Neki 8 Napisano Mart 24, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Oglas je za mog druga koji nema net,pa me zamolio da postavim. Motor je 2002 godiste.Presla 19000km,nove obe gume,lanac i lancanici,nigde nije oghreban,sportski vizir,ima BOS auspuh.Cena dogovor.. Vise informacija na Broj telefona:0643865841 Evo slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan prelepa, jos crno zuta de me nadje jedina honda koju bi vozio pored 600 rr-a..stvarno prelep motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Mart 26, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan motor je prelep,svaka cast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan savrsenstvo...najlepsa honda ikad napravljena...svaka cast za izgled ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Mart 27, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Motor je od mog prijatelja,nije moj. Covek nema net pa me zamolio da postavim.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano April 9, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno,cena vise nije 5600 evra nego po dogovoru,jer je coveku mnogo hitno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Maj 1, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan I dalje je aktuelno,covek daje motor ispod cene,jer su mu hitno potrebne pare,a motor je u extra stanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2904 Napisano Maj 1, 2010 Drug član, 2785 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kolega pita da li ga interesuje zamena za 900 RR iz 1996. + doplata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Maj 14, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...