motoklasik 8 Napisano Mart 21, 2010 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nova kozna jakna, od prevrnute koze, sa mekanim protektorima na laktovima, ramenima i ledjima (a mogu da se stave i tvrdi protektori). Velicina XL, za visinu 180-186cm i tezinu 90-100 kg. Cena 65 evra, moze i slanje postom. 064/123-6366, Beograd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Mart 21, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li da izmeris duzinu jakne,duzinu rukava,sirinu ramena,Ja sam oko 190 cm i 90 kg dal bi mi odgovarala? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoklasik 8 Napisano Mart 21, 2010 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, duzina je 66cm, od stepa gde je usivena kragna, do dole, mereno po ledjima. Sirina u pojasu je 59cm, kad je presavijena. Duzina rukava je 51 cm, sa unutrasnje strane. Ti uporedi ove mere sa nekom svojopm jaknom koja ti odgovara. Ja sam visok 183cm i tezak 89 kg, i malo su mi duzi rukavi, do korena palca, i mozda mi je malo sira u struku nego sto bi bilo idealno. Kad stavim pojas ispod, onda je ok. Mozda bi tebi i odgovaralo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...