el classico 6088 Napisano Novembar 16, 2016 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Samo povedi računa da se displej i na suncu može dobro viditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6088 Napisano Novembar 16, 2016 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovdi, sa njemačkog je foruma: XTZ(750) Custom Bordcomputer https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fwww%2Etenere%2Ede%2Fforum%2Findex%2Ephp%3Ftopic%3D11555&share_tid=11555&share_fid=33111&share_type=t Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Novembar 16, 2016 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 16, 2016 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislis o tome da uvedes modove... Previse je to informacija, za par sekundi pregleda..ja bih to selektovao u modove tj optimizovao. ubacio vishe boje i simbole...pojednostavio za voznju. adv , touring i sl... za svaki ide drugaciji prioritet prikaza... tj drugaciji interfejs. ako integrishes GPS, onda bih isao na simulaciju roadbook-a..iliti way pointa kao noviji garmin, suunto satovi.. Ne bih da smmaram ostale clanove, ali ovo je bas ekstra tema i zasluzuje cak i poseban thread. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6088 Napisano Novembar 16, 2016 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ne extra vengo delux tema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 17, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kolko sam razumeo tvoja tenera nece imati klasicnu sajlu km sata i pinjone nego senzore i impulsatore. Nerazumem kako ces sve to da povezes na tu elektroniku al ajde. Cekam. sa mobilnog iz tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 17, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan fenomenalno... pratim i uživam :: :: :: jedina stvar koja mi je pala na pamet, je za obrtometar (pošto je ekran u pitanju) da ne bude igla nego da ide boja od 0rpm pa do zamišljene igle... ne umem da se lepo izrazim a ne mogu ni na netu da nadjem.... ps. evo stim što bi ja probao sa celom površinom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 17, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, ako to stvarno odradis onda ces morati i svima nama ostalima isto to. s mobilnog telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6088 Napisano Novembar 17, 2016 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Može se svašta napravit, ko zna. A mi koji ne znamo pratimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 974 Napisano Novembar 17, 2016 Sindikat Samostalni Jahač, 368 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Možda je i bila ova slika,mislim da je tema sa nemačkog foruma,nisam siguran.. Ovo mi se dopada A,kolegi svaka čast,pratim razvoj projekta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6088 Napisano Novembar 17, 2016 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Malo prije sam htio postavit tu sliju..... Njemački forum. Ima i video na YT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 17, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da me nećete pogrešno razumeti, ali kačenje gedžeta i ostalih novotarija na klasiku je po mom mišljenju, da se ogradim to je stvar ukusa, kao stvaranje Frankenštajna. Naprosto neke stvari ne idu jedne sa drugima. Na drugoj strani ne vidim ama baš nikakvo bitno poboljšanje niti upotrebnu vrednost svega toga. Mogu da razumem montažu dodatnog led osvetljenja, glasnije sirene, priključnice ili automata za aktivaciju sva četiri žmigavca. Naprosto klasika treba da bude klasika, posebno što joj striktno pridržavanje fabričkom izgledu daje na vrednosti. Ipak su to još malo pa oldtajmeri a oni kako što znate ne trpe bog zna kolike prerade. Ponavljam u pitanju je stvar ukusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 17, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ima par stvari zbog kojih podržavam ovakve projekte: to da bude fabrika, meni ne znači mnogo... uzeo sam je zbog sebe da meni bude lepo ovakvi projekti u kojima sam učestvuješ daju draž (doduše kad proradi... pre toga se nerviraš ) fabrika je podrazumevala da sam podmazuješ lanac pa svi gledamo da stavimo automatski podmazivač lanca... čist osećaj zadovoljstva što si nešto napravio po svojoj meri (plus uvek možeš da vratiš na fabruku ukoliko postoji potreba za time) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 17, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan a koga mrzi da skida komplet masku i prepravlja je u dakar verziju, ato mu je zelja za 15tak jevreja moze da kupi ovo http://www.ebay.com/itm/Yamaha-XTZ-750-SCREEN-RAISER-H3D-WINDSHIELD-EXTENSIONS-DAKAR-Tenere-Tenere-/251967376921 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Novembar 17, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka, malo sam radio na onom satu koji sam obecao. Ovo je samo pocetak jer mi nije stigao jos GPS modul i jos neke komponente. Prvi put danas sam radio sa ovim displejom tako da mi je trebalo malo vise vremena ali sam usao u stos. Bice do jaja! Govorite svoje predloge, da usvajam u startu da se ne bih posle jebao mnogo s tim. Imate opisu linka sta ce sve da ima na satu... Sve je za sada proba, cak i ta pozadina i sve ostalo, menjacu i uradicu svoj dizajn, ovo je dizajn preuzet sa Panigale-a i malo prepravljen u Photo shop-u. Bravo majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6088 Napisano Novembar 17, 2016 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Takoje Arso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6088 Napisano Novembar 17, 2016 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ali je meni zanimljivo šta se sve danas doma da napraviti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gimba 56 Napisano Novembar 17, 2016 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xtz super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo izlio prvu masku. Ispala je odlicno. Sutra uvece cu da je obradim i iseckam ivice i probam uz ostale plastike. Dobijate sutra slike kako je ispalo. Ivice nisu krive, to je ono sto nije bilo u kalupu pa je vijugavo, sve je u plusu oko 1,5 cm tako da kad se isece na pravu meru bice kao strela. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 17, 2016 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Probao danas editor, covece pogubio sam se sta sve moze.. Do proleca mozda i naucimo nesto novo.. Naknadno stavljas stafove za plasticni nosac fara? Ili idu neki projektori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Novembar 17, 2016 Andragog, 5028 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim svrhu te maske koje stoji skoro vertikalno. Aerodinamika nula. Verovatno su je povukli napred da mogu da ubudže one rolne sa kartama na Dakaru. Po meni originalna je super. ali ko voli nek izvoli ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gimba 56 Napisano Novembar 17, 2016 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xtz super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Idu standard farovi,a shrafove stavljam naknadno, samo da napravim shablon za njih. Iza maske ce i da mi stoji ovaj sat, u nekom finom alu kucistu, sa providnom prednjom stranom. Na to kuviste planiram da ugradim i konektor 12V i konektor 5V, da ne bih busio plstike oko instrument table. To cu vrv da integrisem sa sve ovom instrument tablom koju pravim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6088 Napisano Novembar 17, 2016 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6088 Napisano Novembar 17, 2016 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za onu uspravnu prozirnu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gimba 56 Napisano Novembar 17, 2016 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xtz super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma mozemo da pravimo sta hocemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Novembar 17, 2016 Andragog, 5028 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moju masku probao da skinem , odšrafio sve šrafove i neće da se odlepi ! Od dole dva i one sastrane.... da li je neko imao takav slučaj? Baš sam pokušavao da je odlepim sa šrafcigerom ali neće kao da je zalepljena ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...