juzni.ts2000 86 Napisano Mart 27, 2010 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zna ko radi savijanje prohromskih cevi po modelu neka pomaze, prave se auspusi. U pitanju je cev "fi"42. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moj kum ima servis auspuha u Pancevu a ujedno ih i izradjuje pa ima nekoliko alata za vise dimenzija cevi e sada pojma nemam da li je isti postupak za prohromske kao i za klasicne tankozidne. Znam samo da se prohrom prilikom savijanja zagreva kako se ne bi guzvao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Mart 27, 2010 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Aj' pitaj ga, pa ako radi, pravimo posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Mart 27, 2010 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Stevan B.: Gle! F4i! Lepo Nego, može li telefon tvog kuma (ovde ili na PP), hoću i ja da ga priupitam nešto: (verujem da) Imam auspuh (sa sve cevima) od titanijuma, i jedna cevka je malo kriva, pa bih ako je ikako moguće da je ispravim (ne ja - majstor ) Pozz, N Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4225 Napisano April 10, 2010 motoras, 2452 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Juzni,jesi li uradio nesto sa auspuhom? Bas me interesuje sta pravis. I ja imam raznih muka i ideja sa ispusnim sustavom. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano April 10, 2010 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Javio sam drugu koji to treba prvo kod njega da nabudzi (Dragan Lazic - Laza Celavi sa bezanije, mozda ga neko zna posto je auto i moto mehanicar). Ako mi se svidi onda cu i ja da budzim. Nisam se sa njim cuo, pitacu ga pa javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 10, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan e moj ortak pre par dana pravio grane za R50/5 od prohroma i nisu lose ispale a ja sad pravim lonce od prohroma pa ajd da vidis u smederevu na prvom skupu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano April 10, 2010 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno se vidjamo u Smederevu, doci ce i gore pomenuti Laza pa cemo zajedno da se odusevljavamo . Is'o sam kuci (u Milutovac) za Uskrs, da sam znao, kontaktirao bih te da vidim, al' sad moram da cekam Smederevo. Kako da te prepoznam tamo (mada ti mene valjda oces, makar ces me cuti)? Ako vidis R65 kome na viziru pise OPTIMUS PRIME, gurni srafciger u bravu, okreni malo i ukljuci pandurske sirene na tuzibabi i eto mene za 1.5 sek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 10, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan vec smo se bre ja i ti upoznali na zurci 2009 u smederevu kod onog silosa petljali smo oko nekog guzzija nije imao struju .....inace i ja teram R65 sivi metalik ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4225 Napisano April 10, 2010 motoras, 2452 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ko zavrsi neka stavi koju fotku. meni su se lonci raspali skroz,pa sam naglavio samo cevi prohromske u koje sam napravio prigusivace.Ali to mi nije bas po volji. Ne mora da budu originalni,ali mi je bitno da bude kako Bog zapoveda. Ja sam rad da stavim i 2 u 1,ali moram da navatam nekog da mi uradi te grane da budu k'o svet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 10, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ima blizu jagodine ko to radi profi... a sad cu da postavim slike mojih lonca u izradi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 10, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan postavljacu jos slika nisu mi trenutno pri ruci ali videce se ceo izduv i spolja i iznutra....a kako ce se cuti ?????? ima da rove sto je bitno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4225 Napisano April 10, 2010 motoras, 2452 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi izgleda ozbiljno. Samo nastavi... Koliko izadje to zadovoljstvo da se napravi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano April 11, 2010 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan A ti si taj Peca, e pa onda je to druga prica . Elem, mene u sustini ne zanima original sklop, navikao sam da mi se motor cuje, a i mnogo puta me je spasla parola "Ako me ne vidi, cuje me". Samo sto ja trenutno imam nogare od stola pa muziku moram da pojacam do kraja da bih je cuo. Mozda bih ja onda mogao da od tebe otkupim te tvoje cevi sa prigusivacem, a opet gore pomenuti Laza bi pravio po svojim nacrtima (naravno ako ne nadje negde blize BG-u). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Gde ste kupili ove prohromske cevi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano April 11, 2010 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan E opet gore pomenuti Laza je negde nabavio, pitacu ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 11, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ne znam gde mi ode post???? evo kako izgledaju lonci u fazi izrade....slikacu kako napredujem pa da vidite...za par dana nadam se do petka gotovoooo...a zvuk ????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano April 12, 2010 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Peco, aj mi slikaj tvoje sadasnje auspuhe, pa cu ti reci da li da ih dovlacis u Smederevo... Ako hoces da ih se otarasis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 12, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan evo ovaj sto je u boljem stanju .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano April 12, 2010 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan jbg ja od toga ne mogu nista da iskoristim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan evo danas montirao moju kreaciju ali jos nisu obrusei varovi i nije ispolirano..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano April 22, 2010 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgleda, e radim ih cim dodjem do para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgleda, e radim ih cim dodjem do para cekaj da ih cujemo prvo....jeb jos nisam sklopijo mashinu (delovi su jos na hromiranju )pa ne mogu da upalim i tesko da cu u smederevo mojom mashinom... a uzivo izduvi izgledaju mnogo bolje nego na slici .... pa jos je sve radjeno 1,5mm prohrom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CADILLAC 4 Napisano Avgust 13, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW R100 RT Prijavi odgovor kao problematičan Boban- prohromski auspusi za motocikle-Branka Momirova 31 a- Krnjaca....covek nije brz, ali kada uradi,to je KVALITET ! -Preporucujem ! -064/1389302 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4225 Napisano Avgust 13, 2010 motoras, 2452 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Boban- prohromski auspusi za motocikle-Branka Momirova 31 a- Krnjaca....covek nije brz, ali kada uradi,to je KVALITET ! -Preporucujem ! -064/1389302 ] pa jel moze neka slika kako izgleda kad napravi? Koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...