mikri 3 Napisano Mart 28, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel imao neko ovu ,,cena nije jaka ,samo ne znam koji je kvalitet ,i dal kondezuje ,,dal prokisnjava i sl .. ??? http://www.gl-tuning.com/artikal.php?id=2183 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Mart 28, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam je i stavio par puta na motor. Iznutra je mekan materijal pa ne verujem da bi bilo grebanja, ali je nisam probao na kiši jer je bila kratka i tesna za Versys sa koferom i većim vetrobranom. Šavovi nisu bili najkvalitetniji pa je bila tendencija da se rašiva po štepu tako da sam je prodao drugaru koji ima manji motor. Za moj motor mi je trebala XL veličina ali nju nemaju. Nije loša za 1350 din (15€) koliko je prošle godine koštala mada mi nije jasno što je sada skuplja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Mart 29, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok ,hvala ,necete verovati ali u Minhenu nisam uspeo naci ceradu ni u Loisu i Polu ,nema ni malih ni vecih ,sve rasprodali ,izgleda da moram dati oko 40e za ok ceradu ,mada sam nasao nekog coveka u NS-u koji ih pravi pa cu sutra da skocim do njega ,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Mart 29, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam tu iz Ganglanda, to je laka cerada, prozračna, da ti ne pada prašina na motor u garaži i slično. Drži vodu koliko i šuplje gaće, ali kao prekrivka za unutra je sasvim ok. Ima u njoj celih 30-ak grama težine. A imam i Heldovu, tešku ceradu, za koliko se sećam nekih 30-35e, koja je druga priča. Kroz nju ne prolazi voda, odlična je za napolje, nema teoretske šanse da se pocepa , unutra je postavljena nekim mekanim materijalom. Preporučio bih tu Heldovu ako ti je motor napolju. Prave veće brojeve, tako da kad može da se upakuje VFR sa pločom za kofer, verovatno može većina motora. Cimni Brrku, trebalo bi da ima kod njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...