N e g r o 309 Napisano Mart 16, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam za 70 komada necega (cak i Evri dolaze u obzir). Kupljene pre 3 godine, daj Boze da sam ih toliko puta i obuo. Moze i zamena za neke touring, mislim da je cena korektna jer su nove makar dva puta skuplje... pa ko voli... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 309 Napisano Mart 17, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan 60E :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 309 Napisano Mart 26, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Potencijalni kupac odustao dok ne skine gips tako da je i dalje aktuelno. Konacna cena: 55E Moze i zamena za nesto, vec ce nesto da se nadje da treba... Ispod ove cene ne idu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 309 Napisano Mart 30, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Da, na njima pise 47, ja nosim od 45-46.5 zavisno od kalupa, ove su mi taman. I dalje aktuelno... i dalje vazi zamena za touring... i dalje vazi zamena za nesto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano April 9, 2010 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Druze, mene interesuju cizme. Da li je jos uvek aktuelno ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 309 Napisano April 10, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Jeste aktuelno, kod mene su jos uvek... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano April 10, 2010 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Druze poslao sam ti pp, al za svaki slucaj moj tel je 062/ 107 66 07 Nenad se zovem pa mi posalji broj da mogu da te kontaktiram. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 309 Napisano April 10, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Video i odgovorio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano April 13, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan joj baš su lepe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano April 13, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan su jos na prodaju?? da znam da li da otkazujem drugu porudzbinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 309 Napisano April 13, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Ja stvarno neznam ko je ovde blesav, ali sam izgleda ja. Znaci, decko iz ZR nick Sponja me kontaktirao - hoce da kupi i da u subotu uzme. Ostavio sam broj telefona - nije se javio. Jutros me kontaktira iz Lajkovca nikolanixy i kaze dolazi danas, a ako ne danas onda prekosutra (jer sam ja sutra na sajmu), sada imamo poruku od Ivan_ZR koji ima porudzbinu pa da li da je otkaze? Oglas je bio i prosle godine, ove sam ga obnovio, ko pre dodje po cizme ili pristane na brzu postu sa placanjem postarine i cizama prilikom preuzimanja - taj je kupio. Javljao se i ProjectLord za cizme - za njega NISU na prodaju. Kada budem poslao nekome ili video novac u rukama za iste - postavicu lock. Dotle - everything is possible. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano April 13, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Polako druze ja sam narucio neke druge, ali mogu da ih otkazem ako ove odgovaraju i jos bitnije ako nisu vec prodate! ja sam planirao da se cujemo i da dodjem za vikend i da ih pogledam. ako ih neko uzme, nema veze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 309 Napisano April 13, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ovako: Sponja = Ivan_ZR ili se varam? Ako se varam, izvini. Ako se ne varam: koji ce ti 2 nick-a????????? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano April 13, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ovako: Sponja = Ivan_ZR ili se varam? Ako se varam, izvini. Ako se ne varam: koji ce ti 2 nick-a????????? ??? Varas se! ali opresteno ti je mada, ne bi mi smetalo da imam blackbird-a ... dakle, ako se do petka niko ne javi za cizmice, nazvacu te da se dog oko gledanja istih...posto nekako mislim da ce mi biti male Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 309 Napisano April 13, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da se i ovo razjasnilo. E sada da se vratimo temi, daklem: i dalje na prodaju, cena 55E, ne ide nize, za manje pare cu ja da ih nosim ma koliko mi se ne svidjale sada. Pogledajte koliko su nove pa razmislite pre nego sto ponudite nesto drugo. Novo pravilo: ko pomene nizu cenu od minimalne navedene (znaci 55E) sebe kaznjava da je za njega automatski osnovna minimalna cena 70E, a ako ponovi gresku - NECU da mu ih prodam. Moze mi se. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano April 13, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ma krećem ja po njih za 15 min exxexex Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 309 Napisano April 13, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan ma krećem ja po njih za 15 min exxexex Krenuo, stigao i u zdravlju da nosis!!! Lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...