Jump to content

Moto Zajednica

Ko savija prohromske cevi?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000

Moj kum ima servis auspuha u Pancevu a ujedno ih i izradjuje pa ima nekoliko alata za vise dimenzija cevi e sada pojma nemam da li je isti postupak za prohromske kao i za klasicne tankozidne. Znam samo da se prohrom prilikom savijanja zagreva kako se ne bi guzvao...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 576 postova
  • Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500

@Stevan B.:

Gle! F4i! Lepo :)

Nego, može li telefon tvog kuma (ovde ili na PP), hoću i ja da ga priupitam nešto: (verujem da) Imam auspuh (sa sve cevima) od titanijuma, i jedna cevka je malo kriva, pa bih ako je ikako moguće da je ispravim (ne ja - majstor ;) )

Pozz,

N

• motoras, 2452 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Juzni,jesi li uradio nesto sa auspuhom? Bas me interesuje sta pravis. I ja imam raznih muka i ideja sa ispusnim sustavom. ;D

• BMWbmwBMWbmw, 90 postova
  • Motocikl: BMW K100

Javio sam drugu koji to treba prvo kod njega da nabudzi (Dragan Lazic - Laza Celavi sa bezanije, mozda ga neko zna posto je auto i moto mehanicar). Ako mi se svidi onda cu i ja da budzim. Nisam se sa njim cuo, pitacu ga pa javljam

• Drug član, 1740 postova
  • Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R

e moj ortak pre par dana pravio grane za R50/5 od prohroma i nisu lose ispale a ja sad pravim lonce od prohroma pa ajd da vidis u smederevu na prvom skupu...

Obavezno se vidjamo u Smederevu, doci ce i gore pomenuti Laza pa cemo zajedno da se odusevljavamo :) . Is'o sam kuci (u Milutovac) za Uskrs, da sam znao, kontaktirao bih te da vidim, al' sad moram da cekam Smederevo. Kako da te prepoznam tamo (mada ti mene valjda oces, makar ces me cuti)? Ako vidis R65 kome na viziru pise OPTIMUS PRIME, gurni srafciger u bravu, okreni malo i ukljuci pandurske sirene na tuzibabi i eto mene za 1.5 sek :)

vec smo se bre ja i ti upoznali na zurci 2009 u smederevu kod onog silosa petljali smo oko nekog guzzija nije imao struju .....inace i ja teram R65 sivi metalik .....

• motoras, 2452 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Kad ko zavrsi neka stavi koju fotku. meni su se lonci raspali skroz,pa sam naglavio samo cevi prohromske u koje sam napravio prigusivace.Ali to mi nije bas po volji. Ne mora da budu originalni,ali mi je bitno da bude kako Bog zapoveda. Ja sam rad da stavim i 2 u 1,ali moram da navatam nekog da mi uradi te grane da budu k'o svet.

postavljacu jos slika nisu mi trenutno pri ruci ali videce se ceo izduv i spolja i iznutra....a kako ce se cuti ?????? ima da rove sto je bitno ;D

Tvdty_dsc06228.jpg

oF6mV_dsc06230qu.jpg

• motoras, 2452 postova

Ovo mi izgleda ozbiljno. Samo nastavi...

Koliko izadje to zadovoljstvo da se napravi?

A ti si taj Peca, e pa onda je to druga prica :) . Elem, mene u sustini ne zanima original sklop, navikao sam da mi se motor cuje, a i mnogo puta me je spasla parola "Ako me ne vidi, cuje me". Samo sto ja trenutno imam nogare od stola pa muziku moram da pojacam do kraja da bih je cuo. Mozda bih ja onda mogao da od tebe otkupim te tvoje cevi sa prigusivacem, a opet gore pomenuti Laza bi pravio po svojim nacrtima (naravno ako ne nadje negde blize BG-u).

ne znam gde mi ode post???? evo kako izgledaju lonci u fazi izrade....slikacu kako napredujem pa da vidite...za par dana nadam se do petka gotovoooo...a zvuk ?????

YxCVF_dsc06324small.jpg

SEQ5C_dsc06323small.jpg

IZ9hC_dsc06322small.jpg

wSPza_dsc06321small.jpg

QvlEb_dsc06320small.jpg

P1KVc_dsc06317small.jpg

cw4Tc_dsc06315small.jpg

ujolP_dsc06313small.jpg

Dobro izgleda, e radim ih cim dodjem do para

cekaj da ih cujemo prvo....jeb jos nisam sklopijo mashinu (delovi su jos na hromiranju )pa ne mogu da upalim i tesko da cu u smederevo mojom mashinom...

a uzivo izduvi izgledaju mnogo bolje nego na slici .... pa jos je sve radjeno 1,5mm prohrom...

• U prolazu, 41 postova
  • Motocikl: BMW R100 RT

Boban- prohromski auspusi za motocikle-Branka Momirova 31 a- Krnjaca....covek nije brz, ali kada uradi,to je KVALITET ! -Preporucujem ! -064/1389302

• motoras, 2452 postova

Boban- prohromski auspusi za motocikle-Branka Momirova 31 a- Krnjaca....covek nije brz, ali kada uradi,to je KVALITET ! -Preporucujem ! -064/1389302

]

pa jel moze neka slika kako izgleda kad napravi? Koja je cena?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja