako!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano April 3, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Na spoju topa i grane verovatno ne dihtuje kako treba, pa zato puca toliko. Sve spojeve izduvne grane i topa predihtuj, pa se javi sa rezultatima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...