jager 3445 Napisano Maj 11, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar čoper, ali OOOOOOOOGROMAN!!! Pretežak je i ne savetujem ti ga kao prvi motor. Bolje Shadow VT600... njega sam imao i sjajan je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Maj 11, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Coperi su dosadni, taj ce brzo da te zasiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Možda i hoće ali moram da ga probam, jednostavno mi se preterano svidja pogotovo zato što je ogroman, ineteresuje me da li neko konkretno poznaje ovaj koji je u oglasu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.coper-srbija.com/index.php?topic=24031.0 Poznaje li neko ovaj motor, hteo bih da idem da ga uzmem ali ako ga neko poznaje značila bi mi svaka informacija.... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 21, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan polako, polako, des zaleces... kako si kreno, ti bi jos ove godine da uzmes motor? pa ne moze to tako... na brzaka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan hahhahahhaaa ove i to u toku ove ili sledeće nedelje, ne može više da se čeka )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Jul 3, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan KUPIO SAM MOTOR; NAJZAD....... HONDA SHADOW VT 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 3, 2010 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Jul 3, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom! Hvala prijatelju....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 3, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ooooooo, pa ČESTITAM, od srca! Drago mi je da si se ponovio!! Da se sit nauživaš i da ti guzica utrne na njemu! A mogao bi sad i koju sličicu da nam baciš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Jul 4, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Ooooooo, pa ČESTITAM, od srca! Drago mi je da si se ponovio!! Da se sit nauživaš i da ti guzica utrne na njemu! A mogao bi sad i koju sličicu da nam baciš Danas ću da ga ga malo operem i koliko stignem ispoliram pa stižu sličice.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Jul 4, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo sličica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 4, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Praaaaaaava retro mašinerija!! Super izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Jul 4, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Praaaaaaava retro mašinerija!! Super izgleda! Hvala prijatelju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...