Boban 499 Napisano Mart 15, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da vremenske prilike jednostavno upucuju na to, a namjera se kuva vec neko vrijeme, moj sugradjanin i clan ovog foruma Sarac, Mr. Sci and my self planiramo ovaj weekend (predlazem subotu) da se provozamo do Tare i, vjerovatno, da se spustimo i do Mokre Gore-plan jos nije izdefinisan ali sve je to tu blizu, pa mozemo i improvizovati. Vecina vas zna da je gore priroda sjajna, putevi uski i krivudavi sa dosta serpentina tako da obavezuje na laganu i prijatnu voznjicu. Za one koji su respolozeni a iz BG ili okoline su, mislim da je najkrace i mozda najljepse doci preko VA, preci Debelo brdo i tu vas negdje i ja i Sarac cekamo (u Rogacici) da nastavimo prema Bajinoj Basti i dalje prema Tari. Sem sjajne prirode, u restoranima se moze naci i sjajna klopa tako da to moze biti dodatni motiv. Ako se dogovorimo, mozemo i sami da bacimo na zicu nesto, npr pored Drine, sto je feeling dovoljan sam za sebe. Izvinjavam se sto nije najavljeno znatno ranije, ali zbog promjenljivog vremena zadnjih par sedmica, cinilo mi se pametnim ne dogovarati voznju mnogo unaprijed. P.S. Lalajko, imas PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 15, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Za sada nemam ni PM a ni dozvolu za A kategoriju. Radim ubrzano na tome. Joj, po-lu-de-cu. Gde ste navalili tako rano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 15, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Znas kako kaze Dell boy: "He who dares wins" Uvali se negdje u sredinu, pomoli se Bogu, i cepaj... Nadam se da ovo ne cita niko iz MUPa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 15, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan putevi uski i krivudavi sa dosta serpentina tako da obavezuje na laganu i prijatnu voznjicu. :?: :!: :twisted: :twisted: hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Mart 15, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Super ideja! Ja i drugar sutra iz Banjaluke krecemo za Kragujevac ali u subotu vece moramo da smo ovde zbog drugih obaveza! Rado bismo produzili do Tare ali ...........bice i drugih prilika! Sa srecom pa se vidimo na nekoj drugoj voznji! Mene evo trese neki grip od jutros al ipak sutra idem(to je samo 500 kilometara) Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 16, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekim slucajem ruta prolazi mojim krajem, svratite na pice. Sto se tice nekih buducih djirova, mogucnost je uvijek tu, javite se. Grip ubijaj slaninom i bijelim lukom. WTF i onako ces se vjetriti Sretan put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 16, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan upravo stigao sa trodnevne voznje a ponovo bih,prije nekoliko dana tu relaciju sam presao autom bilo je prekrasno,ali motorom je fantasticno,posalji mi poruk da vidim kad se ide mozda imam jos snage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 17, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Sarac i ja smo se upravo vratili s puta. Bilo je FENOMENALNO. Slike cu postaviti najkasnije u ponedeljak. Dacho, trazio sam te u petak u tvom lokalu oko 12h ali nisi bio tu. Mislio sam da te pozovem za danas. Idemo drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 17, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Za sada nemam ni PM a ni dozvolu za A kategoriju. Radim Nema ni Mika "A" pa je ove sezone prešao, ako se ne varam, oko 15-20.000 km tamo vamo, još samo da ode u inostranstvo bez dozvole i odma da ga upišemo u Ginisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 19, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slicica sa putovanja: Pripreme uvijek uzmu bar pola sata duze nego sto je planirano, pa se malo kasni sa polaskom. Odavde necemo slikati mnogo da ne bi kasnili da se u Mokroj gori nadjemo sa dobrim ortakom Kaletom, koji je iz Gorazda zapucao sam da se sretne s nama. Put uz Drinu od Ljubovije ka Bajinoj Basti Priroda, pogotovo Drina ovde su odmor za oci Stizemo u Bajinu Bastu i svracamo u bajkerski lokal na kaficu. Medjutim, svi su izgleda otisli na voznju, pa mi na brzaka ispijamo kaubojski espreso (kad ubacis potkovicu da ne potone ) i brzo nastavljamo dalje da nas Kale ne bi cekao na Mokroj gori. I onako kasnimo... Jedna napomena: svi oni koji idu preko Tare i dalje ka Kremnima i Mokroj gori treba da obrate paznju na to da na putu ima