jager 3445 Napisano April 30, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da svaki krevet posle km sex-a mora da zaskripi, ali SUPER Tenera!? ...Nikada! hahaha Pa jel' vi to vozite te motore ili vodite ljubav sa njima?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 30, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje se STaraba 92-93god. 1700 eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 30, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Поводом огласа зовем! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano April 30, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Yeeeeeeeeeee Nema vise skrip, skrip, skrip, skrip, sad samo leluja. Popsy puno hvala na savetu, jeste taj deo skripao, da nije tebe tumarao bih na slepo, imas pice od mene kad god se sretnemo Do malopre se mlatio, idem da se uredim malo i da isprobamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nica 6 Napisano April 30, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: zaječar Motocikl: YAMAHA XTZ-750; YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan dobih ja na kraju nastavak ni kriv ni dužan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nica 6 Napisano April 30, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: zaječar Motocikl: YAMAHA XTZ-750; YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Yeeeeeeeeeee Nema vise skrip, skrip, skrip, skrip, sad samo leluja. Popsy puno hvala na savetu, jeste taj deo skripao, da nije tebe tumarao bih na slepo, imas pice od mene kad god se sretnemo Do malopre se mlatio, idem da se uredim malo i da isprobamo nemoj noću, ko će da te skuplja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5964 Napisano Maj 1, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...škripaćeš opet, samo prva kiša da padne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 1, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...škripaćeš opet, samo prva kiša da padne... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Maj 1, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Možda i hoce ali mi se bar vozamo po kiši za razliku od nekih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Maj 2, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan :P :P :P :P :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Maj 2, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...škripaćeš opet, samo prva kiša da padne... :D Hmmm, kisa sinoc, kisa preksinoc, ipak ne skripi Moz" samo da nam zavidite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 2, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pala PRVA kiša.... ček malo, zaškripaće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 3, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nam ga još jedan član koji je svoju ST skockao od rama pa do kraja :takoje: http://forum.bjbikers.com/index.php?/gallery/album/364-moja-tenera/ moj jedini savet, turi i crash barove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 6, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo li je ovo zatisje pred buru? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1413 Napisano Maj 6, 2011 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nemamo sta da pisemo. Sve radi, sve je ispravno, sunce sija i to je to. Za razliku od nekih (at) mi se vozimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 7, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Maj 22, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Cujem da imamo jos jednog u klanu..... povratnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1413 Napisano Maj 23, 2011 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Cujem da imamo jos jednog u klanu..... povratnika ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 23, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aky se ponovio odličnim primerkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Maj 24, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam svim novim(starim) sektasima, a evo ja cekam joskin regler,da zamenim ulje i spreman sam za kotlinu,nego kad se bese krece na kepijadu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 24, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...nego kad se bese krece na kepijadu? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/65243-kotlina-2011/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1413 Napisano Maj 24, 2011 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja se isto molim za kisu taj vikend pa da se pomeri za naredni. Ovaj prvi u junu ne mogu nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nica 6 Napisano Maj 25, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: zaječar Motocikl: YAMAHA XTZ-750; YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan trebaju mi dimenzije svih lagera na zadnjem točku ako neko zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko prodaje nosače bočnih kofera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1413 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu za koji dan da pravim nosace. Stigli su mi koferi iz louisa sa sve plocama na koje se kace koferi http://www.louis.de/_2076038695662cc31a07af7d002c661a84/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=510&wgr=240&list_total=17&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10025915 Samo sto ja vec imam nosac zadnjeg kofera koji vec ima rupe za bocne nosace pa kod mene nije veliki posao da se napravi. Tesko da ces da nadjes negde nosace bas za ST. Najbolje je da ih napravis. labaratorija, AcaPn.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...