Kanarinac 334 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Bili kod mene na kolima tachno godinu dana.Jedna sijalica mi je crkla, druga radi. Prodajem ih jer su vec pocheli da cimaju za xenone na kolima. Dakle dobija se sve shto je potrebno za ugradnju cena bi bila 40 evra tel 064 142 39 79 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Da pojasnim samo Poshto je pitanju h4 sijalica i dugo i kratko su preko jedne sijalice.Dakle jedna sijalica je crkla druga nije Sve je na dzekove, nije nishta secheno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan ko je bre poceo da cima? u nasem zakonu (koliko sam se ja raspitivao) nisu uveli da morad da imas prskalice na farovima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Tehnichki, pocheli da talasaju na dva mesta za xenone, kao ne mozhemo da registrujemo auto sa njima. Na kraju sam zavrshio preko veze. Shto se zakona tiche mislim da ima da moraju da budu prskalice na farovima i auto nivelacija farova. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan haha... mene nikada nisu pitali na tehnickom pregledu za svetla! jbm li ga , da ne offujemo vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano za sutra Tako da ce se srecni vlasnik javiti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...