deki295 545 Napisano Mart 1, 2017 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno je to, nije prejako a nije ni dosadno kao oridjidji. Sent from my SP6.2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Mart 1, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno je to, nije prejako a nije ni dosadno kao oridjidji. Sent from my SP6.2 Nisko stoji i duva u ravni odnosno nadole, u odnosu na klasicnu montazu na ST gde ide vertikalno i puca nagore i odma se mnogo jace cuje. Meni je ovo treci motor sa Race Ada auspuhom tako da sam znao tacno zasto ga uzimam i stvarno sam zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Mart 1, 2017 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam procitao da robert iz ade uopste ne pravi za ST lonce,navodno nije to to, neznam sta to, ali eto izgleda da ne dele svi majstori iz ade isto misljenje. U svakom slucaju tvoja iskustva su pozitivna? s mobilnog telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano Mart 1, 2017 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi li neko membrane za benzinsku pumpu? Juce spakovao motor i probam kad posle par krugova po kraju pocne da trokira ja prebacim na rezervu i nista se ne menja, sipam benzin i probam ponovo kada ono sve normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Mart 1, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam i na prethodnoj ST njegov lonac i na XT. Ne vidim sta posebno moze biti u protocnom loncu za motor pa da ne odgovara za ST. Na kvalitet stvarno nisam imao zamerki, ja vozim motor po godinu, dve, sredim, prodam povoljno, pa uzmem sledeci da sredjujem sa te strane neznam kako se ponasa posle 5 godina (mada za 100e stvarno neznam sta ljudi ocekuju, da traje zauvek), ali ako ga XT sa jednim cilindrom nije iskidao i spalio nece ni ST. Negde sam procitao da robert iz ade uopste ne pravi za ST lonce,navodno nije to to, neznam sta to, ali eto izgleda da ne dele svi majstori iz ade isto misljenje.U svakom slucaju tvoja iskustva su pozitivna?s mobilnog telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 1, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi li neko membrane za benzinsku pumpu? Juce spakovao motor i probam kad posle par krugova po kraju pocne da trokira ja prebacim na rezervu i nista se ne menja, sipam benzin i probam ponovo kada ono sve normalno.Ja sam imao problem sa pumpom benzina, imala je slab pritisak (valjda oslabila membrana) i kupio sam drugu pumpu (za neki skuter, cini mi se) po ceni od 1600 din. Extra radi posao...Ovde sam nasao, u odeljku "skuteri-sistem goriva-vakuum slavine" http://www.motobane.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14923 Napisano Mart 1, 2017 moto merkat °°, 4934 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pravi li neko membrane za benzinsku pumpu? Juce spakovao motor i probam kad posle par krugova po kraju pocne da trokira ja prebacim na rezervu i nista se ne menja, sipam benzin i probam ponovo kada ono sve normalno. Ako ti odgovara imam od TDM-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano Mart 1, 2017 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, mozda bolje novu ako su tako jeftine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Mart 1, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pravi li neko membrane za benzinsku pumpu? Juce spakovao motor i probam kad posle par krugova po kraju pocne da trokira ja prebacim na rezervu i nista se ne menja, sipam benzin i probam ponovo kada ono sve normalno. Ako ti nije teško slikaj staru membranu i okači fotku moj prijatelje je skoro pravio za TDM ako je ista debljina folije može da ti napraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Mart 1, 2017 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my SP6.2 ovu si uzeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Mart 1, 2017 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Djura vidik sa foruma pravi membrane za benzinsku pumpu. Ja sam vrlo zadovoljan njegovim radom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14923 Napisano Mart 1, 2017 moto merkat °°, 4934 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, mozda bolje novu ako su tako jeftine. Za 1500din. mozda bolje polovna made in Japan nego PRC Ovo naravno vazi i za ostale,bolje da nekom radi nego meni da stoji,ako odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Mart 1, 2017 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Djura vidik sa foruma pravi membrane za benzinsku pumpu. Ja sam vrlo zadovoljan njegovim radom.I mene lepo sluzi, a ako te interesuje, tvoja bivša je od dedamrazijade do pre neki dan čamila čekajući, pod ceradom u dvorištu i kad sam joj spojio akomulator, povuko saug i zaverglao, posle otprilike 2 sekunde,brrrrmm. I sam sam se iznenadio he he he. Sent from my SP6.2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 1, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my SP6.2 ovu si uzeo? Da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Mart 1, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucio pre par godina sa ebay samo membrane za pumpu, bilo je tipa 10e. Probacu da nadjem oglas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 1, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, mozda bolje novu ako su tako jeftine. Za 1500din. mozda bolje polovna made in Japan nego PRC Ovo naravno vazi i za ostale,bolje da nekom radi nego meni da stoji,ako odgovara. Da sam znao da ti imas originalnu po toj ceni ne bih ni razmisljao da kupujem druge...Cak ni sad se ne iskljucuje mogucnost da je pazarim od tebe i da imam original pumpu na TDM-u, mada i ova kinska radi posao odlicno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2448 Napisano Mart 1, 2017 Andragog, 5014 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motobikeshop.rs/Default.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano Mart 2, 2017 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Videcu sa Djurom da mi napravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Mart 2, 2017 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Djura vidik sa foruma pravi membrane za benzinsku pumpu. Ja sam vrlo zadovoljan njegovim radom.I mene lepo sluzi, a ako te interesuje, tvoja bivša je od dedamrazijade do pre neki dan čamila čekajući, pod ceradom u dvorištu i kad sam joj spojio akomulator, povuko saug i zaverglao, posle otprilike 2 sekunde,brrrrmm. I sam sam se iznenadio he he he. Sent from my SP6.2 Super, znaci da si je odlicno sredio, drago mi je da te dobro sluzi. Ja motore vozim i preko zime, bas iz razloga da ne bih morao da se zezam sa akumulatorima i sa paljenjem Inace sad kad pricamo o vidikovim membranama, iscackao sam iz naftalina jednu rezervnu sto mi napravio onda kad sam terao teneru, zaboravio sam i da je imam. Kome treba, poklonicu. PS sad videh nesaljivi da tebi treba. Organizuj nekog u bg-u da preuzme ovu moju ako zelis. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano Mart 2, 2017 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Božo kralju hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Mart 2, 2017 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Milku da predjes sa njom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano Mart 2, 2017 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salesvaba 19 Napisano Mart 3, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: BGD Motocikl: KtM 640 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari posto pocinjem da sredjujem motor zamima me dali neko od vas zna gde bih mogao da porucim ili da uradim ove nalepnice za motor nekako ova color shema mi je najbolja.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Mart 3, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari posto pocinjem da sredjujem motor zamima me dali neko od vas zna gde bih mogao da porucim ili da uradim ove nalepnice za motor nekako ova color shema mi je najbolja.Hvala Pogledaj na kupindu da li ovaj čovek može da nešto uradi. https://www.kupindo.com/Oprema/36995683_Nalepnice-za-motore-BMW-F650-1994-CRVENA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Mart 3, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Za supet teneru kao moju, pogledaj sliku, kosta 3.500 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...