biker_bgd 3 Napisano Mart 22, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, koje ulje da uzmem za Kawasaki versys, i koji filter, i naravno gde u beogradu? Ako ne budem menjao sam, dajte preporuku kod koga da odem, a da to bude stvarno jeftino...primer: menjao sam ulje u automobilu (moje ulje, moj filter), samo zamena 300 dinara. Ocekujem da i za motor bude tako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Pa uzmi ono za koje mislis da je najbolje! Ja u svoj ER-6n sipam Motul 5100, litra u Mass-u ti je oko 950 dinara, plus filter oko 750 dinara.... U motor ti staje 1.9 litara sa promenjenim filterom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker_bgd 3 Napisano Mart 22, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan E, to ulje sam i ja mislio da kupim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi malo prelistaj forum, postoje razne rasprave oko toga koji je proizvodjac ulja bolji! Konkretno bitno je da potrefis viskoznost ulja kao sto pise u manualu, a proizvodjaca biras sam Vec sam negde pomenuo, razlog zbog kog ja sipam motul je sto je predhodni vlasnik sipao, i on kaze da je njemu ok. ;D E sad na tebi je da odlucis.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...