Mata 19 Napisano Januar 28, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Vizir gotov, trebalo mu je dosta vremena da ga napravi posto je pravljen bukvalno sa fotografije.... Ispao je slican onom sto sam trazio, po meni daleko bolje od one varijante sa krilcem.... Ostaje jos da ga probam u voznji... Visi je od predhodnog modela za 5 cm... Sada sa unutrasnje strane ima mesta za navigaciju i da zadenes coca colu od litre!!! Ja sam zadovoljan! Zejo Zejo , ovo vi lepo izgleda, jedva čekam da vidim montirano 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Februar 1, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neko rece da ima ili pravi centralni stender. Ajd prijavite ko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 1, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Sinke beše prijavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 1, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da smo odgovorili Sinketa od prodaje Čak i tenera treba da ima centralni... Izorganizujte se, pa neka neko napravi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Februar 1, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Da da ,odgovorise me!! Evo je, spava u podrumu,na tom istom centralnom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 1, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E, dobro je da smo uspeli Jel' vidiš sad, kako je dobar taj centralni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Februar 1, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan da da,jos kad budem montirao one tvoje gume, ima da se pokaze u punom sjaju!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Februar 1, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Bopka, on ih pravi i to odlicne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 1, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pusti ti afrikance Sinke. Njima i treba centralni jer su im motori non stop na istima (il' su parkirani il' se popravljaju). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Februar 1, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Centralni stender pravi moj drugar.Trenutno zavrsava dva komada ali su naruceni ranije. Dosta ST se vozi po Srbiji a da vlasnici nisu ovde na forumu. Jaci smo nego sto to ''neko'' misli. Pored ta 2 stendera ljudi su hteli i rol barove i drzace bocnih kofera i top case-a. Problem je samo vreme zato sto drugar to pravi usput i nije mu to glavna delatnost. Evo i njegovog broja: 0606824714- Miki PS: Dodatke radi iskljucivo za ST, ne i za druge motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba jedan štok cum bain binden ako ima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan kod mene uselu kazu j........s coveka bez 100 kila a sto se tice motora ja ga obozavam stavio bih i slike sa debelog brda kada sam isao na splavarenje po Drini ali ne znam kako da to izvedem To sam i predpostavio.. al reko da pitam.. Od 5 tenerasa.. 4 imaju preko 100 Evo ti tenerasko uputsvo za kacenje slika.. http://forum.bjbiker...__1#entry951129 Hahaha, prijavljuje se jedan koji ima 60kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 3, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ti mora da si zalutao.. zato i prodajes stenaru.. treba obuzdati tolku grdosiju pa lepo kad sa 100 kg sednes..a ona lepo nalegne.. pa kad udjes u blato taj visak tezine se cini kao prednost.. ovako moze jaci povetarac da te odnese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan treba covek upregnuti to, da se zna ko je gazda.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 3, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan ma vas dvojica pod ruku da se uvatite i pravac na veeliku skuter Gile pokri se usima i cuti..sramoto jedna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Februar 3, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao Mikija i dogovorio sve. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Februar 3, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan koja je kinta u pitanju Mazak???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 3, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Shumare bio u Guevari, imaju lamele... 7600din Nemaju opruge! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Februar 3, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cena prava sitnica 70e plus ptt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 4, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ti mora da si zalutao.. zato i prodajes stenaru.. treba obuzdati tolku grdosiju pa lepo kad sa 100 kg sednes..a ona lepo nalegne.. pa kad udjes u blato taj visak tezine se cini kao prednost.. ovako moze jaci povetarac da te odnese Hehe, prodajem moju Teretnjacu samo da bih se domogao modela iz 96te god. A za kilazu se ne sekiraj, snalazim se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Februar 4, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja koliko znam ovde je nema take....... :) Moras da dovezes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 4, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pravio bih sajlu od sauga.. zna li neko dimenzije ili ima slucajno staru za mustru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Februar 4, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Uz duzno postovanje svima koji prave sajle, ne bih ti to preporucio. Bolje naruci od spolja novu sajlu, trajace ti duze od ostatka motora. Ja sam kupio sajlu pravljenu kod nas i pukla je posle 3 meseca. Ovako na prvi pogled, nase sajle imaju manje licni, manje su savitljive. Sem toga, ako ti je ostecen buzir dzabe ti nova sajla koja ce da struze po starom buziru. Pravljena sajla obzirom na cenu moze da posluzi dok nova ne stigne nova, nista vise od toga. Sve to resava onih 15-20e koliko kosta nova sajla sa novim buzirom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 4, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro zboris bledoliki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Februar 4, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Posto preradjujem fabricki lonac na ST jel zna neko koliko siroku cev da kupim? Mislim na rupicastu cev za unutra. 55mm je taman? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...