Guest diRRty Napisano Decembar 1, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam na poklon dobio ganc nov lonac SEBRING TWISTER TITANIUM od prijatelja koji je vlasnik firme KART IN koja kod nas zastupa i prodaje motorcikle marke HYOSUNG. www.kart-in.co.yu VASKE VELIKO HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 1, 2005 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Extra Jedva cekam da cujem tog Sebringa uzivo Dirty, ti postade pokretna reklama i promoter Hyosunga Ako ako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 1, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Decembar 1, 2005 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Za kart-in imam sve same pohvale...Vidi se da ljudi hoce lepo da posluju i da imaju profita... Kad sam isao da gledam Cometa malog,udjem ja,pitam,tu je bio vaske i jos jedan mladji covek,njega ne znam,i oni mi sve lepo objasne o Cometu,sednem ja na motor,sve lepo,i zadovoljan odem...I tog dana kupim jaknu i rukavice kod njih,a motor cu tek 2006.... Volim kad su prodavci tako OK,nisu previse napadni,ali ni nezainteresovani,vec ti u pravoj meri objasne,i daju dovoljno informacija... Jos jednom sve pohvale...Potpuna suprotnost markosu,koji em sto je neozbiljan,em otkida po usima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 1, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam na poklon dobio ganc nov lonac SEBRING TWISTER TITANIUM od prijatelja koji je vlasnik firme KART IN koja kod nas zastupa i prodaje motorcikle marke HYOSUNG.www.kart-in.co.yu VASKE VELIKO HVALA Odlicno! Zdravo da nosite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Decembar 3, 2005 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan ... da ga slušaš u zdravlju i veselju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 3, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan ... da ga slušaš u zdravlju i veselju.... Hvala brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Decembar 4, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i da se naslusas muzike iz SEBRING-a! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...