pista 66 Napisano Maj 22, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Stigle rucice...Brembo oro...super izgledaju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 975 Napisano Maj 22, 2020 Sindikat Samostalni Jahač, 368 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Leva poluga je od hidro-kvačila?? Jel to kaniš na Teneru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2121 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, pista said: 7500 dinara U sve im poljubim. 33e na kedo.de. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Maj 22, 2020 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Koja je oznaka tih Brembo poluga kocnice i pumpe? Pitam zbog hoda, hteo sam da promenim na mojoj, ali ima razlike izmedju modela i nije bas jeftino ako pogresim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano Maj 22, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Dule Sebeški je napisao: Leva poluga je od hidro-kvačila?? Jel to kaniš na Teneru? Da, stavicu dole hidraulicni cilindar... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano Maj 22, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Novola je napisao: U sve im poljubim. 33e na kedo.de. Znam, ali je u crnoj boji sto mi se ne svidja....inace iz Kedo.de su mi stigli sledeci delovi...sve sa slike osim zica za zadnji tocak... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6093 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 4165 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, ti se ne zajebavaš, moram ti priznat.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7809 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 2980 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nisam ni ja ocekivao ovako ozbiljan pristup Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2455 Napisano Maj 22, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, pista je napisao: Znam, ali je u crnoj boji sto mi se ne svidja....inace iz Kedo.de su mi stigli sledeci delovi...sve sa slike osim zica za zadnji tocak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je komplet žica i niplova, trebaće meni za XT možda? Ja na onaj kedo. de ne mogu da se snadjem. Sajt im je kao u DOS-u da treba da radim i nemački ne znam reč Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6093 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 4165 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Žbice sa niplima dođu oko 70-80€ u setu. Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6093 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 4165 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Da, stavicu dole hidraulicni cilindar...To je bilo nekad za kupit u setu kod neke talijanske firme.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano Maj 22, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Bojan82 je napisao: Pošto je komplet žica i niplova, trebaće meni za XT možda? Ja na onaj kedo. de ne mogu da se snadjem. Sajt im je kao u DOS-u da treba da radim i nemački ne znam reč https://www.speichen-online.de/shop/yamaha/ ovde imas zice...nemacke sa nekim sertifikatima o kvalitetu...nadam se da nisu neko djubre...prednje su se kod mene skinule, ociscenje i idu na hromiranje...zadnje nisu htele ni da cuju, grejanjem su pocele da pucaju...hteo sam da zadrzim original ali nista od tiga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano Maj 22, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Gvozden je napisao: Koja je oznaka tih Brembo poluga kocnice i pumpe? Pitam zbog hoda, hteo sam da promenim na mojoj, ali ima razlike izmedju modela i nije bas jeftino ako pogresim. "PUMPE ORIGINAL BREMBO KUPPLUNG KÖRPER ORO - HEBEL SILBER COD. 10974023" WWW.EBAY.DE Finden Sie Top-Angebote für "PUMPE ORIGINAL BREMBO KUPPLUNG KÖRPER ORO - HEBEL... ovo sam uzeo samo polovno sa posudama i drzacima posuda...nadam se da tu mozes naci podatke koji te interesuju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano Maj 22, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, el classico je napisao: Kolega, ti se ne zajebavaš, moram ti priznat. Vozim motor, nisam bajker. Ja sam odvojio 5000-6000€ za sredjivanje...u zavisnosti od vesanja, koje je i najskuplje... bio sam u Mototek-u, firmi koja je zastupnik za Srbiju za Ohlins, Bitubo, X-trig itd...visiko profesionalno...Ian, vlasnik radi Vesanje za neke ekipe u Irskoj i Engleskij...kod nas priprema motore za kross i street...evo i par slika iz radionice, da se razbolis... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2121 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Od budžeta od 5000-6000€ manje i ne očekujemo. Ajde sretan rad i kontam da imaš punu podršku celog foruma! Ima da bude tip top Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6093 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 4165 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ohlins ya919 sa hidrauličkim štimanja tvrdoće opruge poručio u Holandiji za 850€ Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano Maj 22, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, el classico je napisao: Ja sam ohlins ya919 sa hidrauličkim štimanja tvrdoće opruge poručio u Holandiji za 850€ Vozim motor, nisam bajker. Super...kada budes probao, molim te da podelis sa nama utiske... da li si birao oprugu i za koju si kilazu izabrao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2121 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, el classico said: Ja sam ohlins ya919 sa hidrauličkim štimanja tvrdoće opruge poručio u Holandiji za 850€ Vozim motor, nisam bajker. Ja sam kupio motor za 1000€ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7809 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 2980 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cuti on je svoju jos jeftinije Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6093 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 4165 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Super...kada budes probao, molim te da podelis sa nama utiske... da li si birao oprugu i za koju si kilazu izabrao...Ja oprugu ne biram, dao sam čovjeku svoju težinu, koliko u % vozim sa bagažom, koje ceste i koji stil vožnje preferiram i na osnovu toga on mi radi amortizer i ugrađuje odgovarajuću oprugu.Javiću kad ga završi, neke sitnice su bile nedostupne, mora čekati iz “švecke”....Javin se Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6093 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 4165 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Cuti on je svoju jos jeftinije Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока I moja je bila okruglo tauzenka, ali švicaraca..Tada je to bilo oko 900€.U međuvremenu sam “investira” puno više.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Maj 22, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Procesljao sam nas, beogradski Barel i pronasao srafove (1600d 8kom)...ali mi za oko zapela kaciga od 16000d! Jbg, nema mnogo biranja kad nosis XS, a njih slabo ima da se nadje u slobodnoj prodaji jer svi drze najcesce brojeve! Moracu, mozda vec sutra, da ih posetim, u ''Sava C entar'', medjutim, buni me fotka na kojoj ispred radnje pise Barel a kada sam skoro bio u njoj, ispred je pisalo SHARK! Znam da drze i taj brend ali, mozda su se i iselili...pa ako neko zna... I vase misljenje o kacigi.. https://yamahabarel.com/proizvod/mt-atom-transcend-siva-mat-sjaj/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7809 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 2980 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti model samo bijela, takodje tu kupljena. Mene licno malo nervira sto imam osjecaj da mi stisce vilicu sa strane prilikom duze voznje, a mozda ja to nesto tripujem, ne znam. Ima tema i o njoj, potrazi po forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano Maj 23, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, el classico je napisao: Ja oprugu ne biram, dao sam čovjeku svoju težinu, koliko u % vozim sa bagažom, koje ceste i koji stil vožnje preferiram i na osnovu toga on mi radi amortizer i ugrađuje odgovarajuću oprugu. Javiću kad ga završi, neke sitnice su bile nedostupne, mora čekati iz “švecke”.... Javin se Vozim motor, nisam bajker. To sa tezinom vozaca u odelu sa kacigom itezinom motora, tj stelovanjem vesanja na osnovu toga i ja slusam sa svima sa kojima sam razgovarao...drugi podatak je tezina kofera koja se dodaje i to je druga situacija za koju treba uraditi stelovanje...u tom slucaju imas prvi slucaj sa vozacem i drugi slucaj kada dodajes kofere...i to se sada tsko precizno radi da moras dati sve te podatke...sta mi nije jasno: ako tako precizno rade stelovanje kako uracunavaju tezinu goriva u rezervoaru kada je tu razlika 20-ak kg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...