Arso 2443 Napisano Maj 20 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, dara je napisao: Cini mi se da su neki valjci na njemu rucno pravljeni, strasno me nervira kad nesto tucka ili klapa. Narucit cu nove na ovom kedu, jesu li jednaki i gornji i donji valjak? Hvala na savjetu Mislim da jesu, ali nisam siguran. Valja proveriti na netu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Maj 20 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kada se vremenom spoljno gumeni deo pojede onda zameniš samo njega pod uslovom da lanac nije razbio čauru koja nosi ovaj gumeni valjak. Promenio Maj 20 član Arso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Maj 20 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Arso je napisao: Kada se vremenom spoljno gumeni deo pojede onda zameniš samo njega pod uslovom da lanac nije razbio čauru koja nosi ovaj gumeni valjak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 5996 Napisano Maj 20 Drug član, 4117 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kako već Arso reče, samo oriđiđi valjke uzmi.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7612 Napisano Maj 20 Drug član, 2914 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uzasno nerviraju i lupaju kada su napravljeni. Ja sam kasnije na svojim napravio utore, a posle je i lanac malo, pa se sad skoro i ne cuju. Definitivno je najbolje oridjidji uzeti, a ako nema onda igranka. Da se napraviti samo treba naci ok materijal za toПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 5996 Napisano Maj 20 Drug član, 4117 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha XTZ750 SUPERTENERE 1990 RAHMEN - MSP WWW.MOTORCYCLESPAREPARTS.EU Yamaha XTZ750 SUPERTENERE 1990 RAHMEN – Mit wenigen Klicks Ersatzteile bei Europas Nr. 1 Online-Anbieter für Originalersatzteile kaufen! Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7612 Napisano Maj 20 Drug član, 2914 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam nesto cijene, pa bolje se ovim baviti nego biti narko diler. Iglica za tubu u karbu 46 evra, gram ipo.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Maj 20 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Bigor je napisao: Gledam nesto cijene, pa bolje se ovim baviti nego biti narko diler. Iglica za tubu u karbu 46 evra, gram ipo. Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Nije valjda da si ti do sada živeo u iluziji da je zavisnost koju razvija motor jednaka zavisnosti od horsa. Imam jednog komšiju koji ima 80 godina i nekada je vozio NSU koga ponekad provozam kroz grad i kada srećan ko kuče u liftu siđe sa kamile obavezno prokomentariše: -Kakva je to droga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7612 Napisano Maj 20 Drug član, 2914 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan https://youtube.com/shorts/jf4uz74CNWE?si=DMcj5qYgGh4JVe7HПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 49 Napisano Maj 22 U prolazu, 56 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Juce slobodan dan, probudio se, lepo vreme sta cu idemo neki krug sa Tenerom. Plan je bio neka medju gradska voznja samim tim osim kljuca za upaliti motor i kacige nista nisam poneo. Na kraju je taj krug izasao nesto vise od 700km. pirot nis aleksinac cuprija jagodina manasija despotovac svilajnac pozarevac veliko gradiste golubac donji milanovac bor zajecar knjazevac sokobanja nis pirot Cudne su ove nase masine, daleko od savrsene ali isto tako savrsene. Na kraju dana uvek traze jos koji kilometar više, a i bice samo da stigne nova obuca. Auto put 130-150 ostalo izmedju 100-130 potrosnja 4.9 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 49 Napisano Jun 5 U prolazu, 56 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti odgovorajuce srafove koji nedostaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7612 Napisano Jun 5 Drug član, 2914 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ti na viziru su sa oklopa, stavi ih na njega a na vizir kupi neke fine u srafkuПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 7 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa Aliexpresa uzeo ovakav paket aluminijumskih šrafova (ili plastičnih, još nisam dokučio od čega su) ali ne bih ti ih baš preporučio jer do sad sam ih jedno 4-5 slomio, ostao bez navoja itd itd. Ali ima ih milion, u raznim dužinama, čak i te za vizir šrafiće sa svojim podloškama. Lepi su na oko al malo kilavi. Bili su oko 2000din komplet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 196 Napisano Jun 10 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan кад незнам кој корак навоја ставим кинески и мало лепка, држи, проверено Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 11 (promenjeno) Početnik, 592 