Vele05 0 Napisano Mart 28, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam ga pre sezonu-ipo i stajao mi je sve vreme.Gornji deo sam obukao svega 3 puta,dok donji nisam ni jednom. Kombinezon je veoma kvalitetan,izradjen je od debele,kvalitetne koze,nema nikakve tragove nosenja na sebi. Prodajem ga zato sto ce mi sledeci motor verovatno biti isto skuter,pa mi kombinezon nece biti potreban jos neko vreme. Velicine je 50.Meni to nista nije znacilo,pa ako ima slicnih meni, za visinu 165-175 bi bio idealan,mada msm da moze i koji cm vise,i za neku kilazu koja je normalna za tu visinu.. Da ne pricam puno,sve se vidi na slikama.Za cenu mozemo da se dogovorimo,javite mi se na mobilni,ili na pp pa se dogovaramo..cisto okvirno, cena je oko 200e i nije fixna. Kontakt broj: 063/680-713 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Neko me je zvao da pita za obim struka,pa ajde da napisem kad sam vec merio.94-95 cm. A i da malo osvezim oglas..Kako brzo pade na 7. stranu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 160e. Sto je i verovatno poslednja cena ispod koje stvarno nebih isao.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Octobar 10, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Doslo 'ladno vreme. Mozda ce se sada naci kupac! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...