TomoB 1618 Napisano Mart 31, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Trka pustinjski izazov prevagnula se je u drugu polovinu. Dve etape pre kraja prvog ovogodišnjeg terenskog uzdržljivostnog relija za svetsko prvenstvo Marc Coma taktički čuva vodeću poziciju, Sebastian Huseini na Suzukijevom quadu i posada Novitskiy - Schulz u BMW X3 CC voze svoju trku. Miran Stanovnik je posle divlje borbe na današnjoj etapi za pobednikom klase maraton (production) zaostao samo osamnajst sekundi. Ukupno bio je peti medju motoristima i tako napredovao na osmo odnosno treće mesto v svojoj klasi. »Bio je divlji dan. Od starta do cilja - tristatrideset kilometara jurio sam bez popouštanja tempa. Sa konkurentima borili smo se bez popuštanja i bez taktiziranja. Kad sada pomislim na trku, jasno mi je, da nismo imali vremena za ispravljanje eventuelnih grešaka. Ako bi se neka sipina strmo odlomila, moglo bi završiti veoma loše. Ali takvo je utrkivanje. Radujem se rezultatu, bezobzira što sam istrošen. Pustinjska vrućina i bolovi u zglobu traže svoj harač.« Inače medju motoristima Marc Coma taktički čuva vodeću poziciju. Na četverotočkašu blista Sebastian Husseini, koji je pretekao sve motoriste osim pobednika etape - Jakuba Pryzgonskega. Prednost četiri točka je u dubokom i veoma mekom pesku postala očita. po Motosvetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...