Pablo 2305 Napisano Novembar 23, 2005 Vlasnik sajta, 5405 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Trocilindricni 1200cc TDI dizel motor, koji je po tezini i performansama vrlo blizu klasicnim motorima u klasi te kubikaze (70 hp, 160 Nm, 205 kg). Kazu da ce snagu podici na preko 100 konja, a torque na neverovatnih 250Nm. A potrosnja? 2.5l na 100km!! :roll: The Star Twin ThunderStar 1200 TDI diesel motorcycle Technical specifications: Engine: liquid-cooled 3-cylinder TDI diesel engine Cylinder capacity: 1200 cc Bore * stroke: 76.3 * 87 mm Compression ratio: 1:16 Injection: Direct injection Turbo / Intercooler yes / yes Transmission: 5 Frame: Star Twin racing frame Front suspension: WP GP front fork Rear suspension: WP GP monoshock Brakes front: dual PFM radial mounted 6 piston calipers and 320 mm discs Brakes rear: single Brembo 2 piston caliper with Star Twin wave disk Tires: front 120/70 R17 rear 190/50 R17 Rake: 23 degrees Wheelbase: 1533 mm Weight: 205 kg ready to ride Fuel capacity: 18 liters Fuel economy: 2.5 liters on 100 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1974 Napisano Novembar 23, 2005 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno æe i cijena bit' prava sitnica, manje od 20.000E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 23, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Obrtni momenat :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 23, 2005 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Zamislite samo usrani obrtomer na tom motoru...gadi mi se jos od samog pocetka.... Kad skoci adrenalin i kazaljka dostigne 3000 obrtaja....uh kakav dozivljaj... PS>Ali obrtni moment sve nadoknadjuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1974 Napisano Novembar 23, 2005 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Pa baš takav ti je feeling na Yamahi MT-01 pa je bum u svetu. :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 23, 2005 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ma drugo je to,ovo je ipak benzin,ali ljudi vole svasta...MT-01 nije R motor,ovaj gore lici na R. Ja nikad ne bih kupio dizelasa,pa makar trosio i 1 litar na 100000 km! :twisted: Napravice oni jednog dana i elektricne motore,kada ce sus motori biti zaboravljeni,ali nikad nece biti to to...Mozda u dalekoj bducnosti... :oops: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 24, 2005 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve je to lijepo, ali ja mislim da bih se istog momenta onesvijestio kada bih èuo kako to èudo radi. :? klak klak klak klak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 24, 2005 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je tako... Radi ko traktor u leru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Novembar 24, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. Ali bato, sto bi presipao iz Passata u motor, jooooooooj A onda bih mogao i za motor da kazem "ma trosi k`o upaljac!" :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 24, 2005 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja ionako kradem iz auta jer su oba benzinci,al nesmem da da se izbezobrazim i da vadim vise od 10 litara po turi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Novembar 24, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. Ali bato, sto bi presipao iz Passata u motor, jooooooooj Ma ja ionako kradem iz auta jer su oba benzinci,al nesmem da da se izbezobrazim i da vadim vise od 10 litara po turi... Vi bas volite da presipate iz supljeg u prazno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
martins 0 Napisano Novembar 25, 2005 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan evil,za tebe jedan skuter dizelas,onako da legne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Novembar 25, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja ionako kradem iz auta jer su oba benzinci,al nesmem da da se izbezobrazim i da vadim vise od 10 litara po turi... E zato je najlepse krasti samom sebi - vozis par dana motor, zatim nekim povodom trebas da vozis tastu u kupovinu (ko sto sam ja par puta morao i onda sednes u auto - i skapiras da je na EMPTY jer si samog sebe ispraznio Mada koliko mesecno trosim na gorivo i koliko prelazim, trebala bi mi jedna licna pumpa, ako moze sa 24h radnim vremenom :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Novembar 27, 2005 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Bas je danas bilo nesto o dizel motorciklima na TV. Posto je od kraja 70 tih NATO doktrina, da SVA vojna vozila idu na DIZEL ili da budu VISEGORIVNA, morali su da smisle kako da naprave mali a efikasni dizel motor za motorcikl. I napravise Englezi. Nije cudoviste 'ki ovaj na slici. KTM kome je ubacena dizelka. Ide (bar po onome sto su pokazali 'ko avion). Trenutno 500 komada isprobavaju americki marinci. Mozete da pogodite gde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1974 Napisano Novembar 28, 2005 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je u pitanju Kawasaki KLR650... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Novembar 29, 2005 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da si u pravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...