el classico 6022 Napisano Octobar 16 Drug član, 4126 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipaPlavuši sam poklonija minić, kako vam se sviđa.Probao u kratkoj vožnji, nemam turbulencije na kacigi, ja zadovoljan.LPGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Octobar 16 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao si uz njega i sprej za otklanjanje musica, valjace ti Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 7 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Vi sto tovarite tenere koferima saputnicama i ostalim dodatnim teretom, dal ste radili nesto na očvršćavanju ili dostelavanju zadne ooruge oko amortizera i dal je to uooste izvodljivo kod nasih motora. Pretpostavljam da bi trebalo da moze nismo svi 75kila ko sto japanci misle da vozac treba da bude tezak. A to takodje teba da utice i na stabilnost u krivinama, nesto mi pade napamet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_mz 12 Napisano Četvrtak u 20:00 U prolazu, 41 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Nema Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, posle nekog vremena bez motora rešio sam da uzmem baš super teneru zbog nekog postera iz davnih godina ali to je sada nebitno. Naime motor koji idem da vidim od nedelje i a "knedlu" između 2000 i 3000 obrtaja kako kaže vlasnik. Da li neko zna, to jest da li se nekome nešto slično nekada desilo. Manje više rešio sam da je kupim pa da sređujem preko zime. Samo me ta knedla kopka da nije neki gremlin. Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Četvrtak u 20:54 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gremlin nije, u pitanju je gremlincina koji je odavno pronadjen. Spremi 100 evrosa za novi set za karburatore i miran si posle. Knedla se javlja jer zacade svecice zbog prebogate smese, a manifestuje se i prevelikom potrosnjom.Sve u svemu to je realno potrosni materijal kod nje i resava seПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5290 Napisano juče u 08:13 Drug član, 1893 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zamrla vam nešto tema, jedino je El Klasiko održava! Hajde malo aktivnosti, gde se vozate, kako služe mašine, i naravno slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano juče u 08:57 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Negdje je neko ovde na forumu pisao da kad je kupovao motor mislio da su svi putevi svijeta njegovi ali realnost je susta suprotnost.E tako je i kod mene na zalost, sto sam stariji sve manje vremena imam sa slobodne aktivnosti Mada druzimo se mi ovde u Zemunu svaki vikendПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_mz 12 Napisano juče u 11:29 U prolazu, 41 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Nema Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Bigor je napisao: Gremlin nije, u pitanju je gremlincina koji je odavno pronadjen. Spremi 100 evrosa za novi set za karburatore i miran si posle. Knedla se javlja jer zacade svecice zbog prebogate smese, a manifestuje se i prevelikom potrosnjom. Sve u svemu to je realno potrosni materijal kod nje i resava se Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Fala, biće to projekat za zimu. Jedan od.. Dvoumim se između 1997og(zapuštena haos). I 1992 koja je manje više bombonica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano juče u 19:32 Drug član, 4126 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi tu koja bolje ide i koja bolje fercera. Izgled se da lakše odraditi.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 215 Napisano pre 23 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Боље бољу да возиш него лошију да шрафаш, кад се среди дође на исто само глава мање боли због мањка делова, тешко се налазе оригинални. Другар узео баш крш па је имао доста посла и 660 много теже до делова, верујем да мањкају оригинални и за 750 Promenio pre 23 sati član тене рас Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_mz 12 Napisano pre 10 sati U prolazu, 41 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Nema Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima veze ta razlika u godinama, da je neka serija bolja od druge i slično? Kompletne su obe, ova novina ima tu knedlu. Estetika me ne brine. Hvala za savete ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano pre 9 sati Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sve isto samo drugacija kolor sema, razlika moze da bude samo do trzista na kom se prodavala i kojem je namjenjena. Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano pre 8 sati Drug član, 4126 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sve su one iste, razlike su optičke prirode.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...