83120033 18665 Napisano Jul 4, 2011 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Pa dosad sam bio skoro svaki mesec službeno u BG i boravio sam blizu tebe ( Hotel Mihajlovac - Banovo Brdo ). Trenutno ne znam kad ču sledeči put da dodjem u Srbiju. Možda nakon godišnjih odmora zbog vrste mog posla!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 4, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma šalim se, nego to je alternativni način slanja manjih stvari... daš vozaču autobusa a primaoc časti istoga nešto sitno... bolje nego službe brzog slanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 4, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Videh jedan mlooogol lep primerak juce u Sapcu (zzao mi sto nisam bio pri fotoaparatu), u Hilandaskoj ulici parkiran...odmah do moje.. komplet bela, samo plavo okolo farova..podignut prednji blatobran....jel neko sa foruma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 5, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan daj malo opsirnije taj oglas....... koje god..... kakvo stanje, sta fali, jel registrovana...... ostalo na 069/610-024 Dragan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 5, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima... Molio bih za manju pomoc tj. savet. Svaki je dobrodosao... Trazim da kupim Super Tener-u(90-94god. prema plateznoj moci), pa ako mozete da mi skrenete paznju, na konkretne stvari koje prilikom kupovine ovog motora treba gledati?.. I kakav je ovaj model za delove, za ne daj boze, jel ih ima u ponudi?.. Od osnovnih-servisnih, pa do ozbiljnih intervencija... Veliko hvala unapred Evo ti iznad dobar primerak, Kepu gnjavi za kontakt.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jul 5, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bass dobra ova iz Kosjere! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 5, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bass dobra ova iz Kosjere! ... umesto kamena za kiseli kupus 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 5, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan bolje da si nju uzeo nego to austrijsko... :P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 5, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ona kamen cu za tursiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 5, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bass dobra ova iz Kosjere! ... umesto kamena za kiseli kupus Svaka ti ka' u Njegoša! :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jul 5, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bass dobra ova iz Kosjere! ... umesto kamena za kiseli kupus Kamen mudrosti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jul 5, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Daj meni taj kamen da se mucim evo ti azdaha za asfalt...eto ja cu ko onaj deda iz one reportaze za Mladica..."vol`o bi ja da mene tuku,vucu, @ebu mesto njega.." Eto vol`o bi ja da se patim sa tim kamenom i rasolom, pogotovu tamo na Gruzi i sl..mestima gde odakle bog puca kornere.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 7, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Uturio veci volan.. sad je coper tenera 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 7, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Uturio veci volan.. sad je coper tenera Vidim da si uspeo da mu turiš i tegiće. Svaka čast na tome. I kakav je sada osećaj? Znaš na šta mislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Jul 7, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jos one kozne resice uturi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uturio veci volan.. sad je coper tenera Vidim da si uspeo da mu turiš i tegiće. Svaka čast na tome. I kakav je sada osećaj? Znaš na šta mislim. Znam ja. Za milimetar bliže AT-u Šalu na stranu, verujem da ovakav volan sa sve tegićima itekako dobrinosi boljem "feeling"-u. Vlajko, od kog motora je volan? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Jul 8, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Uturio veci volan.. sad je coper tenera Da ti nije Aćimo pomogao, teško bi ti to zbudžio Izgleda neobično ali valjda ga leđa više ne bole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 8, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Acimo oko sokolovo.. ipak je malo kriv.. Brat afrikanac svojski pomogao instaliranju novog volana.. fala mu Jos one kozne resice uturi Koristim nature varijante.. tj. one se same okace pri prolasku kroz Kepojebine.. cak i posle pranja motora tvrdoglavo ostaju da vise na raznim delovima motora Jager, malo je falio da stavom Smokesov volan.. zuti nego je bio dosta kriv.. ovaj je after market, kolega dobio sa tdm-om, kupio sebi neki treci.. a ja ovaj povoljno dobiJo Poviseno drzanje ruku, provozao do Avale da poravnam tegice jer naravno nisu ulazile zbog 1mm.. Svidza mi se, detaljniji utisci posle Debelog Brdeta.. p.s. svima savetuje tegice.. ovi moji imaju skoro pola kile i bas smiruju volan.. namestio sam ih tako da i zaglavljuju gas preko 3K obrtaja.. tako da dugo mogu da vozim bez ruku upravljajuci dupetom Investicija od hiljadu dinara.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jul 8, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nije to do tegica neg do doopeta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Jul 8, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Alal si ga opravio *Vlajko* ,svaka vi cast!!! Fala vi i za gume,cu vam dadnem neke pare , kad ovi s'posla dadnu meni odo da se vozam A zex tebi fala na pomoci oko plocica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 9, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Uturio veci volan.. sad je coper tenera jel to sa rogove ponike? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jul 9, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam Gosho i meni lici na poniku .. hmmm .. ili je ipak sa ovoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 9, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan He, he..bas ste vickasti.. videcemo na Brdetu jeli pony ili ih goni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jul 24, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan me Goksi castio sa jednim rolerom lanca pa smo Sumar i ja napravili jos desetak... Ja sam uzeo namenski 4, a resto je kod Sumara.... Inace na ST idu dva fabricki, cekirajte u kakvom su stanju pa ako nekom treba, znate kome da se obratite... U Yamahi kostaju oko 12eu, ovi pravljeni su 300din!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1417 Napisano Jul 24, 2011 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to ona plastika koja stoji na zadnjoj viljusci i preko nje se kliza lanac onda uzimam ja. Sutra cu da pogledam gde ide ta druga posto sam ja samo jednu primetio. Ako kazes da idu dve onda za mene 2 kom. Cujemo se sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...