laband 162 Napisano Mart 17, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bih ispolirati deklove na mojoj KAWI. Znam da to rade ovi u Balosava imam li još neko u blizini BG-a da to radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lt; MILY gt; 0 Napisano Mart 17, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Moj prijatelj koji inace radi sve zivo oko motora znam da radi i poliranje. Za ramove i felne znam sigurno da je radio usputno,to jest kad ima vremena jer se inace bavi servisiranjem motocikala.On je na 20 km od Bg .,to jest u N. Pazovi 065 333 66 77 Vlada-Bizon Reci samo da sam ti ja dao tel. pa se dogovori sa njim pozzz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 17, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bih ispolirati deklove na mojoj KAWI.Znam da to rade ovi u Balosava imam li još neko u blizini BG-a da to radi Zasto me probas sam? Niko ti to nece raditi rucno, vec na brusilicu i pici... a najbolji efekat se postize rucnim poliranjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 17, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam meðutim deklovi su lakirani pa je ispod laka poèela oksidacija . U tome jeste problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 17, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Moj prijatelj koji inace radi sve zivo oko motora znam da radi i poliranje. Za ramove i felne znam sigurno da je radio usputno' date='to jest kad ima vremena jer se inace bavi servisiranjem motocikala.On je na 20 km od Bg .,to jest u N. Pazovi 065 333 66 77 Vlada-Bizon Reci samo da sam ti ja dao tel. pa se dogovori sa njim pozzz...[/quote'] Druže hvala ti na broju zvao sam èoveka ,videæemo šta može da se uradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lt; MILY gt; 0 Napisano Mart 17, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan I drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Mart 22, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bih ispolirati deklove na mojoj KAWI.Znam da to rade ovi u Balosava imam li još neko u blizini BG-a da to radi Ljuba bajker to radi kod sebe u garazi gledao sam kako je odradio deklove na kawi Miska Propasta iz Grocke i po mom misljenju nije lose on ti je na Julinom brdu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 22, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan možeš li da izbaciš neki njegov broj Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Mart 26, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sebi ispolirao neke delove. Imam sve potrebno za taj posao, pa ako mozes da doteras motor u BG, regulisacemo i to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 27, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ok samo da se prolepša vreme i eto mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blaz 4 Napisano Mart 30, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: croatija-samobor Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan primjer poliranja pocetnika svako si moze ispolirat sam ako ima vremena i zivaca ovaj poklopac treba jos bacit zavrsni glancung Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...