SRLONSO 0 Napisano Mart 14, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da prodaje far od yamahe R6 2005 god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soru 4 Napisano Mart 14, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan FAR R6 Prodajem ispravan polovan far za R6 2005god Cena: (EUR) 0 Kontakt: brmotors 063520249 Grad: Bečej E-mail: keringer@stcable.co.yu FAR R6 Probaj kod njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Jel te spasava polovina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 14, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan brmotors = udaranje po usima samo tako ali verovatno moze da ti nadje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan brmotors = udaranje po usima samo tako ali verovatno moze da ti nadje... Za tu godinu tesko ga i naci a ispod 250 nemoguce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Mart 14, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan druze trenutno sam u italiji i jurim sebi neke delove pa cu ti pogledati za taj far ali potrudise da mi napises do sutra koliko para mislis da das za taj far pa cu ti se raspitati i reci mi koliko ti je hitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki zxr 5 Napisano Mart 14, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peugeot Satelis 125 ; Yamaha xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan brmotors stvarno udaranje po usima a delove donose iz mađarske i tamo su duplo jeftiniji lično proverio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRLONSO 0 Napisano Mart 15, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan treba mi samo lijeva strana,ako mozes pogledaj tamo pa mi javi cijenu i ja ti javljam da li da uzimas...hvala ti unaprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...