ThePainkiller 4384 Napisano Mart 24, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da imaju TRW pločice u MRG-Shop - u. Kontaktirajte Olivera na: 0644650630 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2388 Napisano Mart 24, 2019 Andragog, 4967 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja viška TRW / lucas za napred , leve i desne za XTZ 750 TRW MCB582 TRW MCB615 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Mart 25, 2019 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan hvala @ThePainkiller, zovem ovih dana @srbac poslusacu arsa i uzecu ipak sinter..@Dule Sebeški javi sta si uradio sa diskovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2450 Napisano Mart 25, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2001 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan "Poslusacu arsa i uzecu ipak sinter.." Ja sam ove uzeo u Motocross team Kraljevo, one su nešto između off road i drumskih, koliko sam zapamtio, jebi ga godine pa se sporo pamti a brzo zaboravlja. Nazovi ti njih, izuzetno su ljubazni pa će sve da ti objasne bez obaveze da kupiš. 069 222 09 70 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2388 Napisano Mart 25, 2019 Andragog, 4967 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo tamo EBC zadnje ali mi je dao od prednjih pa su se relativno brzo istrosile.. Zadnje plocice su identicne kao prednje po obliku ali su deblje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 958 Napisano Mart 25, 2019 Sindikat Samostalni Jahač, 361 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Front Rear Brake Disc Rotor for YAMAHA XTZ 750 Super Tenere XTZ750 1989 1995 1994 1993 1992 1991 1990-in Brake Disks from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com BIKINGBOY Front & Rear Brake Disc Rotor Disk For YAMAHA XTZ 750 Super Tenere 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 97 98 99 00-in Brake Disks from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com O ovome razmišljam.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6028 Napisano Mart 25, 2019 Drug član, 4134 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo tamo EBC zadnje ali mi je dao od prednjih pa su se relativno brzo istrosile.. Zadnje plocice su identicne kao prednje po obliku ali su deblje.Točno.Neupućeni često prodaju prednje pločice, ono “pa iste su” a ustvari nisu....Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2450 Napisano Mart 26, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2001 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne da nisu iste već im je i oznaka drugačija, ali ovde je postao manir da se ne čita ono što piše na pakovanju ili upustvu jer svi žive u ubeđenju da su posisali svo znanje ovog sveta a da su upustva za upotrebu i napomene proizvođača samo bespotrebno arčenje papira i štamparske boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7658 Napisano Mart 26, 2019 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam nekakav osjecaj da mi lamela proklizava pa me zanima koje debljine trebaju biti lamele tj plocice? Moje su trenutno 4mmПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Mart 27, 2019 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega Ako proklizuju lamele obicno je do ulja ,a ako ne na svakoj se moze vidjeti dali je proklizavala. E ekipa jel ima neko problem sa paljenjem poslije zime? Znaci nece upaliti nema sanse. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7658 Napisano Mart 27, 2019 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rijesio sam problem, u pitanju su opruge. Malo sam ih razvukao, pa vratio jer ne nadjoh danas da kupim, svi otisli na sajam. Razlika se bas osjeti, mogu misliti kad stavim nove kako ce iciПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7658 Napisano Mart 27, 2019 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, mema said: Pozdrav kolega Ako proklizuju lamele obicno je do ulja ,a ako ne na svakoj se moze vidjeti dali je proklizavala. E ekipa jel ima neko problem sa paljenjem poslije zime? Znaci nece upaliti nema sanse. De mi malo pojasni to oko ulja, kakav uticaj ima na lamele? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano Mart 29, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pohvalim Nasao sam u DE prijatelj mi je doneo, ovde toga vise nema tako da cuvajte kao oci u glavi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 29, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, feelgod je napisao: Samo da se pohvalim Nasao sam u DE prijatelj mi je doneo, ovde toga vise nema tako da cuvajte kao oci u glavi Pa što obični krstasti šarafi...??? Što nisi uzeo lepe prohromske imbus šarafe sa upuštenom glavom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Mart 29, 2019 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 3/24/2019 at 7:52 AM, ThePainkiller said: Trebalo bi da imaju TRW pločice u MRG-Shop - u. Kontaktirajte Olivera na: 0644650630 zvao sam ga u ponedeljak oko 10am, bilo je zauzeto, pozovem ga opet oko 12 i odbije mi poziv i to je bila sva komunikacija, nije pozvao, nisam ni ja njega On 3/25/2019 at 10:48 AM, Arso said: "Poslusacu arsa i uzecu ipak sinter.." Ja sam ove uzeo u Motocross team Kraljevo, one su nešto između off road i drumskih, koliko sam zapamtio, jebi ga godine pa se sporo pamti a brzo zaboravlja. Nazovi ti njih, izuzetno su ljubazni pa će sve da ti objasne bez obaveze da kupiš. 