Jump to content

Moto Zajednica

pucanje iz auspuha ?

Recommended Posts

• U prolazu, 15 postova
  • Motocikl: KTM SUPERENDURO 950R

husqvarna 510 ,auspuh skroz otvoren(povadjene pregrade)od tada se pocinje javljat eksplozija iz auspuha,recimo vozim jednim gasom na 4000-5000rpm i kad pustim gas pocinju eksplozije iz auspuha,sad jedni kazu mnogo goriva,drugi kazu malo goriva ,dakle sta je mnogo ili malo,i da li bih trebao da ditam iglicu  u karburatoru?ima li ko iskustva sa stelovanjem karburatora da bi ko mogao dat dobar savijet.pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1740 postova
  • Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R

ma kakva iglica kakvi bakraci,pa to ti je zato sto je otvoren covece,zatvori ga pa nece pucati uopste!!!

+ 1

• Integrisan, 13055 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

ma kakva iglica kakvi bakraci,pa to ti je zato sto je otvoren covece,zatvori ga pa nece pucati uopste!!!

Ili ga ostavi tako. To su expozije iz auspuha a ne cilindra. Meni puca a ja zviždućem.

• Svrati ponekad, 237 postova
  • Motocikl: nista do daljneg. . .

+1 ,druga stvar je ako tebi to smeta ,meni iz raptora izlazi plamen bas zbog toga :)

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

I meni puca... kad se najedem suljpa! :D

Nemoj da brines, to sto ti se desava je sasvim normalno ... samo sipaj i voziiiiiiii ;)

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Te explozije se desavaju skoro na svakom motociklu a i automobilu ali ih ne cujes zbog auspuha, kada progori ili protruli onda se cuje.....inace to ti je gorivo koje prodje u auspuh kada oduzmes gas i spustis u nizu...malo se nakupi i kad krenes da dodas gas to gorivo se zapali u auspuhu i ti sujes tu exploziju. Kod mene se isto cuje zato sto su suplji topovi....a namerne explozije bacam kad sam na nizbrdici oduzet gas, prekinem struju na prekidac i kad ga pustim on svaki put rokne......probaj pa ces videti, ja stalno rokam i vacam vatre..)))))

• U prolazu, 15 postova
  • Motocikl: KTM SUPERENDURO 950R

nema smisla,ljudi se strave od toga :D a i posle malo duze voznje pocne da iritira i mene,salu na stranu,auspuh je fabricki ali je u potpunosti preradjen kao sto je arrow,znaci od dimenzija ulaza do izlaza unutrasnjost ,sve,i nemojte mi reci da to mora da puca tako i da je normalno :0 jeli iko ovdje mijenjao slip on na jednocilindras pa da je morao ustelovati karburator po njemu?

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Ja sam ti objasnio i meni puca zato sto je prazan......e sad ako ti zelis da se igras mehanicara bez potrebe ti se igraj, ali nije tu nista pokvareno....

• Enduraš, 6399 postova
  • Motocikl: CRF300L

Na spoju topa i grane verovatno ne dihtuje kako treba, pa zato puca toliko. Sve spojeve izduvne grane i topa predihtuj, pa se javi sa rezultatima ;)

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja