vladas 192 Napisano Mart 23, 2010 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjeno http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5guc3QmZX4K11PU7h_cVdOjuFtQ3g http://lta.reuters.com/article/sportsNews/idLTASIE62M0PP20100323 3 meseca provedoh u iscekivanju ove dobre vesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Mart 23, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Lepe vesti i na zvanicnom sajtu http://www.dakar.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 6, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neke informacije, gde su Gabor i Boza, pripremaju li se, nastupaju li obojca ove godine?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Octobar 7, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bozu sam sreo pre neki dan u Kucajskim planinama - rece da ce tesko ucestvovati na sledecem Dakaru. Cvoruga na kljucnoj kosti je poveca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 7, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cvorugu na kljucnoj imam i ja, moja je bas sveza... evo sesta nedelja... treba joj oko 2-3 godine da se apsorbuje... :-\ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Octobar 16, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Boza je posle preloma kljucne kosti imao jos jedan prelom iste gotovo na istom mestu par meseci kasnije tako da verovatno nece ucestvovati . Ipak trka trazi 100 % spremnosti a i zdravlje je daleko vaznije od bilo cega . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saki 6 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 54 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Cao zaljubljenici Dakar Rallya! evo me postojim jos uvek i dao sam prijavu za Dakar 2011vozicu najverovatnije proslogodisnji KTM 690 Rally Repliku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Octobar 16, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cao zaljubljenici Dakar Rallya! evo me postojim jos uvek i dao sam prijavu za Dakar 2011vozicu najverovatnije proslogodisnji KTM 690 Rally Repliku Sjajne vesti, neka je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Octobar 16, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Cao zaljubljenici Dakar Rallya! evo me postojim jos uvek i dao sam prijavu za Dakar 2011vozicu najverovatnije proslogodisnji KTM 690 Rally Repliku Bravo Majstore, svaka cast. Uz tebe smo kao i uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saki 6 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 54 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo na podrsci!Ja se nadam da ce i medije stati pored mene i imacete mnogo bolji pregled sa Rellya Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3310 Napisano Octobar 16, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan ee poz , evo sam te malo kacio ovde a i Richija .. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=29246.msg898364#msg898364 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokowmali 2 Napisano Octobar 17, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha XVS 250 Prijavi odgovor kao problematičan znam da je ovo bajkerski forum,i cestitam momcima koji ce ucestvovati,ali ja jedva cekam da vidim onu budaletinu sa Kamazom opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Octobar 19, 2010 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Cao zaljubljenici Dakar Rallya! evo me postojim jos uvek i dao sam prijavu za Dakar 2011vozicu najverovatnije proslogodisnji KTM 690 Rally Repliku Konacno dobre vesti! Srecno sa pripremama. Ako mogu nekako da ti pomognem ovde (pre nego sto dodjete i kad dodjete u Buenos Aires) javljaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saki 6 Napisano Octobar 19, 2010 U prolazu, 54 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme teku po planu svake nedelje sam na motokros trkama u zemlji i inostranstvu tako da bicu spreman kao i svake godine za najtezi relly na svetu.Sponzore jurim svakodnevno konstantno sam na sastancima i izgleda da cemo pozitivno zavrsiti finansijsku konstrukciju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Octobar 19, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Puno srece sa sponzorima, to je pola posla! Da li je ekipa ista sa Thorstenom, Stanovnikom... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Octobar 20, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Praticemo te kao i svake godine!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Octobar 21, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjeno http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5guc3QmZX4K11PU7h_cVdOjuFtQ3g http://lta.reuters.com/article/sportsNews/idLTASIE62M0PP20100323 3 meseca provedoh u iscekivanju ove dobre vesti A ja se pitao što baš u Argentinu majku mu kad ima i bližih mesta za život... ??? Priznaj! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Octobar 21, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme teku po planu svake nedelje sam na motokros trkama u zemlji i inostranstvu tako da bicu spreman kao i svake godine za najtezi relly na svetu.Sponzore jurim svakodnevno konstantno sam na sastancima i izgleda da cemo pozitivno zavrsiti finansijsku konstrukciju. Napred Gabore! Svi smo uz tebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjeno http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5guc3QmZX4K11PU7h_cVdOjuFtQ3g http://lta.reuters.com/article/sportsNews/idLTASIE62M0PP20100323 3 meseca provedoh u iscekivanju ove dobre vesti A ja se pitao što baš u Argentinu majku mu kad ima i bližih mesta za život... ??? Priznaj! ;D Priznajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Octobar 28, 2010 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobre vesti http://www.plumrace.com/euro-petrol-pokrece-sagmajstera.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 28, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dve slike sa Saghmeisterovih priprema, pre koji dan u Subotici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 28, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Odlične slike sa priprema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Octobar 28, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dve slike sa Saghmeisterovih priprema, pre koji dan u Subotici Te bazične pripreme su najvažnije... :) Nisam enduraš ali pratim Dakar sa uživanjem i navijam za Gabora (Sakija) a pre dve nedelje sam ga i upoznao na Paliću...Sila od čoveka !!! Jad smo mi i beda kao država kada Gabor sam vija sponzore...Čovek je sa polomljenim rebrima završio prošlu trku !!! Samo napred Care !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Octobar 28, 2010 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Cao zaljubljenici Dakar Rallya! evo me postojim jos uvek i dao sam prijavu za Dakar 2011vozicu najverovatnije proslogodisnji KTM 690 Rally Repliku Svaka cast !!! Odlicna vjest pratim temu -E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...