sstruja 115 Napisano Mart 17, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Travertson V-Rex Shelby motorcycle CAS Racing BMW 1150RS IMME 1200 BMW Boxer Sport Bike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 17, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan nista od ovoga nema "dusu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 17, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Bembare su mi vrh, ovaj zadnji izgleda ko puma u skoku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 17, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo! Svidjaju mi se, ali mislim da su vise umetnicka dela nego sto imaju neku upotrebnu vrednost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 17, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan kad vidim ova dva prva naježim se, kao nešto ultra moderno, ostvarenje vizije, koncept koji može da se vozi... kad onu šugavi V2 i belt drajv. pa da li æe ameri nekad da naprave nešto drugo. ima bre da doèekaju kraj sveta sa tehnikom koju je harli izbacio pre 100 godina. razumem harli, to je ipak životna filozofija i oni prave motore zato što tako hoæe a ne zato što ne znaju bolje (valjda bi smislili nešto pametnije kada bi se potrudili) ali kad vidim ovako nešto kao na prvoj slici muka me hvata. njima je bre svaki motor V2, ne mogu da verujem... cccc... da se neko ne uvredi, ne napadam mehaniku na ovom motoru (motor, menjaè, prenos) to je sve ok ali ne u ovakvom izdanju. to je kao naš jugo, zameniš tapacirunge i tablu i kao ultra moderam auto, bezveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Mart 17, 2007 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se posebno ovaj prvi,ali me brine iskreno jedna stvar! Kada budu ovi motori stigli na red da se voze hoce li Zemlja imati jos goriva da ih pokrece?! Ovi su se modeli pojavili u najnovijem broju MM-a!Ameri su chudo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Mart 18, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan razumem harli, to je ipak životna filozofija i oni prave motore zato što tako hoæe a ne zato što ne znaju bolje varas se - ne znaju bolje :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 18, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan njima je bre svaki motor V2' date=' ne mogu da verujem... cccc... [/quote'] Zar ima nesto lepse za voznju od 2 u V :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 18, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan njima je bre svaki motor V2' date=' ne mogu da verujem... cccc... [/quote'] Zar ima nesto lepse za voznju od 2 u V :?: ma nije v2 problem, kao što rekoh nije stvar u motoru, menjaèu, prenosu nego u tome što imam utisak da ameri ne znaju da naprave ništa drugo do v2 u motociklu i v8 u autu. eto to je ono što me nervira. ta filozofija v2 na sto naèina, 5 hiljada kubika i nitro, metan i šta ti ja znam sve. ovaj prvi je standardna mašina + brdo plastike i hroma i ostalog i sad je to kao nešto posebno. gledao sam neki slièan motocikl na exploreru i proglasiše ga za motocikl buduænosti, daj molim te kakva buduænost, nisu normalni. inaèe za v2 svaki respect. probao ktm superduke i ostao bez teksta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 18, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan njima je bre svaki motor V2' date=' ne mogu da verujem... cccc... [/quote'] Zar ima nesto lepse za voznju od 2 u V :?: inaèe za v2 svaki respect. probao ktm superduke i ostao bez teksta. V2 pod 90 stepeni je veæ nešto drugo :twisted: :twisted: :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 18, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ha ha ha, gde mi je bila pamet kad sam za primer uzeo V2 od 90 stepeni, sorry! cope, nadam se da me nisi pogrešno razumeo u celoj ovj prièi. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozongti 0 Napisano Mart 18, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: BANJA LUKA Prijavi odgovor kao problematičan Bezveze izgledaju kao elektro motori. SF fantastika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 18, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Bezveze izgledaju kao elektro motori. SF fantastika. I meni dodje kiselo grozdje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Mart 19, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo bezveze, mozda ovaj drugi moze da prodje i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Mart 19, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ovaj zadnji ujeda nije lose nije lose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Mart 19, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Travertson V-Rex Pocinje serijska proizvodnja i prodaja V-rex,cena 39950e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 20, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan njima je bre svaki motor V2' date=' ne mogu da verujem... cccc... [/quote'] Zar ima nesto lepse za voznju od 2 u V :?: Ima... 4 u redu! :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...