peratrap 787 Napisano April 13, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 13, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Za 40k€ fali tu još po neka opcija Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6128 Napisano April 14, 2020 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, peratrap je napisao: Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Odlično! Dao si mi ideju šta još da ugradimo na to tvoje sokoćalo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano April 14, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš li mi i ovo ugraditi ?Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6128 Napisano April 14, 2020 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nego kako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano April 14, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan To čika Rajko ,da zakažemo termin Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano April 15, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Malo evociranja uspomena dok ovo ne prođe Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Maj 4, 2020 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu od početka. Vingeri, interesuje me ko vam održava mehaniku. Radite li to sami ili imate neki servis da preporučite? Mislim na ono održavanje koje ne spada baš u elementarno kao što je zamena ulja, pločica i sl. Dakle, kome se obraćate kad dođe vreme za promenu lamela, štelovanje ventila, zamenu prenosnih lanaca/kaiševa i španera, ležajeva volana...? Tu ipak treba raskupusati svu tu skalameriju, čini mi se da nije baš jednostavno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Maj 6, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Kod gl1800 ventile ne diraš do 500000 km ,lanci se ne menjaju ,najkomplikovaniji je filter vazduha ,za ove naše u delti je gw egzotika a kažu ,,radimo samo nove jer nemamo vremena,, a istina je malo drugačija.za nešto ozbiljnije predlažem 2 slovenca koji su specijalisti za gw .Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Maj 6, 2020 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.5.2020. at 0:12, floyd je napisao: Pratim temu od početka. Vingeri, interesuje me ko vam održava mehaniku. Radite li to sami ili imate neki servis da preporučite? Mislim na ono održavanje koje ne spada baš u elementarno kao što je zamena ulja, pločica i sl. Dakle, kome se obraćate kad dođe vreme za promenu lamela, štelovanje ventila, zamenu prenosnih lanaca/kaiševa i španera, ležajeva volana...? Tu ipak treba raskupusati svu tu skalameriju, čini mi se da nije baš jednostavno. Ja sam pre par dana menjao lemele i potisnu ploču, rolere na razvodu i kajševe u Boban moto servisu u Pančevu,na GL 1500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Maj 6, 2020 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, peratrap said: Kod gl1800 ventile ne diraš do 500000 km ,lanci se ne menjaju ,najkomplikovaniji je filter vazduha ,za ove naše u delti je gw egzotika a kažu ,,radimo samo nove jer nemamo vremena,, a istina je malo drugačija.za nešto ozbiljnije predlažem 2 slovenca koji su specijalisti za gw . Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Znači, kao naš Marokanac: jednom godišnje motor na prikolicu do Slovenije i tamo rešiti sve što treba. OK, a imaš li informaciju da li se neko od beogradskih servisera izuzev Delte prihvata posla oko GW? 5 hours ago, (B)ubica said: Ja sam pre par dana menjao lemele i potisnu ploču, rolere na razvodu i kajševe u Boban moto servisu u Pančevu,na GL 1500. I ovo mi je korisna informacija, hvala. A kad dođe vreme za servis karburatora? Isti servis, Bokilić ili neko treće rešenje? Interesuje me i da li primećujete značajniju razliku u ceni usluga servisera za GW u odnosu na ostale japanske motore, češće na našim putevima? Drugar koji živi u Nemačkoj i interesuje se za GW preporučio mi je jednog velikog i ozbiljnog dilera. Možda vam je već poznat, evo njegovog SAJTA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Maj 7, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne mora floyd to svake godine ,osnovne stvari se kod nje rade izuzetno lako i to moze svako od šale da odradi ,gw je japanac napravio da se vozi a ne da se družiš sa serviserima , u Slo. samo ako je nešto drastično .Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Jul 27, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla nova igračka ,mnogo bolja nego što smo se nadali Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Jul 27, 2020 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuu prelepa je!!! I ova boja joj čuči strašno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jul 28, 2020 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Kakva čuma ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Septembar 12, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan PauzaПослато са SM-A705FN помоћу Тапатока 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Leka66 0 Napisano Octobar 12, 2020 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Marauder 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima , nedavno sam kupio goldwinga 1500 i trebao bih da joj uradim servis, zamenu plocica i slicno.Kog majstora mozete da preporucite da je u Bgd ili okolini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11610 Napisano Octobar 12, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 4373 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Marko V Moto 064 1294 007 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Octobar 12, 2020 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan To sve možeš sam, probaj. Ja uvek to radim sam, em je jeftinije em upoznaš motor, em je zabavno! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 141 Napisano Octobar 12, 2020 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic u Pazovi,imas ga na forumu " Bokilic" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Octobar 12, 2020 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U Rusiji postoji čitava prateca industrija koja se bavi preradama GW i svim stvarima vezanim za taj model...tako ko vozi serijski magarac..sve mora da se promeni,budži menja,dotera stavljaju after market delovi,ozvucenje,rasveta,izgleda kao pokretni Božic i milion stvari koje mogu da vam padnu na pamet.,,,Na vama je samo sitnica da obezbedite kintu u vrednosto jos jednog novog a oni ce sve ostalo...zato je i svaki unikat i vredi barem 80 -100K (Dolara) do duse Ruje ne vole Ojro...Nije znaci nikakav problem pod uslovom da si stanovnik Moskve i imas pozamasan saldo ako ti je tata takjun koji se opario u tranziciji.Ja lično volim njegov bager F6B ali tamo to nije na ceni..no o ukusima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Octobar 12, 2020 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Teško da će mu ovaj podatak koristiti ali nije na odmet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Leka66 0 Napisano Octobar 16, 2020 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Marauder 800 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Leka66 0 Napisano Octobar 22, 2020 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Marauder 800 Prijavi odgovor kao problematičan Javio se jedan problem, izgubio sam kljuc od motora, da li neko zna ko pravi kljuceve na "otisak" ili moram da skidam bravu i da nosim kod majstora za kljuceve?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Decembar 16, 2020 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bravar Andrejević u Katanićevoj 8 to radi. Meni je odradio ključ za zaključavanje volana na motoru prema bravi bez skidanja brave. Verujem da to nije problem ni Elezoviću na Bulevaru a ni Ristiću u Zemunu. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...