Novola 2118 Napisano Decembar 2, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas nešto čeprkam oko motora, preciznije oko onog creva što kod većine nas visi kod zadnjeg vešanja, a koje je zatvoreno na kraju.. Skinem ja onaj čepić, i iz njega iscuri dobrih 10ak ml ulja, napravio lepu baricu. Otkud sad tu toliko ulja, i odakle je tačno to crevo? Jedno ide iz airboxa, to je to jel tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 686 Napisano Decembar 2, 2021 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Talog od karter gasova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9964 Napisano Decembar 2, 2021 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je isto i na Banditu. To crevce služi da nakondenzovanu vlagu pomešanu sa uljnim isparenjima drenira napoljeiz air-boxa. Čepić treba vaditi povremeno. Kada sam prvi put to uradio na Banditosu iscurelo je čudo smeđe tečnosti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 2, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i mislio, hvala na infu, samo sam se malo količinom iznenadio. Ali dobro je znati da bar radi posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9964 Napisano Decembar 2, 2021 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno nikada niko to nije skidao pa se nakupilo puno crevo, kao kod mene. Skoro sam proveravao, skupilo se dve kapi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14463 Napisano Decembar 2, 2021 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sada je veca kolicina jer je to kondenz, letos kada si skidao karbove toga nije bilo ili vrlo vrlo malo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Decembar 3, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Glede originalnog dizajna moram vas upozoriti na obadva legendarna iz 1989. godine.Poslije toga ništa spomena vrijedno po pitanju dizajna nije došlo na XTZ 750.Gesendet von iPad mit Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Decembar 3, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i mislio, hvala na infu, samo sam se malo količinom iznenadio. Ali dobro je znati da bar radi posaoJeste ubacili klizač lanca?Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Decembar 3, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, slaba mu rakijaПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 3, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, el classico said: Jeste ubacili klizač lanca? Gesendet von iPad mit Tapatalk Ja moj nisam ni pokušavao, viljuška se skida za koji dan kad se bude farbala pa ne moram da žurim. Odradiću taman i servis prednje viljuške, zadnju prekontrolisati, podmazati, probati da se rešim škripanja. Za nekih 7 dana počinje akcija, stavljaću malo fotke radova kako se šta bude radilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Decembar 3, 2021 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan dobra prilika za zamenu lezajeva u zadnjoj viljusci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Decembar 3, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan dobra prilika za zamenu lezajeva u zadnjoj viljusciLežajevi su minimalno izloženi habanju, osim agonije ušla vođa unutra.Nema potrebe mijenjati, samo podmazati dobro.Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Decembar 3, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moj nisam ni pokušavao, viljuška se skida za koji dan kad se bude farbala pa ne moram da žurim. Odradiću taman i servis prednje viljuške, zadnju prekontrolisati, podmazati, probati da se rešim škripanja. Za nekih 7 dana počinje akcija, stavljaću malo fotke radova kako se šta bude radilo.Škripanje dolazi iz donjeg bolcna stražnjeg amortizera, i to zato što kugla na dnu amortizera kroz koju prolazi bolcn počne korozirati, ona tada obično oglođu bolcn.Obrati dobro pažnju.Nekada toliko zapekne dase bolcn neda izbit vanka.Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 4, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, el classico said: Obrati dobro pažnju. Nekada toliko zapekne dase bolcn neda izbit vanka. Jel mora da se rastavlja cela suspenzija da bi se to rešilo, ili je dovoljno podmazati na onih 5 tačaka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Decembar 4, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Bojimse daćeš morat sve demontirat.Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Decembar 4, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Te bolcne drze iglicasti lezajevi bez kosuljice, pa pazi da ih ne povubis kada budete skidali.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 4, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Divno, radujem se unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Decembar 4, 2021 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, el classico said: Ležajevi su minimalno izloženi habanju, osim agonije ušla vođa unutra. Nema potrebe mijenjati, samo podmazati dobro. Gesendet von iPad mit Tapatalk bilo bi lepo da nam @Novola ipak zapise dimenzije tih lezajeva ako bude u prilici da ih vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 4, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, sasha. said: bilo bi lepo da nam @Novola ipak zapise dimenzije tih lezajeva ako bude u prilici da ih vidi Ako dođe do toga, nema problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Decembar 4, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Skupi su ka zlato. Dobro pazi.Poslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Decembar 4, 2021 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan znam nekog kome je te lezajeve za st pravio strugar, mogu da se raspitam za detalje ako zatreba. rekao mi je da je to uradio tek kad je sve bilo gotovo, stari lezajevi baceni a sa njima i njihove dimenzije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Decembar 4, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam spreman za sektaško okupljanje i zajedničku vožnju. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vedran 105 Napisano Decembar 4, 2021 (promenjeno) U prolazu, 88 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Ducati GT1000; Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan DIY subotom. Znam da postoje 3d printani, ali to mi je još jedan ključ. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Promenio Decembar 4, 2021 član vedran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Decembar 4, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Toje najčešći razlog gubljenju poklopca.Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vedran 105 Napisano Decembar 4, 2021 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Ducati GT1000; Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, el classico je napisao: Toje najčešći razlog gubljenju poklopca. Gesendet von iPad mit Tapatalk Da! Bivši vlasnik je to nekako improvizirano sanirao, ali mi je jučer otpao poklopac. Sad je sređeno heavy duty. Motor sam uvezao iz SLO, di je 1996 bila i prva registracija. ima 96000km. sad je kod mene mjesec dana i slijedi opsežan remont preko zime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...