MNOGO rizle, pa oprezno. I onda...perfect timing: bukvalno u istom momentu stizemo u centar Mokre gore dolazeci iz suprotnih pravaca. Mnogi ce prepoznati ovu kafanu. Na slici su Kale i Sarac (ovaj cupavi :mrgreen: ) Sarac vozi crnog ENa a Kale crveni LTD. Stizemo na Mecavnik i, naravno, motorima do zadnjeg metra moguce, parkiramo skoro na ulaz, a tamo na snowmobilima 3 jedre Beogradjanke. Naravno, tu i parkiramo. Ulaz u Mecavnik je 180 dindzi, tek da se zna. Unutra je...pogledajte Dan je divan, unutra dosta svijeta, ma baaas dobro. Kale i ja. Trabant stretch Mecavnik se siri, a ovo su, ili bar pretpostavljam, da ce biti konaci za one koji bi prespavali. Rastajmo se sa Kaletom i krecemo nazad. Zbog radova na tunelu ide se zaobilaznim putem u duzini 4 km koji je, ruku na srce, bolji nego sto sam se plasio da ce biti. Uzak, krivudav i FENOMENALAN pogled. Pogled na Mecavnik odozgo. Kad smo vec stali, red je i da se mezne nesto. Pa'j sad: provjerena hajducka i bajkerska kombinacija: adidas slanina i mladi luk. :weedman: Kao sto mozete primjetiti, moj bajk ima i radnu povrsinu za ove stvari. Prijatno... Prelazimo Taru i spustamo se prema Bajinoj Basti. Idemo da obidjemo manastir Racu. I tamo kao iz bajke. Vec je kasno popodne i krecemo nazad. Ovde smo trebali da se nadjemo sa onima koji su trebali da dodju preko Debelog brda (Fat hill) - Rogacica. U ovoj kafani uvijek imate dimljene koljenice. Jako ukusno-preporucujem. Obzirom da citav dan nismo popili ni kap alkohola, a buduci da smo vec umorni, dozvoljavamo sebi da popijemo po jedno pivo, cisto radi B vitamina :mrgreen: Ovo je jedan od novoniklih restorancica u etno fazonu pokraj drine. Prilicno je ukusno sredjen a i cijene su stvarno prihvatljive. Kurioziteta radi, reci cu samo da je porcija odlicne riblje corbe 1 euro?! Tu negdje ima vikendicu i Jovan Memedovic. Pogled na Drinu, jos jednom. Eto, iskreno se nadam da ce nam se na nekom sledecem putovanju pridruziti jos neko jer ovaj kraj stvarno obiluje must2see prirodom i drugim zanimljivim stvarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 19, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast! Jedan od najlepsih putopisa koje sam procitao. Jako mi je zao sto nisam mogao da idem sa vama i nadam se da ce se ovo ponoviti kad polozim. Zavidim vam, mnogo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 19, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno racunaj na to Lalajko! Odnekud imam osjecaj da ce i Daco biti sa nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 19, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci! Lepa tura :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 19, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan meni je dovoljno samo dva sata prije javiti uvijek sam spreman,lijepe foto i drago mi je da ste se lijepo druzili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Mart 19, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan fino samo pm dan dva ranije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 19, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan fino samo pm dan dva ranije sretnemo se u sapcu i nastavimo zajedno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 19, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ljudi, odlicno... popi.dim prosto, ovako lepo vreme, ljudi putuju, uzivaju a ja jos nisam sredio motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 19, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ljudi' date=' odlicno... popi.dim prosto, ovako lepo vreme, ljudi putuju, uzivaju a ja jos nisam sredio motor... [/quote']sta nedostaje od dijelova da to sredimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 19, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ljudi' date=' odlicno... popi.dim prosto, ovako lepo vreme, ljudi putuju, uzivaju a ja jos nisam sredio motor... [/quote']sta nedostaje od dijelova da to sredimo Samo rad, rad, rad i nesto para... sve delove uglavnom imam, neke treba da napravim... Jos uvek mi se nije smucilo sredjivanje, samo me uhvatio neizdrz da vozim motor i to nevidjeni... P.S. Izvinite za OFF, reko da odgovorim coveku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf014 31 Napisano Mart 22, 2007 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan :kul:' Svaka cast! da ste se javili bar dan-dva ranije da mogu da menjam smenu i ja bih bio sa vama!:kul:' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...