Jump to content

Moto Zajednica

prodajem keeway cruiser 250

Recommended Posts

• prisutan, 1148 postova
  • Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702

Evo mene opet!! Prodao motor nisam!! Svima skup ali ja ga ne dam budzasto!! 2007 godiste proizvodnje,250ccm,presao 9000 kilometara,siber,bisage,alarm,daljinsko paljenje,lepo razradjen i sto je najvaznije NOVE GUME,i to ne kineske vec Metzeler perfect ME 77!! Montirane prije 2 sedmice cijena sitnica  2700 ovih nasih maraka ili ti 1350 evra!! Broj tel. 065/541-248 R.Srpska- B i H

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 730 postova

Sto to zmaje? Jel prelazis na nesto jace ili ti neda zena vise, treba cuvati djecu ;D

Sala, ali samo da znas, put po Borjima sve priziva motoriste, krivinee...ma milina...  ;)

• prisutan, 1148 postova
  • Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702

Sto to zmaje? Jel prelazis na nesto jace ili ti neda zena vise, treba cuvati djecu ;D

Sala, ali samo da znas, put po Borjima sve priziva motoriste, krivinee...ma milina...  ;)

ma nesto jace,a samo da za vikend bude lijepo vrijeme vidimo se na kavi u elitu!!a zene uvijek negoduju ali ja se borim junacki!!! ;D

• prisutan, 1148 postova

pivo u subotu,a vozac izgleda ostaje isti,nazalost!!

• prisutan, 1148 postova

da se malo potsjetite!  ;D ajde ljudi ima i par motora sto bih pazario i na forumu ali niko da kupi ovo moje malo sirotinje!! :D

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja