hellena 60 Napisano Mart 15, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan No.1 No.2 No.3 No.4 No.5 No.6 No.7 No.8 No.9 No.10 No.11 No.12 No.13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan glasao za osmicu.zamolio bih autora da po zavrsetku takmicenja postavi originalnu sliku.ostale su manje vise tehnicki neispravne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Takođe 8... šta znači tehnički neispravne? ...i na koje se fotografije to odnosi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 15, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan glasao za osmicu.zamolio bih autora da po zavrsetku takmicenja postavi originalnu sliku.ostale su manje vise tehnicki neispravne. Opaaa, neko od struke? Bilo bi fino, da po završetku glasanja iskritikuješ i daš primedbe svakoj, da i mi nešto naučimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Mart 15, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan No. 3 Zato sto je voda na njoj ziva, bez traga civilizacije, ili ja bar ja tako volim da je vidim.I nije mi "nabildovana " ko No. 8 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok,uopste nisam iz srtuke ! Vrlo rado cu kritikovati fotke ali ne mogu druge da ucim jer sam laik u fotografiji.Eto nekom se na primer ne dopada 8 vec 3.Meni se trojka ne dopada zato sto na peni koju pravi voda,glavni motiv na fotografiji,nema detalja.Nema ih ni na kamenju.To je tehnicki problem koji je izazvalo jako direktno svetlo po kom je slikano i taj problem treba prevazici.Ne treba da budes iz struke da bi to primetio,to je tako ocigledno.Medjutim autor ove fotografije to nije primetio. Moja kritika nije zlonamerna i nikoga nisam hteo da uvredim. Ziveli !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Mart 15, 2010 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasno kako opet ljudi ne mogu da ukapiraju jednu jednostavnu stvar, 650 po duzoj strani. Kad se se dotakli trece, preeksponirana je. Neko drugo doba dana bi moglo da resi problem, na primer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3341 Napisano Mart 16, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5474 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan 2 , 6 , 7 su mi dobre 8 je dobra ali mi je vise za temu magla i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3341 Napisano Mart 16, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5474 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan I da se napise ko je za sta glasao na kraju da nebude ko evrovizija (ruske drzave svojima, ex-yu svojima itd ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Mart 16, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Jbg. one koje su bile prevelike sam smanjila, ali one što su manje ne mogu da razvlačim. Koliko god molila nikad ne stignu sve fotke u zadatom formatu, a više sam se smorila da zvocam o tome... Uživajte, glasajte, komentarišite. Hvala svima na učešću. Moj glas je zaslužila osmica jer mi se sviđa mističnost koju nosi, ali bih naglasila da je onaj koji je poslao, poslao dve fotografije pa sam ja morala da biram, iako je pravilima takmičenja to zabranjeno. Pošto nisam zla, nisam diskvalifikovala nikoga, ni one što nisu sredili fotke ni one koji su druga pravila prekršili. Samo vas molim da se takve stvari ne ponavljaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 16, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 6 moj favorit... volim vodu u pokretu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 11 Napisano Mart 16, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za sedmicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 2. Snazno me podseca na neke momente iz mog zivota.... Obozavam da kasno nocu bacim sidro u nekoj uvali i tamo se probudim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Mart 17, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan 2. Mozda zato sto mi se ide na more... I zato sto mrzim zimu... I zato sto hocuuuu na moooooore!!! ;D Salu na stranu, ona mi je zaista najdraza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Mart 18, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Broj 2 ima sjajnu atmosferu.... Br. 6 mi se sviđa jer me podseća na jednu japansku baštu u mom komšiluku.... Br. 7 dobra ideja.... Br. 8 fantazija.... Br. 12 i 13 su se baš potrudili da uhvate kapljice u letu. Glasao za Br. 1, potpuno subjektivno, jer mi se u poslednje vreme sve više sviđaju fotografije napravljene bez mnogo razmišljanja i pomalo haotično.... nešto kao impresionizam u slikarstvu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 18, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 8-ca...najkompletnija u svakom pogledu... Ubuduce se uzdrzavam od komentara jer, koliko vidim ima dosta "komentatora"!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3341 Napisano Mart 18, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5474 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Gremline fini vrati nam se!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 482 Napisano Mart 19, 2010 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Br 8 ,je slikano 2km od moje kuce, reka gradac, Valjevo, kupaliste anatema. Malo nabildovano od strane prijatelja koji je strucnjak za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Mart 19, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam pobedniku. Slučajno mi je promaklo da ograničim glasaje na pet dana. Dakle glasanje je gotovo. Pobednik može da zada sledeću temu. Pa da čujemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Mart 19, 2010 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam pobedniku, glasao sam za njegovu sliku. Moja je druga. Nastala letos u mestu Perazica Do u CG. Hteo da pokazem koliko voda (more) moze opustajuce, relaksirajuce, da deluje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Mart 19, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cestitam pobedniku i njegovom drugaru na zasluzenoj pobedi,zaista je najbolja fotografija od ponudjenih. da li moze da se vidi sirova fotka?ova slina iz nosa no.12 je moja(fotka). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Mart 19, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam... moja je trojka i slikana je sa Canonom A520 onako u prolazu pošto nisam neki stručnjak u podešavanju uvek je namešten na automatici pa kako ispadne, kao i ostale moje slike... inače na slici je reka Đetinja slikana na 10km uzvodno od Užica u nepristupačnom kanjonu zato je onako čisto i bistro... Hvala svima koji su glasali za moju fotografiju što dokazuje da ne mora biti "nabildovana" da bi se nekome dopala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 20, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, ja glasao malopre, ne znajuci da je glasanje zavrseno. Tek posle procitam da je gotovo. Moj glas nije nista promenio, tako da je nebitno za koju sam glasao. Cestitam pobedniku, dooooobrA !! A nova tema je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 21, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Petica je slikana na povratku sa Triglava, g. '00, analognim aparatom Yashica iz '84 sa automatikom i motorom. Slap je turistička atrakcija u Julijskim alpama, zove se Peričnik i nalazi se u dolini Vrata ispod Triglava. Preporučujem posetu. http://sl.wikipedia.org/wiki/Peri%C4%8Dnik http://www.slapovislovenije.info/ http://www.slapovislovenije.info/pericnik.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno, oce li ta nova tema. Lepo je vreme i ima shta da se uslika. Ajmo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...