zakarus 19 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, na drugarovom motoru curi sa vodene pumpe antifriz kada postigne radnu temperaturu. Tacno po sredini, na da kazem rasklopu pumpe. Koje sredstvo mi preporucujete? Neki silikon mozda? Onaj Wurth? Loctite? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sam si odgovorio... Ako nece, remont pumpe... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 19 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Sam si odgovorio... Ako nece, remont pumpe... :'( Da, ali sta od toga? Sta prvo probati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na kolima resio tako sto sam uzeo u prodavnici auto delova bocicu sa opiljcima metala i to je sredstvo za zapusavanje hladnjaka,uspelo je sa tim,probaj nista te ne kosta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio sebi jednu deklu silikonom, jednu onom crvenom kao pastom u tubi, silikon kad smo poslje skidali se samo odvojio a s pastom smo se namučili. Mada ljepio sam i onu gumu na poklopcu glave sa drugom markom silikona, usrali smo se dok smo ga skinuli. Ako ćeš da ljepiš pumpu ipak bih ti preporučio silikon, lakše popunjava veće rupe, samo mora da bude suvo 100% jer neće uopšte uhvatit. One magije što se sipaju u hladnjak pomažu samo kod najsitnijih rupica, tako da ti od toga nema ljeba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6105 Napisano Mart 17, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da mu nije naprsla negde,,moguce je i to,verovatno na sklopu ima gumicu,rastavite je na pola,silikon ili dihtung i resena stvarali proverite proverite da se nisu malo iskrivilie te nalegne povrsine,ako jesu smirgla 120 pa 220 pa 400,na ravno staklo i trljate kolko da se ispravi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 19 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Ok probacemo za vikend. Verujem da mozemo sami.. Hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan "Honda VT 500 - curka na vodenoj pumpi" ....cuti nije to strasno ,sta mislis da ti je CURAN na vodenoj pumpi ili ne daj boze guska ili fazan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 19 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan ili ne daj boze, prase :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ili ne daj boze, prase :-) ko je rekao prase? jesam ja to cuo prase? daj ovamo prase!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11144 Napisano Mart 17, 2010 Hronični Motociklopata, 7605 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan prasac oma na razanj i nema problema, sve rupe u stomaku ce da zapusi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sad na sajmu nadjem coveka sto nudi lepkove... Ali to nisu lepkovi.... To je cudo.... Lepi sve zivo ... I drvo i gumu i plastiku i zapusava rupe u metalu preko 2 mm u precniku. Neki remen je zalepio predamnom i nas dvojca nismo mogli da ga odlepimo. Dok nadjem vizitku pa cu ti poslati tel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad na sajmu nadjem coveka sto nudi lepkove... Ali to nisu lepkovi.... To je cudo.... Lepi sve zivo ... I drvo i gumu i plastiku i zapusava rupe u metalu preko 2 mm u precniku. Neki remen je zalepio predamnom i nas dvojca nismo mogli da ga odlepimo. Dok nadjem vizitku pa cu ti poslati tel. +1 i ja sam video i set je 1500 din može da se koristi i za dalno lemljenje ima veliku temperaturnu toleranciju.. ne mogu da nađem vizitkartu... lik prodaje na bubanj potoku te lepkove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Mart 18, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je pumpa losa i ne pomogne zapusavanje, remont pumpe ne bi trebalo mnogo da kosta. Narocito ako uspete sami da je skinete... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 19 Napisano Mart 19, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Nije stvar u pumpi,pumpa je u redu nego ti nabija veliki pritisak kadpostigne radnu temperaturu...proveri ti dal' ne meša vodu i ulje?Obavezno vidi dal' je odzračen sistem kako treba?Pumpa verovatno isteruje vodu kroz sigurnosnu rupicu a tebi se čini da je na sastavku! Uh, pa nije dosla kazaljka za temperaturu ni do pola, a vec je poceo da curi na pumpi.. U nedelju cu da vidim detaljnije sta je pa javljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...