pedjav 0 Napisano Mart 19, 2007 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih u predhodnom postu da pomenem, Hocu da menjam ulje u motoru i filter ,pa me interesuje gde mogu da ih nadjem i koje ulje je najpreporuchljivije.Takodje,ne bi bilo lose ako neko zna i cene,i koliko L ulja treba.Motor je yamaha r6 2005. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano Mart 19, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Za tvoj motor, kolicina ulja koju treba da sipas, ukljucujuci zamenu filtera je 2.85 qts, sto je pretvoreno u metricki sistem (*0.95) ukupno 2.7 litara. Ja bih sipao Motul ili Silkolene 15w50, polusintetiku, Cene su oko 850 din, zovi npr. Markos (3286404) pa pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 19, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ja sam vozio r6 2002 prvo sam stavljao motul i dosta ga je trosio na visokim obrtajima onda sam stavio bardal i bilo je odlicno,cak je i mjenjac bio tisi osim toga kupi 3 kile,sa filterom ide oko 2,6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano Mart 19, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan ja sipam motul 7100 u markosu je litra 13 eura ...mada ni onaj 5100 nije los 10e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Mart 19, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih u predhodnom postu da pomenem' date='Hocu da menjam ulje u motoru i filter ,pa me interesuje gde mogu da ih nadjem i koje ulje je najpreporuchljivije.Takodje,ne bi bilo lose ako neko zna i cene,i koliko L ulja treba.Motor je yamaha r6 2005. Pozzz[/quote']U R-6 iskljucivo sintetika motorex Top Spid 15-50 1000din/l mogu ti poslati siti expresom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Mart 19, 2007 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sipao sintetiku Motul RSV 15W-50 valjda nisam zajebo stvar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 19, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Sipaj bilo koju full sintetiku i nema da brines... Proizvodjac nije bitan, kolko je bitno da si siguran da nije fals... I racunaj da ti je to ulje od 1100 din pa navise... Uzmi gradaciju 10w 50 ili 15w 50... Castrol R4 superbike Silkolene Pro 4 Plus Repsol racing Motul 300v competition (ali je ono preskupo u odnosui na ova druga) Motorex nisam probo, ali ko sto sam ti reko najbitnije je da je full sintetika, tako da bez problema mozes i to... I posle 3 000 menjaj, sa sve filterom. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Mart 19, 2007 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan da nije malo 3000km za sintetiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 19, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Kad je rec o uljima, ocigledno je da ne vredi raspravljati. Prvo nisam ni hteo da postujem, jer sam znao da ce da krene rasprava po 1000 put. Ja sam samo dao svoj savet tj. onako kako ja radim, neko drugi svoj pa pedja sam neka odluci sta mu najvise ima smisla i sta mu odgovara... Pored svih troskova koje motor nosi, mislim da stedeti na ulju i nije neki posao, a obaska sto se to kasnije ispostavi i da nije bila usteda... Ovde ne pricam o ljudima koji prelaze 5 000 godisnje, i menjaju motor svake god I da ne treba da se menja posle 3 iljade (a treba ) mir u glavi nema cenu pozz http://motorcycleinfo.calsci.com/Oils1.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 19, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam taj motor. U njega staje 2.6 litara sa filterom, bez promjene filtera 2.4 litre. Ja mu sipam sintetiku - Motul 300V Factory Line Double Ester 10w40. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjav 0 Napisano Mart 20, 2007 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala,narode. Sada bar znam izmedju cega da biram,pa videcu sta bude bilo u ponudi,to cu i uzeti.U sv akom slucaju,jedno od navedenih,full sintetik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...