Novola 2118 Napisano Jun 14, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A neka je vala. Nije falilo nista ni onom motoru, bio lep ko lutka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5579 Napisano Jun 14, 2021 Drug član, 2507 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, Novola said: A neka je vala. Nije falilo nista ni onom motoru, bio lep ko lutka Pa nije al kad te kopka nesto, po svaku cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 14, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, drmilan_ said: Pa nije al kad te kopka nesto, po svaku cenu Aj baci koju sliku ovde il na viber, mnogo mi se sviđa kako izgleda! 0637509820 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 14, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, drmilan_ said: Izgleda svi ispopravljali klavijature pa nema ko sta da pise Kako si me urekao jbt. Vozam se malo po gradu danas, napon punjenja u jednom trenu u toku vožnje 14.7! Opalac, stanem, ugasim, dam kontakt, bez svetala 12.1, sa svetlima 11.7, sa dugim 11.1. Katastrofalno. Do sada je uvek držao konstantnih 13.9v u toku vožnje, u bilo kom režimu vožnje. Akumulator riknjava? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Jun 14, 2021 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pregledaj konektore reglera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 14, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, Arakis said: Pregledaj konektore reglera Sećate se da sam bio kod vas pre par meseci i sve je bilo u redu. Pregledaću ja to naravno sve opet, koliko već odmah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 14, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis nisam baš ekspert, al nisam siguran da bi ovako trebale žice da se vide na izlazu iz reglera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Jun 14, 2021 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, nesto je tu otkinuto na Joskinom regleru. Najbolje bi bilo da skines regler i posaljes Joski da ti to sredi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 14, 2021 (promenjeno) Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis Ili se provozam do Vas, časom to pregledate i mirna Bačka Negativna iskustva sa slanjima, kuriri, izgubljena tablica, dokumenti... imam flashbackove. Trajaće 10-15 dana minimum varijanta sa slanjem.. Promenio Jun 14, 2021 član Novola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 14, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Meni Laza salje poruku u četvrtak, mogo bi sutra da dodjes ako ne bude kise da odradimo nalepnice a ja to sutra palim u Trebinje a on cele sledece nedelje druga tako da ispala opetSuper ténéré 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 14, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, deki295 said: Meni Laza salje poruku u četvrtak, mogo bi sutra da dodjes ako ne bude kise da odradimo nalepnice a ja to sutra palim u Trebinje a on cele sledece nedelje druga tako da ispala opet Super ténéré 750 Vas dvojicu baš krenulo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Jun 15, 2021 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis nisam baš ekspert, al nisam siguran da bi ovako trebale žice da se vide na izlazu iz reglera? Ovo mi se uopće ne sviđa.Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 15, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, el classico said: Ovo mi se uopće ne sviđa. Gesendet von iPad mit Tapatalk Ma hajde, meni baš super ovako Šalim se, treba da skinem regler i pošaljem na remont, ali to deluje kao nemoguć posao, skoro sve instalacije su pojedinačo izlepljene nekom jaako lepljivom trakom, pa onda još sve zajedno zalepljene u snop gde god je moglo, radi estetike/prostora. Nit vidim koja je koja žica, nit gde ide, nit kako da ih skinem / isečem. Rebus. Vozim ovako za sad, dok ne vidim šta ću, napon je dobar, 13.9v. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovinac78 10 Napisano Jun 17, 2021 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kovin Motocikl: ex XTZ 750 SuperTenere, now Suzuki V-Strom 650 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Ustupio bih povišeni vizir "made by Ivan" u blažoj dim boji. Meni nikako ne odgovara, mora biti višlji - instalirati dodatak na ovaj za 10e ili niži koji već imam. Star je 7 dana ili 100km. 45e plaćen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5579 Napisano Jun 17, 2021 Drug član, 2507 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Veci vizir ce stvoritu jos veci pritisak na sam vizir, imaj u vidu da ne moze biti predugacak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7715 Napisano Jun 17, 2021 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja neki dan namontirao ovaj mali, danas stigao da provozam i bas sam prijatno iznenadjen sto mi vjetar konacno ne zavraca kacigu prilikom 120kmh. Nisam primjetio nikakve promjene u ponasanju motora, sa 60 pustim ruke drzi pravac kao i prije. Ne znam sta bi moglo biti lose ako ga namontira.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Jun 18, 2021 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, privodim sredjivanje kraju. Ostalo je da zamenim membrane u karbovima. Ima li neki sajt gde to mogu da narucim iz inostranstva po vasem iskustvu? Tenera je 3LD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jun 18, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Marko81 je napisao: Ljudi, privodim sredjivanje kraju. Ostalo je da zamenim membrane u karbovima. Ima li neki sajt gde to mogu da narucim iz inostranstva po vasem iskustvu? Tenera je 3LD Ako ne menjaš šibere Atila Horgoš Suzuki Srbija. Pasuju membrane od DR - a. Prelistaj forum već sam kačio nešto o tome. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Jun 18, 2021 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i karburator servis Unuce iz velike plane ima na stanju zamenske. Za tdm imao one male membrane, a olko vidim na fb ima i velike 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Jun 18, 2021 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao unuceta malopre, covek ne odmoru u romingu - do 28-og juna nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Jun 18, 2021 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan DR 650 Suzuki Membrane Poslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Jun 18, 2021 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Deo stvari cu poruciti sa KEDO-a a deo sa GOETZ-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jun 18, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim ni jedan jedini razlog da membrane ne naručiš od Suzukija, osim ako ne znaš šta ćeš sa parama pa želiš da pomogneš nemačku državu plaćajući velike poštarine plus carinu kod nas. Naročito kada se u obzir uzme činjenica da su ove Suzukijeve znatno jeftinije. Uostalom tvoji novci tvoja stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Jun 18, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Necu platiti nikakve dazbine to budi siguran. Kontaktirao sam na tvoj predlog i Atilu ali sam se predomislio. Sa KEDO-a ipak moram da porucim vise stvari pa cu uz njih i membrane za teneru. Sa goetza narucujem bravu i cep za rezervoar. Evo pregleda: Promenio Jun 18, 2021 član Marko81 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Jun 18, 2021 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Posle predjenih 10300km za 2 mjeseca samo ulje zamijenjeno Ako ima neko na prodaju ili se moze naci originalni auspuh nek mi se javi na viber ili inbox 067411112 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...