Guest Stronser Napisano Mart 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan neznam sta da vam kazem sem da sam sinoc probao Yamahu R1 turbo 2001 svasta sam vozio dosada ali ovo JE NEVEROVATAN DOZIVLJAJ cak bih rekao da je Nemoguce preneti snagu na asfalt. Do 5000rpm onako a preko i u 4 brzini se dize iz Zajebancije !!! Sto bi ja dosinoc rekao ,POPRAVLJA` zadnjak kao Suzuki Bogami od sinoc ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Mart 13, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan a shto ce ovo u ovoj temi???? i dje su slikice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Mart 13, 2007 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Ajd daj malo slika,ako može sa podignutim rezervarom da vidimo kako je èovjek to složio. Bilo bi dobro i malo podataka ! Od kuda je èovjek ????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Mart 13, 2007 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Da-da, neki foto :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Mart 13, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oo jedva cekamo znaci to je drugi turbo motor u Srbiji pored dragovog (ne racunam fabricku Hondu CX650 turbo ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Mart 13, 2007 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan FOTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :moli: :moli: :moli: :moli: :moli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 929 Napisano Mart 13, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima zadnju mono viljušku, trokrake karbon felne, pancirna creva,oslikane oblake po rezervoaru i stranicama...vozio sam ga i ja juèe od Mišeluka do garaže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Mart 13, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan ' date='oslikane oblake po rezervoaru i oblacima[/quote'] :paper: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Mart 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam slike ovog motora, sutra cu vam pustiti par prednjaka i zadnjaka, naravno mojih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 929 Napisano Mart 13, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan ' date='oslikane oblake po rezervoaru i oblacima[/quote'] :paper: I ja sam bio u oblacima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Mart 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan kako u oblacima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Mart 14, 2007 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Jel ga èovjek sam radio ili ga je kupio takvog negdje vani ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Mart 14, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Ej vas dvojica, hoæemo i mi na nešto èujemo o ovom motoru, a vi ko strine, i ja sam i ja sam ko da ste sami a mi gorimo od nestrpljenja. Ko je radio motor, ko je sreæni otac a ko mama itd. ! Hoæemo fotke, hoæemo fotke i fotke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Deki, nisam vozio taj motor , ali posle onoga sto si mi ispricao jos mi nije dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 929 Napisano Mart 15, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Za slike smo zakasnili, motor je jutros prodat.... gde je otišao saznaæu veèeras, inaèe motor je takav stigao nije ovde radjen.Oseæaj vožnje je neverovatan, zvuk auspuha se skoro i ne èuje (verovatno zbog turbine) i nemate onaj utisak kao na obiènim motorima da što se više "dere" ide brže. Ubrzanja su nenormalna, ja ga nisam vozio preko 8000 obrtaja i to u šestoj inaèe stalno ide na toèak.Zadnji deo motora mono-viljuška, toèak, auspusi u repu su pretpostavljam od nekog Dukatija, kvaèilo je mnogo tvrdje nego na obiènoj R1, verovatno je korpa ojaèana da ne proklizava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Mart 15, 2007 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Da li znas, da koliko je otisao, od prilike :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Mart 16, 2007 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Za slike smo zakasnili' date=' motor je jutros prodat.... gde je otišao saznaæu veèeras, inaèe motor je takav stigao nije ovde radjen.Oseæaj vožnje je neverovatan, zvuk auspuha se skoro i ne èuje (verovatno zbog turbine) i nemate onaj utisak kao na obiènim motorima da što se više "dere" ide brže. Ubrzanja su nenormalna, ja ga nisam vozio preko 8000 obrtaja i to u šestoj inaèe stalno ide na toèak.Zadnji deo motora mono-viljuška, toèak, auspusi u repu su pretpostavljam od nekog Dukatija, kvaèilo je mnogo tvrdje nego na obiènoj R1, verovatno je korpa ojaèana da ne proklizava.[/quote']Da,sjeæam se svog turbaka koji je bio bez oklopa,osjeæaj je nevjerovatan na ubrzanjima od 200 - 280.Kad jednom to napraviš i probaš, teško je živjet bez toga. :cry: :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Mart 16, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ja se bas ne razumem u te stvari ali sam slucajno na www.motori.hr nasao jednui slicicu R1 i koliko sam shvatio ima NOS i sva je nesto nabudzena . Pa evo da je okacim, kad vec nema slikica pomenuite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Mart 16, 2007 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Ja se bas ne razumem u te stvari ali sam slucajno na www.motori.hr nasao jednui slicicu R1 i koliko sam shvatio ima NOS i sva je nesto nabudzena . Pa evo da je okacim' date=' kad vec nema slikica pomenuite. Nije los stvar ni nitro. I ja imam, ali to nije turbo. Ja imam baca za 1 kg nitro. Kad ima unutra dizne za 60 ks, 3 puta mogu da koristim na 402m. Kad bio je za 100 ks dizne 2 puta sam mogao da koristim na 402m. A posle na licu mesta ne mozes da punis bocu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...