el classico 6047 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, Hristos se rodi.Radujte se. Radujte se zbog ove istine i u srcima svojim svakodnevno nosite tu radost.Nek svi ljudi vide sjaj lica vaših i osjete žar te ljubavi i radosti. Sretan vam Božić Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7670 Napisano Januar 7, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolegaSrecan Bozic svima i u veselju da proslavite Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2453 Napisano Januar 7, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dobri moji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7670 Napisano Januar 8, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako, posto mi ostao jedan delic rekoh da napravim i nastavak. Izmotam ga bez problema, razmjerim, izbusim, sve stoju eksra ali mi desni dio malo vise prisao. To vidim samo ja, u pitanju mozda par milimetara i rekoh da i to sredim da mi oci ne bode.Haj da ne idem u drugu garazu po fen, uzeh brener da ga zagrejem, kad ono samo planu i iskoci mjehuric Iskreno malo mi i smeta jer je previse visok, pa bi gledao kroz njega. Pokusat cu da nadjem tamniji materijal pa opet sve skupa da odradim Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Januar 13, 2021 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja tu nista ne bih dirao (jer ne znam ni da koristim brener)! A moja cura drema...nece ni da upali. Koji joj ga, ne znam. Moram da skinem akumulator i stavim ga na onaj punjac iz LiDla ali nije bilo zbog njega, sumljam na pumpu ali kako da budem siguran da je ona? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7670 Napisano Januar 13, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, zalio si svjecice sigurno. Ja poceo nosace kofera, nisam jos slikao ali otom potom.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7670 Napisano Januar 13, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eve i slike, malo sam ih pomjerio na osnovu Novolinih da rukohvati budu slobodni i da ne sijecem plastike kako bi ih uklopio.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Januar 13, 2021 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar ti nije bilo lakse da prekopiras moj KAPPA koji odgovara i za GIVI pa koji god da kupis, odgovara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Januar 13, 2021 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Em je rasklopljivi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9972 Napisano Januar 13, 2021 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski rad, svaka čast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7670 Napisano Januar 13, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar ti nije bilo lakse da prekopiras moj KAPPA koji odgovara i za GIVI pa koji god da kupis, odgovara?Kod tebe je wingrack nosac kofera, gdje cu to kopirati, to je izliveno Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Januar 13, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A što ne reče da radiš to, mogao si doći i uzeti ove moje pa prekopiraj/unapredi, šta god misliš da treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7670 Napisano Januar 13, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo komplikovano, moze i odokativno. Ono jeste lakse kada vec imas mjere od neceg da uzmes, veca mi je muka zena sto me svako malo cima i ne da raditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9972 Napisano Januar 13, 2021 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljubomorna je kada više čačkaš motor nego ... da ne lajem. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7670 Napisano Januar 13, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aman Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Januar 13, 2021 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da smo zivi i zdravi Jos godina sto Da nas na motorima uvek cuva Bog Da su zdrava deca Uvek oko nas I da nas na putu ima svaki cas!!! Pozz svima u Novoj pa i onima koji ne slave ali su sa nama! 6 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Januar 14, 2021 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Eto ja nemam ništa protiv, nek bude ka što ti reče prika.Želim ti dobro zdravlje, sve drugo se dade kupit.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7670 Napisano Januar 14, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsen jedan nosac Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2453 Napisano Januar 14, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ovo čini previsoko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7670 Napisano Januar 14, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Htjeo sam da mogu izvaditi prvu pomoc iz kutije za alat. Mogu prepraviti samo ta dva flaha, pod drugim uglom samo savitiПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9972 Napisano Januar 14, 2021 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si ti to napravio. Jeste malo višlje stoji ploča ali ako bi to ispod popunio nekom torbicom za alat ili smotao kabanicu pa tu aglavio... Vizuelno bi popunio prazninu a opet bi mogao da po potrebi pristupiš tom poklopcu i kaseti u kojoj ti stoji prva pomoć. Svaka čast za trud! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7670 Napisano Januar 14, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, bajker71 said: popunio nekom torbicom za alat ili smotao kabanicu pa tu aglavio Znas da je i meni to palo na pamet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9972 Napisano Januar 14, 2021 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan A koliko sam mogao da vidim, u odnosu na prednji kraj i sedište kofer ne stoji previsoko. Stavi ako imaš neku sliku celog motocikla sa boka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Januar 14, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan I meni ovo bas neobicno izgleda. Prvi put vidim ovako nesto, bas me zanima kako ce se pokazati u voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7670 Napisano Januar 14, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sada ali motor stoji na centralnom jer drugacije ga nisam mogao slikati, a da bude iole vjerodostojno. Kada se spusti i sjednem na njega vec bude nizi na osnovu vizira. Naravno, kada ga provozam znacu na cemu sam. Kao sto gore napomenuh, prepravka me ne kosta nista sem sat vremena posla.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...