069 222 09 70 narucio, cekam da stignu. samo to nije sinter nego valjda 'pojacani' organic, isto nema zadnje @bigor ljudi pricaju da lamele hoce da proklizavaju zbog ulja sa aditivima, ne znam tacno kojim, ja koristim bardahl polusintetiku c60 15w50 sa valjda tri neka aditiva, nikad mi se nije desilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7658 Napisano Mart 29, 2019 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sipao sam Mototaktol 15-50, sta znam sta sve sadrzi, vala ga sad necu mjenjati do iduce sezone. Kao sto napisah da je malo bolje kako sam rastegao opruge ali opet kada ga dobro zavrnem osjetim kao da prokliza. Tek kada kupim nove opruge moci cu da ocijenim razliku u voznjiПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Mart 29, 2019 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Mototaktol je dobar nece ti proklizavati zbog njega. Ja vec godinama sipam ivozim na 10w40 Selenia turbo diesel. Ulje iz auta sipam i super je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano Mart 29, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni ne radi da idem na reply na bilo ciju poruku tako da jbg. Sto se tice srafova i original su obicni krstasti tako da me bole stojko. Vazno je da sam ih zavario kako sam stegao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Mart 30, 2019 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo koristi lepak za stafove i miran si, nece se odvijati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2450 Napisano Mart 30, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2001 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, sasha. je napisao: narucio, cekam da stignu. samo to nije sinter nego valjda 'pojacani' organic, isto nema zadnje Ne znam šta si narušio ali one pločice koje sam naveo su sinter. EBC Long-Life Sintered R-Series Brake Pads - FA135R Dirt Bike Motorcycle | Dennis Kirk WWW.DENNISKIRK.COM Find the EBC Long-Life Sintered R-Series Brake Pads - FA135R at Dennis Kirk. Shop our complete selection of Dirt Bike... EBC Long-Life Sintered R-Series Brake Pads - FA165R | Dennis Kirk WWW.DENNISKIRK.COM Find the EBC Long-Life Sintered R-Series Brake Pads - FA165R at Dennis Kirk. Shop our complete selection of parts and... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7658 Napisano Mart 30, 2019 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Al sure sa ovim plocicama Uporedjujem nesto za Pasata B6 prednje kocione za oba tocka Bosch oko 3500 din, a ove po disku toliko. Послато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2450 Napisano Mart 30, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2001 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni jednog trenutka rekao da su jeftine. Da su skupe jesu mene su koliko se sećam koštale nepunih 10.500 dinara ali kada je glava u pitanju onda se ne štedi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1729 Napisano Mart 30, 2019 Drug član, 1476 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 23.3.2019. at 22:39, sasha. je napisao: @Bigor nisam, uzeo sam komplet sa slike, pase k'o pravi citao sam valjda negde po forumu ili ovde u temi da je neko kupio kineske diskove sa valjda allieja i da su ok... gde uzeti plocice? juce sam kao trazio i nisam nasao, u louisu trw organic i saito sinter, razmisljam da uzmem te organic..motomanija prodaje hel ali ne znam da li imaju za st ni kakve su Trebalo bi da mogu da nabavim polusinter plocice za 1500-2000 rsd po disku. Naravno, bez racuna, bez garancije, bez PDV-a... Nekada stignu RMS, a nekada GoldFren. Ako ih ima za trazeni model, stizu na adresu za 3-4 dana. Obicno je cena plocica za vece motore (ne skutere) oko 1800-2000 rsd po disku. Ja ih isprobao na svom motociklu, bez zamerke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7658 Napisano Mart 30, 2019 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje i ja vozim na pravljenim, uradio mi neki cica iz Leskovca. Nisam bas merodavan da ocjenjuje posto sam pocetnik (po drugi put) ali mi se cini da bas dobro koce. Nadam se kakvm druzenju, pa da procijenimo.Cica mi naplati 1000 din po disku i hvali se da svim endurasima radi dole u Leskovcu i da u nije nikad imao reklamacije. Послато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 30, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom sam stavio lepljene (reparirane) disk pločice i nikad više...to ne da ne koči, nego bzvz izgubiti glavu za 1000 din razlike...složićete se da se ne isplati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...