RSVMillenian 228 Napisano Novembar 29, 2005 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan http://cycletownusa.com/HarleyInetcycletown.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 30, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pola sata mi je trebalo da download-ujem sve te zajebancije sa ovim mojim sirotinjskim dial-up 56k anemiènim linkom i... :kul: ... vredelo je imenjaèe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano Decembar 5, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Harley demo vikend letos. Ja sam ovaj na"debelom Bobanu" Beše svega par nedelja nakon što sam položio za A, još nisam imao ni upisano u dozvolu već ono sam imao ono uverenje. Došao ja kod lika da mu objasnim da mi još nije upisano a on će opušteno "Ti znaš da voziš jel'da?" a ja odmah sigurno "Ma da" Sunce ti jebem kada sam seo a ovo naspram mog Hyousunga od 125 kao kamion. Ima više kubika od mog auta. Krećemo lagano, kad ja vidim ja vozim skoro 50 u prvoj, mislim se već bih išaltao tri na mome. Lagaću da me nije radio malo adrenalin, pogotovo još na tuđem motoru ali iskustvo beše brutalno. Bilo je zanimljivo i uparkirati ovo čudo, a kada siđoh sve mi čudno posle toliko vibracija. HARLEY.mp4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...