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Put za Trebinje se ove godine razvuko na 4 dana jer je ranijih godina falio jedan dan a sad i sa ovih četiri dana na kraju Opet je falio još jedan dan tako da sledeće godine verovatno pet dana puta. Ove godine je bilo u četiri dana četiri države Bosna Crna Gora Hrvatska pa nazad u Bosnu pa opet u Crnu Goru pa u Albaniju pa nazad u Crnu Goru pa opet Srbija tako da bilo je ekstra puteva, najmanje smo proveli vremena na moto skupu. Albanija je ostala nedorečena jer je proveden samo SH 20 koji je fenomenalan ali ostaje žal za sh21 i možda sh22, ima tu još puteva i vidikovaca koje nismo stigli da obiđemo kao što je recimo vidikovac Grlo sokolovo koji mi je tražio još dva dodatna sata poslednjeg dana i ovako smo 12:00 h proveli na motorima tako da je bilo nemoguće izvesti i to ali nema veze sledeće godine verovatno. Durmitor ring, Pivsko jezero i kanjon, Šćepan polje i prelepo ušće Pive i Tare i nastanak Drine.. Bilo je zatvorenog puta od Nikšića prema Trebinju Tako da smo malo lutali po nekim šumskim puteljcima putevima Ćire oko slanog jezera tu je bilo malo zezanja 300 znojeva nas oblilo jedva pronašli put preko nekog sela Trepča ali smo prošli, pa onda u Popovom polju neke prečice preko nekog blata u svakom slučaju sve je super ispalo. pećina Vjetrenica, obavezno posetiti i obići, čudo jedno neviđeno nisam ni znao da postoji uopšte ali vrlo vrlo interesantno.... Naravno u povratku kod Jonuza 10 slukom pa odličan deo puta od Raške do Kraljeva. Tenera podnela put sa neopisivom lakoćom uz prosečnu potrosnju od 5,4-5.8 lit. Promenio Jun 11 član deki295 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7612 Napisano Jun 27 Drug član, 2914 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gdje naci maticu za prednji lancanik? I kako se to u opste zove na engleskom?Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Jun 27 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Bigor OEM Part Number: 90179-18020-00 Nut front sprocket 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Jun 27 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Bigor je napisao: Gdje naci maticu za prednji lancanik? I kako se to u opste zove na engleskom? Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Kedo i obavezno ako je oštećena uzeti i podlošku jer će ponovo da se desi, pričam na osnovu ličnog iskustva, da osovina pojede navoj u navrtki. Promenio Jun 27 član Arso 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7612 Napisano Jun 27 Drug član, 2914 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da to se i kod mene desilo. Kada sam mijenjao lanac vidjeo sam da je pri kraju ali nisam pretezao da ne preskoci, rekoh podloska ga drzi ali ona je prosto preskocila i bila labava posle te se navoj na njoj sav pokeo. Dobro me je i posluzila da ne spadne do kuce.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Jun 27 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Bigor je napisao: Da to se i kod mene desilo. Kada sam mijenjao lanac vidjeo sam da je pri kraju ali nisam pretezao da ne preskoci, rekoh podloska ga drzi ali ona je prosto preskocila i bila labava posle te se navoj na njoj sav pokeo. Dobro me je i posluzila da ne spadne do kuce. Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Ne može da spadne, jednostavno nema gde jer je iza nje ona plastika koja joj ne dozvoljava da se svuče do kraja i spadne sa osovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Jun 27 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Super Tenere 1992. uvoz iz Švice. Prešla 500 metara, gurala baba po sobi! Ne prodajem no se hvalim!!! 6 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1781 Napisano Jun 27 Zainteresovan, 369 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Arso je napisao: Super Tenere 1992. uvoz iz Švice. Prešla 500 metara, gurala baba po sobi! Ne prodajem no se hvalim!!! Da l' je stotka il' je dvestotka, pitanje je sad 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 5996 Napisano Jun 27 Drug član, 4117 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kojagod, njoj je to svejedno….Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Jun 27 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji motor na svetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Jun 27 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ironhorse je napisao: Da l' je stotka il' je dvestotka, pitanje je sad Ako se u obzir uzmu njene godine i činjenica da je 2010. uvežena iz Švice, gde se ovakvi motori ne kupuju da bi se vozili od kafića do kafića onda nije isključeno da je u pitanju i 300.000. Što bi rekao Đžimi Hendriks: Who knows? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...