SHUM@Rz 104 Napisano Decembar 15, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ma joooook, izdrzljiva je ona ne brini, a i menjaju se za sec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Decembar 17, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan E danas skinuo lagere u kormanu, imamo dva konusna za razliku od TA koji ima jedan konusni dole i jedan kuglager gore...... sutra pisem koliko kostaju i da li imaju ovi u Astrid-u. Inace nam je i fabricka ugradnja KOYO, kao sto ovi u astridu valjaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5957 Napisano Decembar 17, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Grešiš, sinko, ovaj...silno grešiš . Na Transalpu su oba konusna, pogledaj temu: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/57007-zamena-lezajeva-guvernala-na-hondi-transalp-xl600v/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Decembar 17, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Izvini cika Arakise ali Popseto debelo mi juce rece da je jedan konusni a drugi obican..... On je kriv, pa zaboga ja tebi (ovo nije ono drugo znacenje) nikada nebi nista ruzno rekao :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 17, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan moja greška, nisam pratio na času... sedi 1 Shumeni da slikaš menjanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Decembar 17, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan E braco TERNERASI ovako stoje stvari, danas kupio lezajeve u Astrid-u, iste kao i prva ugrdnja: KOYO lezajevi donji se dobija sa semeningom tako da slobodno razvaljujte sve oznaka donjeg je 320006JRRS i kosta 1300 din oznaka gornjeg lezaja je 32005JR i kosta 1000 din Slobodno ih narucite po ovim brojevima, to su brojevi sa mojih starih lagera a i na novima su isti ti. Slike sa skidanja lagera nemam, nesto cu da smislim a slike vrcaja imam pa cem kasnije da metem. Jos jedna bitna stvar za ljude koji misle da menjaju ulje i semeninge u vilama, u Astridu imaju semeninge KOYO firme, tako da probajte tamo da nadjete sta vam treba...... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Decembar 17, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Vec jesam, tebi cu debeli da menjam ja. Zasluzio si za jucerasnje cimanje oko izduva i podizanja motora na "dizalicu" xaxaxaxaxaxaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Decembar 23, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc, nemam uopste otpor na prednjoj kocnici. Ulje doslo do klesta, ispusten vazduh ali klipovi nece da izadju iz klesta......... lako idu, prstom sam ih nabio u klesta...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 24, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Gumice? oce da se pojedu vremenom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje, da li nas motori cine jacim i snaznijim? Slike govore vise od 1000 reči.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 27, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan XTZ 900, zanimljiva sprava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elvis 4 Napisano Decembar 27, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: varadero 1000 xt600 Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem ST cetri godine drugi sam vlasnik otkad je stvorena . Slazem se sa konstatacijom da samo los agregat nepravilno odrzavan ;los kvalitet ulja i neredovna zamena filtera ulja itd dovode do habanja karika i cilindra,dovodi do potrosnje ulja.PROBLEM POTROSNJE GORIVA je mnogo veci;lose emulzione cevi rastelovani karburatori, los lanac bregaste i najveci problem ZAZOR ventila. Ako je sve ovo OK ona netrosi preko sedam l.NESME se zaboraviti da je ona u svom vremenu bila takmac svim enduro modelima te je kao takva odradzena serija sa 8i10 ventila. SA uglom paljenja i redukcijom drugacijam od TDM-a SUPER TENERA ima puno vise nepotrebne snage a manje iskoriscene energije tj. goriva.Ali bas zbog toga ovaj model moze biti olajavan ili hvaljen.Gledano iz danasnje perspektive zaista veci potrosac ali treba znati sta se hoce i onda problema nema. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 30, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Zvanicni podatak iz fabrike o potrisnji goriva. 299 - Yamaha XTZ 750 Super T?r?v. 1997) : 7,77 L/100 km * Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 4, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako onda Popsetu trosi 5,5 l?????????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 4, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan na otvorenom do 5000 rpm (120) troši 5.52 na 100km (5,6 sa koferima, 6,4 sa bisagama a 6,3 na offroadu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 4, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Slicno, i moja je prigusena. Ne ide preko 180 km/h ali do 120km/h trosi do 5.6 l/100km. Stim sto kad sam je uzeo trosila 9L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 5, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ti si dobar.... moja trosila ceo rez. sa sve rezervom na 250 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 5, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam sa mojom dovatio 200kmh, al mi nije prijalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 5, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jos nisam odradio vile.. pritom mi i ne radi saug.. a izgubio sam i to dugme.. ako neko ima neku ideju za dugmence hauga.. necu mu nista.. Samo da navatam Alju.. teram kod njega resio sam.. a Zareta necu posecivati sigurno.. Bice temperatura u plusu za vikend.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 5, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jos nisam odradio vile.. pritom mi i ne radi saug.. a izgubio sam i to dugme.. ako neko ima neku ideju za dugmence hauga.. necu mu nista.. pa jesi video kod Boban sajli... to dugme za saug nije ništa egzotično tako da verujem da mož da se iskopa nešto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 5, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmmmm, ja da sam na tvom mestu... budzio bi od TA ili At Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 5, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmmmm, ja da sam na tvom mestu... budzio bi od TA ili At Svi kvalitetni delovi na ST potiču sa Honde Jbg, nisam odoleo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 5, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmmmm, ja da sam na tvom mestu... budzio bi od TA ili At Svi kvalitetni delovi na ST potiču sa Honde Jbg, nisam odoleo Izuzetno bitne stvari su kvalitetnije na Hondi, npr saug :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 5, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pitaj Vlajka da li mu saug radi?? Ili smo onomad trčali oko Labosa bez veze? No, dobro, neću više, selim se "onamo" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 6, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmmmm, ja da sam na tvom mestu... budzio bi od TA ili At Svi kvalitetni delovi na ST potiču sa Honde Jbg, nisam odoleo Xaxaxaxa znao sam da ces da prokomentarises...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...