Jump to content

Moto Zajednica

Pomozite mi oko kupovine motora

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 215 postova
  • Motocikl: Harley Davidson FXD

Pa prirodno... posle budes otvaro novu temu..ovako nesto..

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=50674.0

hmmmmmm

mislim da sam shvatio...

Ali bilo bi lepo da mi date neki konkretan savet tipa motor taj i taj zbog toga i toga, verujte mi nije u opšte lako odlučiti se ......

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

kupi ono sto se tebi najvise svidja..batali savete,ako se ti dobro osecas na nekom motoru ,to je to. Imam drugara koji je prvi put u 24. godini seo na motor i bila je to honda shadow.....kupio je u martu ,prvi put se susreo sa motorom koji ima menjac....iste godine u junu je sa istim motorom sasvim sam otisao na more. Hvala bogu jos uvek je ziv i uziva na svom motoru...a bogami su mu i bubrezi na mestu. Ako ti se ne svidja enduro onda nemoj ni da ga razmatras,ovo je takav forum da su se okupili vecinom ljudi koji voze te afrike ,tenere,bmw gs i slicno....Tako sam i ja zaludjen tim pomislio da je taj teski enduro prava stvar,kupio super teneru i odusevio se...prva dva dana.Posle jedva cekao da se otarasim. Mnogo bre dosadan motor,ljudi pricaju da je za sve a ustvari je za nista. Pokusali su da u jednom motoru dobiju ono za sta ti treba 3-4 motora a samim tim nisu dobili nista. Dobili su motor koji ne moze da potegne na putu kako treba,tezak,spor,nije za pravi offroad , jedino sto kao ima tu udobnost ali dzaba mu i to kad cim ga stisnes preko 120km/h on trosi kao djavo a navlaci kao mrcina. Razmisli o cbr1000f, aprilia sl1000falco i slicnim sport turerima. Motori koji potezu skoro kao cistokrvni R a opet su poprilicno povozni i udobni.

kupi ono sto se tebi najvise svidja..batali savete,ako se ti dobro osecas na nekom motoru ,to je to. Imam drugara koji je prvi put u 24. godini seo na motor i bila je to honda shadow.....kupio je u martu ,prvi put se susreo sa motorom koji ima menjac....iste godine u junu je sa istim motorom sasvim sam otisao na more. Hvala bogu jos uvek je ziv i uziva na svom motoru...a bogami su mu i bubrezi na mestu. Ako ti se ne svidja enduro onda nemoj ni da ga razmatras,ovo je takav forum da su se okupili vecinom ljudi koji voze te afrike ,tenere,bmw gs i slicno....Tako sam i ja zaludjen tim pomislio da je taj teski enduro prava stvar,kupio super teneru i odusevio se...prva dva dana.Posle jedva cekao da se otarasim. Mnogo bre dosadan motor,ljudi pricaju da je za sve a ustvari je za nista. Pokusali su da u jednom motoru dobiju ono za sta ti treba 3-4 motora a samim tim nisu dobili nista. Dobili su motor koji ne moze da potegne na putu kako treba,tezak,spor,nije za pravi offroad , jedino sto kao ima tu udobnost ali dzaba mu i to kad cim ga stisnes preko 120km/h on trosi kao djavo a navlaci kao mrcina. Razmisli o cbr1000f, aprilia sl1000falco i slicnim sport turerima. Motori koji potezu skoro kao cistokrvni R a opet su poprilicno povozni i udobni.

Puno hvala , ovakav tip saveta sam očekivao........

Kad bih sada kupovao motor, kupio bi suzuki SV 650 a za te pare koliko planiras mozes uzeti sv-a jos malo pa novog :D

Zašto baš njega?

• Drug član, 1260 postova

Moje znanje o motorima je skromno pa cu ti skrenuti paznju na nesto drugo: visina.

I to tvoja.

Ako si visoke ne mozes mali (niski?) motor i obrnuto

Visok sam 178cm.......

Prosetas se do nekog mjestda gdje se okupljaju ljudi sa motorima (npr. Usce) i lijepo ih zamolis da sjednes na motor.

Nakon toga lakse razmisljas

za te pare uzmi hondu hornet

ili

potrazi kawu er 6

Hvala na predlogu ali ja i dalje ne znam zašto baš taj motor!!!!!!

Molim vas ako stvarno želite da mi pomognete u odabiru objasnite mi zašto baš taj motor koji mi predlažete da kupim???

Šta ga izdvaja od ostalih vaša iskustva, to su mi u suštini naj vrednije informacije......

• Drug član, 1137 postova

naked je , ima dosta snage ali ne previse za pocetnika, nisu skupi ulaze u budzet

kawa je jeftina a nova skoro

honda je pouzdana

lako se voze, kao bicikle

dobro izgledaju

naked je , ima dosta snage ali ne previse za pocetnika, nisu skupi ulaze u budzet

kawa je jeftina a nova skoro

honda je pouzdana

lako se voze, kao bicikle

dobro izgledaju

Hvala .......

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Druze mislim da ti je najbolje da prvo probas motor pre nego se odlucis za odredjeni model! Idi negde na plac kod nekog uvoznika gde ima vise tebi zanimljivih modela pa razgledaj,probaj,vidi pa odluci! Ukoliko hoces da vidis kako izgleda i ide Hornet javi se na PP!

Inace Hornet ima i moju preporuku!  ;)

Kawasaki VN800

Suzuki SV650S

Hvala VN 800 mi je interesantan ali ne znam koliko para je dobar???

• Svrati ponekad, 399 postova

kawa er6...neces se pokajati...mlad,zdrav,prav...malo kosta...malo trosi...spretan,okretan...

ako kupis stariji kako mislis da prodas sl god i kupis bolji!?

kawa er6...neces se pokajati...mlad,zdrav,prav...malo kosta...malo trosi...spretan,okretan...

ako kupis stariji kako mislis da prodas sl god i kupis bolji!?

Pa iskreno ne znam zato i pitam.......

Oba motora koja sam ti pomenuo su u tvom cenovnom rangu.

Za te pare... tesko ces naci bolje cruiser.

VN 800 mi se svidja kao i honda shadow(malo je skup ali je do jaja suzuki vz800 marauder), nisam samo siguran za koje pare može da se nadje dobar .....

S druge strane nije loš Kawasaki er6-f, Honda cbr 600 f, (možda Honda CBF500, ali mi deluje nekako mali),Suzuki GSX600F,Honda Hornet 600 (zavisi kako je sredjen)........

To je ono što mi se na prvi pogled svidja , a sad karakteristike i iskustva su naj bitnija.......

Stvarno je ste taman bih iskoristio resto para da odna zamenim prednju gumu, nevolim kada je tako tanka.......

hvala, ali bih morao pričekati još nekih mesec ipo pa tek onda odlučiti, kinta još nije na broju....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja