Krce 242 Napisano Mart 19, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Zadovoljan sam konacnim rezultatom samo jos mi trebaju drugi zmigavci(manji kellerman) na kraju guvernale a to kolko danas kupujem u Louisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Mart 22, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan zmigavci montirani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 23, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ero, dobar ti bajk skroz! Samo, ne vidim zadnje zmigavce. Ne vjerujem da ce policija progutati to da se oni na ruckama vide i otpozadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Mart 23, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan lepo, lepo nego, uzmi metar i reci mi kolko ti je sirok volan? s obzirom na to kolko treba ruke da rasiris, sumnjam da ces zaseniti migavce laktovima :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 23, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj mi samo reæi da je pozadi KRUTA VEZA... :jecaj: :jecaj: :jecaj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 23, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Super je bike! Svaka cast! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Mart 23, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Guvernala je 105cm zmigavci se odlicno vide i u saobracajnoj je upisano da su oni dovoljni a ispod sedista ima centralni amontzer ali nije od neke pomoci kao da ga i nema ali nema veze ima da se ubjem od voznje ove godine pa ce bulja da navikne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Mart 24, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan :kul: :kul: :kul: odlicno!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 14, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Video sam motor uzzivo...a meni je prelep! :heart: Ali i svaka chast na hrabrosti..od Franfurta na "krutashu" :jecaj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 14, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast, extra je mashinica, i navishe mi se svidja shto je za merak uradjena cisti, vidi se jer nema suovzacev sic )) svaka cast again Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Zadovoljan sam konacnim rezultatom samo jos mi trebaju drugi zmigavci(manji kellerman) na kraju guvernale a to kolko danas kupujem u Louisu. imas li kakav lanac za vt 600 shadow Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 14, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ... vidi se jer nema suovzacev sic )) Ima,ima...Al nevidljiv! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...