el classico 6026 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 4132 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Radi na leru potpuno isto kao moja Mil’ca.Samo, taj Arrow je preglasan, mislim daje izolacija unutra izgorila i trebao bi ju minjat.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jun 8, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Arrow jeste bucniji ali jer mu je neko skinuo prigusivac, inace je oridjidji i u odlicnom stanju. Ali meni ne smeta sto je bucniji, imam iskustva za tisim motorima po Bg.-u i ne cuje te niko u saobracaju, a svi znamo da nas motocikliste slabo vide po saobracaju. Tako da, neka ga, nek' se dere. Hahahahahha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Jun 8, 2023 Drug član, 4132 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Spominjem ovo kao poticaj na razmišljanje, ne kao osudu.Svaki dan zakonodavac uvodi kojekakve restrikcije, koje mi motoristi sami “prizivamo”.Ténéré connecting Peopels Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7648 Napisano Jun 8, 2023 Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moze se db kiler i napraviti Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Jun 8, 2023 Drug član, 4132 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Dakako, po uzorku.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jun 10, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, pomoc. Kvacilo mi pravi problem. Ne mogu nikako da nastelujem da bude okej. Ili proklizava, ili je toliko nategnuto da ne razdvaja(uvek gura napred cak i kad je pritisnuto kvacilo) i u tom slucaju izbacivanje u ler je misaona imenica. Sajla je stavljena nova i nisam imao ovaj problem pre rasklapanja i bilo kojih radova, bilo je dobro kvacilo. Imate li ideju/savet sta ciniti? Ili menjati set kvacila? BTW. Evo slika zavrsnog proizvoda. Hahahaha Promenio Jun 10, 2023 član Lazar93 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7648 Napisano Jun 10, 2023 Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan De slikaj polugu na dekli u kom je polozaju?Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jun 10, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Jun 10, 2023 član Lazar93 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7648 Napisano Jun 10, 2023 Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da je nisi ostavio previse otvorenu pa ju je teze nategnuti ali izgleda mi okПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7648 Napisano Jun 10, 2023 Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Druga opcija je da sajla nije proturena kuda je bilaПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jun 10, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad cu da probam da raskacim pa da je prebacim za zub napred, da vidim sta ce se desi. Sajla mi jeste bila provucena drugacije pa sam ispravio, tako da tu opciju bih izbacio, ali ako imas neke slike, apsolutno bi pomoglo, da barem znam da to nije sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7648 Napisano Jun 10, 2023 Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma i sam kuburim s tvrdim kvacilom, nije da mi je pretesko ali kod svih ostalih je mekse.Malo sam dobio na provlacenju sajle kud treba ali jos to nije toПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 217 Napisano Jun 10, 2023 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 1. 2023. at 14:29, VLAD81 je napisao: Evo, kolega je rešio problem. поздрав тенераши... кренуо да листам тему уназад и видим коментар. поправљен точак издржао малу километражу, заменио сам све жице али су попустиле и искидале се, срећом сам нашао цео точак и заменио. прављене жице нисам ни пробао можда будем ако не нађем оригинал као привремено решење, тренутно сам мишљења све осим оригинала врло је ризично. људи који су ми помогли да решим проблем хвала им, добронамерни су али је тако како је. читао сам ђунтине коментаре у вези жица и уверио се у исправност тога што говори, поздрав 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jun 10, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja sam udario u ledinu. Ovako, sve po knjizi, sto se kaze, i i dalje ne mogu nastelujem. Znaci, sajla izvucena kako treba, razvezao je skroz i ponovo provukao, raskacio polugu, postavio ponovo, i opet nece. Same lamele i opruge su dobre, jer kad je nastelujem u opciju gde vuce kad stojim i ne mogu da izbacim na ler, paaa u trecoj otprilike dize tocak, prima gas kao luda. Dodjem u garazu, vratim 3mm, proklizava kao da vozim skuter. Raspametio sam se stelujuci i nista. Dajte bilo kakve predloge jer sad i obrtanje naglavacke i dodolanje cu uzeti u obzir. Hahahahhaha Najgore