Arso 2452 Napisano Mart 22, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 20.3.2023. at 8:36, Lazar93 je napisao: Nadjoh na netu dokument sa svim kodovima Yamahinih boja, gde ima i XTZ750, tako da, izvol'te. Cores-Yamaha-formulas-e-codigos (1).pdf 3.84 MB · 8 downloads Jutros sam tek stigao da pogledam, nažalost nema kodova za modele 1989, 1990, 1991. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 318 Napisano Mart 22, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prekjuče je bila jedna lepa na oglasu za povoljnu cifru ispod 2000evra , čova pao sa nje na desnu stranu i nije hteo da se bakće oko popravke, prešla cca50K km . Meni nije jasno da je Super tenera maltene 3 puta jeftinija od afrike twin. Promenio Mart 22, 2023 član plumber.ns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan U mom slučaju i iz moje perspektive Tenere je poskupila, ponekad i bezobrazno.Neki dan gledam primjerak od preko 7k CHF u švici.klikGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5517 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 1979 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, plumber.ns said: Prekjuče je bila jedna lepa na oglasu za povoljnu cifru ispod 2000evra , čova pao sa nje na desnu stranu i nije hteo da se bakće oko popravke, prešla cca50K km . Meni nije jasno da je Super tenera maltene 3 puta jeftinija od afrike twin. Primetio sam i ja taj primerak, na slikama osim tih oštećenja delovala super, cena je bila 1400 evra. Verovatno bi išli da je pogledamo za druga, ali brzo je nestala sa oglasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracoo 6 Napisano Mart 23, 2023 U prolazu, 3 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Gilera RX 125 Arizona Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav, Tenera otišla za Čačak, ima malo da se radi, nije bas kao na slici samo plastika, ali valjda ce za sezonu biti spremna. Nadam se da kad krenem da je sredjujem, da cu moći ovde da se obratim za pomoć. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Mart 23, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, bracoo je napisao: Veliki pozdrav, Tenera otišla za Čačak, ima malo da se radi, nije bas kao na slici samo plastika, ali valjda ce za sezonu biti spremna. Nadam se da kad krenem da je sredjujem, da cu moći ovde da se obratim za pomoć. Ja sam ti u Čačku pa se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 23, 2023 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, bracoo said: Veliki pozdrav, Tenera otišla za Čačak, ima malo da se radi, nije bas kao na slici samo plastika, ali valjda ce za sezonu biti spremna. Nadam se da kad krenem da je sredjujem, da cu moći ovde da se obratim za pomoć. Pozdrav Braco i dobrodošao u sektu. Slike motora odma' na uvid, da vidimo mi deder o čemu se tu radi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracoo 6 Napisano Mart 23, 2023 U prolazu, 3 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Gilera RX 125 Arizona Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Arso je napisao: Ja sam ti u Čačku pa se javi. Javljam se obavezno, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracoo 6 Napisano Mart 23, 2023 U prolazu, 3 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Gilera RX 125 Arizona Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Novola je napisao: Pozdrav Braco i dobrodošao u sektu. Slike motora odma' na uvid, da vidimo mi deder o čemu se tu radi Saljem saljem, pročitao sam tvoje muke sa tenerom, tako da sam se toliko srodio sa tvojim motorom, da sam na kraju kupio Teneru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 23, 2023 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, bracoo said: Saljem saljem, pročitao sam tvoje muke sa tenerom, tako da sam se toliko srodio sa tvojim motorom, da sam na kraju kupio Teneru. Ti baš voliš da se patiš onda? Ja bi pobegao glavom bez obzira Šalim se naravno, tu smo da pomognemo ako šta zagusti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1595 Napisano Mart 23, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Hocu za vikend da odem da vidim jednu Teneru. Ako moze par informacija, sta da gledam, sta su joj mane? 1989 god je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Mart 23, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Najveća joj je mana što je 34 godine stara...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Mart 23, 2023 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Najveca mana karburatori, ako cima izmedju 2 i 3k obrtaja to je onda to. Realno ako nije u dobrom stanju ima es mnogo posla oko nje jer to znaci da su vec digli ruke od motora i niko godinama nije servisirao kako treba.Pogledaj gume i diskove, lancanike i lanac ako je to sve staro i za zamjenu onda sam u pravu za napisano iznad. Opet sve zavisi od cijene, sve se da srediti ako je ne pretplatis u startu ali sigurno bolja solucija je da je kupis dobru, pa da se ne akas oko ne i sacuvas i novac i zivceПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1595 Napisano Mart 23, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je star motor, svestan sam toga. Ali mi je malte ne u komsiluku pa bih da odem da vidim. Hvala @Bigor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Mart 23, 2023 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj Novolinu temu o njegovoj teneri i znat ćeš šta ti je činiti.U principu ona jako puno gušta pruža.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Mart 23, 2023 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Zarkela said: Znam da je star motor, svestan sam toga. Ali mi je malte ne u komsiluku pa bih da odem da vidim. Hvala @Bigor ako je taj motor na 8.7km od tebe po guglu znam prethodnog vlasnika, on ga je i sredjivao, ofarbao, verujem da je u dobrom stanju. nije imao nekih problema sa njim kad ga je kupio, sredjivao ga je za sebe, prodao ga je kad je dobio dete da bi kupio auto, posle 4-5-6 godina je kupio drugu st i slicno ju je ofarbao, i sad je vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1595 Napisano Mart 24, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, tacno na 8.7 km. Otici cu da vidim pa javljam utiske. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goki89 0 Napisano Mart 24, 2023 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,da li znate nekog ko ima sediste za teneru?Meni se polomola plastika odozdo pa ako znate nekog javite.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Mart 26, 2023 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Možda se svidi nekom …Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vedran 105 Napisano Mart 27, 2023 (promenjeno) U prolazu, 88 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Ducati GT1000; Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jedna grupna slika od jučer! I trideset godina evolucije. Prošlog petka je friško registrirana, napravljen mali servis i zamijenjen je O ring anlasera. Dakle, taj motor se tako lijepo vozi... Promenio Mart 27, 2023 član vedran 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Mart 31, 2023 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ima problem sa motorom,prlilkom saltanja iz prve i druge u ler ostaje nesto da krklja u menjacu. Treba mu preporuka za majstora koji radi menjace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Mart 31, 2023 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pod hitno ne voziti više i kod najbližeg meštra s njom.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Mart 31, 2023 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nema majstor samo za mjenjac, nije kao kod auta. Vec neka tjera nekome ko dobro poznaje taj modelПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Mart 31, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Zakucao mi mob Promenio Mart 31, 2023 član Djomla_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Mart 31, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Mart 31, 2023 član Djomla_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...