Mikka 431 Napisano Mart 15, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hitman i ja opet u pescari ali ovaj put isli malo da radimo i da se "po malo" vozamo ! i tako Nadam se da vas ne smaramo !? Cure i ja blejimo ! ja idem malo da "kopam" Uraaaaaaaaaa !!!!!!!!!! Cure u akciji ! XTX klan ! Covek i mashina ! Pa opet malo ja ! (sa sve pljugom hihi) Pa malo Hitman ! Pa Cure malo ... i na kraju da se malo vratimo poslu !!! Nadam se da vas nismo smorili :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 15, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Na protiv, sa ovom zadnjom ste nam i ulepsali danasnji dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Mart 15, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma da... smorili ste sa ovim gornjim slikama sa nekakvim motorima i ... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Mart 15, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Vi baš volite tu pešèaru... A zbog dobrih slika, i mi smo poèeli da je volimo. Samo nastavite! najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Mart 15, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nashli pa zashli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Mart 15, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nashli pa zashli Gledam juèe Hitmena kako se objašnjava sa pandurom na ulasku u tunel, reko, dal da stanem i kažem onom plavcu da prièa sa plaæenim ubicom. Vidiš, to i ne bi bilo loše, Hitmen u zatvor, a ja na njegovo mesto, da držim onu sveæu dok Mikka slikka. Ili je ono reflektor... teško je oka skloniti od one curice.. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Mart 15, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Gledam juèe Hitmena kako se objašnjava sa pandurom na ulasku u tunel' date=' [/quote'] Zamisli smarao me nizashta :shock: ,a ja taman krenuo .. kasnim u nowi sad .. Retard :roll: .. sorry za mali off .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Mart 16, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan vole ljudi pešèaru, pa to ti je.. slike su , kao i uvek.. :supz: :thumbsup: off: jel se neko od vas ponovio ovim drugim xtx-om..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 16, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koliko kosta da ja naucim tako da slikam?! Bravo momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 16, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vi bash znate da uzivate ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 16, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan koliko kosta da ja naucim tako da slikam?! Xe xe ! dogovoricemo se ! Vi bash znate da uzivate ! Fala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Mart 16, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Super slike kao i obicno. :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Mart 16, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan pored zadnje slike koja je... malo je rec :shock: , slika sa XTX klanom je za kalendar definitivno! svaka vam dala momci, samo kopajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Mart 17, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 17, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan :fcab: :thumbs_up: :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 17, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan KAKVE slike, KAKAV provod... skidam kapu... P.S. A i sveæu bi držao ako treba :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Mart 17, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan P.S. A i sveæu bi držao ako treba :oops: Stani u red :wink: najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 17, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, nosili te i rasvetu, i crnca što vuèe generator za struju :) E, a što ne izvedeš struju sa TTR-a za napajanje :) EXTRAAAAA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 19, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha' date=' nosili te i rasvetu, i crnca što vuèe generator za struju :)E, a što ne izvedeš struju sa TTR-a za napajanje :) EXTRAAAAA [/quote'] TTR je skroz opremljen za FotoMoto akcije !!! a imamo i crnce ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 20, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ali meni jos uvek nije jasno, kakva je to pescara kada vi ne nosite lopatu kao dodatnu opremu za slick gume? Jel to izbetonirano ispod trave? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 20, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan a imamo i crnce ! Jel' to ako ostanete bez èorbe, pa montirate kao jedro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Mart 20, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i jebem ti kakve slike,e valjda ces da me slikas barem za licnu kartu da ispadnem lep kad nas ovako izbegavate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Mart 21, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan i jebem ti kakve slike' date='e valjda ces da me slikas barem za licnu kartu da ispadnem lep kad nas ovako izbegavate... [/quote'] Za lichnu kartu .. ali sa swe kacigom Ali meni jos uvek nije jasno' date=' kakva je to pescara kada vi ne nosite lopatu kao dodatnu opremu za slick gume? Jel to izbetonirano ispod trave?[/quote'] Ma jok samo pun gas .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Mart 21, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan xtx mi je odbro poznat provalio sam po naljki i po akrapima... svako veche me budi.... vidjam ga svaki dan... sve u svemu lepe slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Mart 21, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ..meni se na slikama ipak najvise svidja mala crna maca:) Nego mene zanima da vi mene kazete di ima da se kupi kavurma? Salim se, zanima me kako idu te supermoto gume po travi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...