N e g r o 307 Napisano Mart 30, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem rucicu kocnice sa sve pumpom. Moja procurela posuda, ja pazario prosle godine neku drugu ali nisam zadovoljan kako koci, moze i bolje, cini mi se da pumpa nije adekvatna. Takodje me zanima da li ko ima amortizere na prodaju zadnje i po kojoj ceni? Mislio sam da ih punim ali opet sta da punim ako nisu drzali dihtunzi ulje do sada zasto bi drzali od sada, zar ne? I umalo da zaboravim, treba mi okrugli far. Bio je neki na forumu odavno pa ako ima neko - rado bih zeleo da saznam cenu. Info u pp, mail ili na 065/8274381 Sve trazeno je za moju masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 30, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Imam od cbr honde komplet - možeš posle da ga dižeš na prednji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Mart 30, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Nijednog trenutka nisam posumnjao da imas... ;D Ima li jos neko sa rucicom i ostalim stvarima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...