hammer 134 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima,kupio sam super tenere pa rekoh da vam povecam broj YESSSSSSSSSSSS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 12, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na brod ludaka.. koji zajedno sa ostalim endurasima cini sajam ludaka 1. Zextrim 2. Pepsi 3. Vlajko 4. Shuma@rz 5. Mazak 6. Sinke 7. Bopk 8. O'sonesi 9. Gile EX (nece jos dugo) 10. Hammer 11. Goksi ST 12. Ceh (samo nije Super, al nema veze nas covek) 13. TAZZ 14. her_sebeshki 15. Dulebajkom (nesto nije aktivan na forumu) 16. Sablja1 17. Pera ST 18. Nesa 19. Elvis 20. Zajecarska ST teroristicka celija (x clanova) 21. Fi011 22. Gizda 23. andrimil 24. prosperiks @ O'sonesi pored povecane potrosnje.. rad motora mi je bio neravnomeran.. Postoji neka zbudz varijanta.. ali na oko 50K one riknjavaju.. nisu tako skupe..i trebalo bi ih zameniti.. normalna potrosnja ST je od 5 do 7 l.. ali lepo merene.. a ne ko Fi meri na 25 km, greje ga u mestu 10 min.. i kuka da mnogo trosi.. pritom zavrce ko da je ukro kada kupujete uzmite i igle (ja nisam, jer su kao dobre..a trebao sam i tih par evra da dodam i budem miran) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prosperks 10 Napisano Februar 12, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: kosevi,krusevac Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan inace radim cutter nalepnice pa je za tenerase dzabaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan inace radim cutter nalepnice pa je za tenerase dzabaka Ne treba džabe (vidi bre kolko raste broj ST-aša :D ) nego bilo bi zgodno da iskopamo vektore za nalepnice i da ih imamo ovde... zlu ne trebalo da znamo da su tu... Inače jedva čekam da Zextreme okači svoju prednju masku sa novim vizirom, jel mislim da je pun pogodak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, crna je Elvisova, mozes kod njega da se informises oko blatobrana, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prosperks 10 Napisano Februar 12, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: kosevi,krusevac Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan farbao bih moju u mat crnu,video sam jednu na net-u sta mislite dal je pametno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 12, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Cehova je crna.. ukusi su razliciti.. He, he.. a od onoliko afrikanaca.. sad ih ima 27 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 13, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan farbao bih moju u mat crnu,video sam jednu na net-u sta mislite dal je pametno? crna je meni OK, ali vidi da dokumentuješ ceo proces farbanja, čisto da ne bi bilo posle te je padano te je ovo te je ono i slične priče oko farbanja. Glavni problem sa farbanjem nije toliko da li je padano sa motora već da li će kupcima da se dopadne ta farba... e sad npr. Gile je sredio svoj motor i prefarbao ga vrlo specifično... da nije do sada bi prodao motor 20 puta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Februar 13, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan farbao bih moju u mat crnu,video sam jednu na net-u sta mislite dal je pametno? crna je meni OK, ali vidi da dokumentuješ ceo proces farbanja, čisto da ne bi bilo posle te je padano te je ovo te je ono i slične priče oko farbanja. Glavni problem sa farbanjem nije toliko da li je padano sa motora već da li će kupcima da se dopadne ta farba... e sad npr. Gile je sredio svoj motor i prefarbao ga vrlo specifično... da nije do sada bi prodao motor 20 puta... Mudro zboris junace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Februar 13, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan farbao bih moju u mat crnu,video sam jednu na net-u sta mislite dal je pametno? Koje je godiste ternera.... ako je 94 i mladje trebala bi mi usluga....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 13, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan farbao bih moju u mat crnu,video sam jednu na net-u sta mislite dal je pametno? Pametno je samo ako bi joj okacio fabricku mustru nalepnica posle.... To bi valjalo videti... Onako samo mat crno je bar meni bzvz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prosperks 10 Napisano Februar 13, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: kosevi,krusevac Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan farbao bih moju u mat crnu,video sam jednu na net-u sta mislite dal je pametno? Koje je godiste ternera.... ako je 94 i mladje trebala bi mi usluga....... tenera je 93 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prosperks 10 Napisano Februar 13, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: kosevi,krusevac Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam lanac i lancanike,jel moze neko da mi da oznaku da vidim dal se nisam zaj... ove koje sam uzeo imaju oznaku prednji lancanik JTF 578.16 zadnji JTR 855.46 lanac D.I.D. 520 VX X-ring premium 114cl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 13, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo bre valjda proveris.. pa onda kupujes.. ovo manuala.. http://www.manualedereparatie.info/en/download/Yamaha-TDM-850-91-99-TRX-850-96-97-XTZ-750-89-95-Service-Manual.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prosperks 10 Napisano Februar 13, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: kosevi,krusevac Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan jbg cim sam kupio motor narucio sam od sagmajstera,valjda mi je poslao pravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 13, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan moram i ja da se ukljucim u ovu pricu.kako to mislite motor trosi ulje.nijedan dobar motor ne trosi ulje.potrosnja ulja pocinje kada je agregat tj. cilindar i klip pohabani. ............ ozbiljno..... pa izadji sa motorom na auto put i vozi ga jedno 600 km.... ne manje od 170...pa cak do 285 km/h....... nek mi se javi onaj ciji motor nije "sagoreo" nista ulja..... ili ti vozi Tenere u visokim obrtajima.......ili nekim drugi motor blizu maksimuma duze vremena..... mora da potrosi ulje.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Februar 13, 2011 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu da neko bude realan što se tiče potrošnje ulja u extremnijim uslovima eksploatacije . Pri velikim brzinama i na velikom broju obrtaja motor će potrošiti nešto ulja bar isparavanjem pošto se tada temperatura ulja diže i preko 120 stepeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Februar 13, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan To možda važi za honde (AT ili TA) za ST to nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 14, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bopk daj slike prepravke auspuha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Februar 14, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Daj ti slike montiranog vizira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 14, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nije jos montirano... Trenutno je u jednoj renomiranoj firmi zajedno sa prednjom maskom gde se jos nesto dogradjuje.... sediste je na presvlacenju, a sad za vikend je zamenjeno ulje u vilama i stavljene neporenske carape na vile.... kad sve bude gotovo objavicu zvanicne fotografije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Februar 14, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Ohoho za te neoprenske carapa,gde si to nasao ,kvanto je kostalo?? Ja farbao kofer,mrezicu zastitnu za far i nosac kofera, e sad treba da skocim do mine kad ubacim akumulator pa da mi uradi neke nalepnice sto sam smislio. Pa cu onda i ja sve lepo da pokacim!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 14, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Acerbis iz Louisa... sele su kao da su pravljene za ST! http://www.louis.de/_20aa4d6c722227bae54374faadb1453924/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=470&wgr=390&list_total=23&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10045818 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Bopk daj slike prepravke auspuha! Obustavljeno je do daljnjeg. Svi navalili da prave stendere, rol barove i drzace. Majstor mi je drugar pa kao za mene je lako. Dok to napravi svima cenim da ce da prodje jos mesec dana. Uzeo sam od Urosa prohromski lonac ali ipak necu njega da stavljem nego cu da prepravljam fabricki. Cim budu krenuli radovi stavicu fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ipak su koferi na dobosu : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/60263-aluminijumski-bocni-koferi/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...