od svega je to sto je sve bilo perfektno pre nego sto sam rastavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Jun 10, 2023 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Lazar93 said: olabavi skroz sajlu gore kod rucice pa odvrci-zavrci matice na slici dok ti navoj od sajle ne bude iste duzine levo i desno od matica, onda zatezi sajlu na sraf kod rucice dok ne dobijes luft/prazan hod rucice 2-3mm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jun 11, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Nista se ne desava, probao, samo jos gore. Primetio sam da mi onaj deo, da kazem drzac poluge kvacila i gde se steluje sajla pri polugi nije bas najbolji, tj. da je navoj sjeban i da ima dosta lufta kad ga odvijem skroz. Da li neko mozda ima taj deo da mu je okej navoj? Da probam sa tim. I jos jedna stvar koja mi pada na pamet, da li moze da ima veze sto je aftermarket poluga kvacila? Nije mi original, stavio sam one stelujuce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Jun 11, 2023 Drug član, 4132 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj vratit original ručicu i probaj„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
magico 47 Napisano Jun 11, 2023 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam.IDENTICAN problem, kod mene je potisni lezaj neispravan (samo podloske bile) probusio postisnu plocu, isti simptomi bili a lamele i federi dobri moras otvoriti deklu pa videti prvo stanje klina ploce i druk lezaja sumnjam da je do sajle jer po tvom opisu bih rekao da nateze polugu ali ne odvaja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jun 11, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, nategne i kad ubacim u brzinu bukvalno vuce motor, na ravnom krene iako drzim kvacilo. Moracu rastavim da vidim. Sad mi je samo da vidim koje opcije sve imam i sta moze da prouzrokuje problem kako bih kad budem rastavio lakse ustanovio. Zahvaljujem puno na pomoci. Ako neko ima jos neki savet, dobro ce doci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2664 Napisano Jun 11, 2023 Drug član, 4768 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja sam udario u ledinu. Ovako, sve po knjizi, sto se kaze, i i dalje ne mogu nastelujem. Znaci, sajla izvucena kako treba, razvezao je skroz i ponovo provukao, raskacio polugu, postavio ponovo, i opet nece. Same lamele i opruge su dobre, jer kad je nastelujem u opciju gde vuce kad stojim i ne mogu da izbacim na ler, paaa u trecoj otprilike dize tocak, prima gas kao luda. Dodjem u garazu, vratim 3mm, proklizava kao da vozim skuter. Raspametio sam se stelujuci i nista. Dajte bilo kakve predloge jer sad i obrtanje naglavacke i dodolanje cu uzeti u obzir. Hahahahhaha Najgore od svega je to sto je sve bilo perfektno pre nego sto sam rastavio.Јеси ли полугу растављао од осовинице?Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jun 11, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Krokodilo je napisao: Јеси ли полугу растављао од осовинице? Sent from my SM-N960F using Tapatalk Jesam, ali vratio sam na polozaj koji treba. Da se podudare crtice, kao sto pise u servisnoj knjizi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2664 Napisano Jun 11, 2023 Drug član, 4768 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, ali vratio sam na polozaj koji treba. Da se podudare crtice, kao sto pise u servisnoj knjizi.Па што је ниси прзубио неки зуб уназад па да добијеш и место за штеловање сајле и могучност да "играш"? Да ниси пропустио неку потисну?Ниси требао да растураш уопштеSent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7648 Napisano Jun 11, 2023 Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bi je vratio jos u nazad bilo bi je jos teze savladati, najlaksa je kada je 90⁰ u odnosu na sajlu ili tu priblizno.Nekako je i sajla cudne duzine, zamalo pa preduga u odnosu na bulzir koji bi mogao biti i duzi.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2664 Napisano Jun 11, 2023 Drug član, 4768 postova Prijavi odgovor kao problematičan XTZ нема тешко квачило, за почетак очисти и подмажи сајлу, наџи јој пут са најмање прелома и нек буду што блажи.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jun 11, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Krokodilo je napisao: Па што је ниси прзубио неки зуб уназад па да добијеш и место за штеловање сајле и могучност да "играш"? Да ниси пропустио неку потисну? Ниси требао да растураш уопште Sent from my SM-N960F using Tapatalk Nisam ni rasturao lamele niti ista, samo sam polugu skidao, ali vracena na mesto gde je i bila. Probao sam i tu varijantu, nije nista uradilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...