HoochieMan 30 Napisano Mart 29, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šta mi treba... trebaju mi fuzasteri koji dobro grizu čizmu, da ne razmišljam da li će noga kliznuti. Fabrički su sasvim ok za neku opuštenu vožnju, ali kada se nađem u nagibu sa punom težinom na prstima na fuzasteru, nije mi svejedno. Jednostavno, fabrički nemaju grip za obuću kakav bih voleo da imaju. Molio bih za preporuku, sa akcentom da mi ne treba šminka, već jaki fuzasteri sa jakim gripom... Po mogućstvu sa razumnim odnosom cene i šta se za tu cenu dobije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoniboss 1 Napisano Mart 29, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd, Konjarnik Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja neke dobre, samo su malo krivi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Mart 29, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja neke dobre, samo su malo krivi! ;D ;D ;D "Ozbiljan kvar" ... mora da se otvara mašina... Jao Džoni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 30, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan AUner katalog imash one za kroserice , ozbiljno dobro drze a i gvozdje je uglavnom u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...