Bokes 2985 Napisano Mart 13, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ala ga hraniš, sve na kašičicu, profesorski :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Mart 13, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ali respekt za vladanje informacijama Arso :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Mart 13, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Bokes je napisao: pre 6 minuta, Bokes je napisao: Ala ga hraniš, sve na kašičicu, profesorski :-D Nisam očekivao da Elvis nema pošto šta god mi je trebalo pronalazio sam kod njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Mart 13, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ma zezam se. Svaka čast za pomoć kolegi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano Mart 13, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nema ni Deki njega sam prvoga pitao. Trazim i dalje :), hvala na svakoj pomoci i informaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Mart 13, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Onda ti ostaje da kontaktiraš Moto otpad-Vukelić, mada sam skeptičan ali vredi pitati. Nemam njihov telefon ali imaju sajt pa pogledaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7649 Napisano Mart 13, 2019 Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bila je i jedna rashodovana u Rumi na KP oglasima, pa provjeri ima li. Ako nista dobar limar to napravi bez problema jer ima potreban alat, e sad koliko ce naplatitiПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano Mart 13, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zatrazio sam porukom na Viberu posto koga god da sam zvao nisu pojma imali sta mi treba pa sam coveku poslo sliku i bice mu sigurno jasno :). Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7649 Napisano Mart 13, 2019 Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zapravo na polovnim automobilimaПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano Mart 13, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug puno i ovde cekam odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano Mart 13, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako svi budu imalu kupicu i za rezervu neka se nadje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Mart 14, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 13.3.2019. at 0:33, feelgod je napisao: Jedno drugarsko pitanje :). Da li neko ima ili zna nekoga ko ima da proda zastitni limcic na granama za XTZ 750, otpade mi za vikend tokom voznje. Nije da motor nece da ide bez toga ali mi mucno da ga gledam felericnog. Nije mi jasno kako ti je taj štitnik spao budući da se za izduvnu granu vezuje sa tri šrafa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano Mart 14, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto sam glup, dan ranije sam skontao da se ko zna od kada drzi na jednom sravu a drugi je odvrnut. Pri sebi nisam imao odgovarajuce srafove da to sredim i tomom voznje je od vibracija otpao i ovaj jedan jedini koji je to drzao i komad je otpao. Ja kriv sto posto, ispao glup do panja a mofao sam samo da odvrnem i da ostavim limic u garazi i da montiram nazad nakon voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Mart 14, 2019 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan koja je to guma na tom motoru na slici? ..conti escape Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Mart 18, 2019 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan jel je neko narucivao kocione gumice iz firme 'sigurnost' iz zrenjanina? trebaju mi dimenzije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Mart 18, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, sasha. je napisao: jel je neko narucivao kocione gumice iz firme 'sigurnost' iz zrenjanina? trebaju mi dimenzije Ovo su dimenzije : Prečnik klipa kočionih klešta: Ф 27 Gumice-debljina-kočionih klešta: 3,5 x 3 A ovo je broj pod kojim ih oni vode: Sigurnost S90078 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Mart 18, 2019 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan super, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Mart 22, 2019 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan ako nekom zatreba, sadrzaj seta kocionih gumica S90078, cena seta 300 din, sigurno-st zrenjanin 023 540 077 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7649 Napisano Mart 22, 2019 Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta si narucio pogresne Послато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Mart 23, 2019 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Gde bih mogao da uzemem prednje kočione diskove? Imate li neku ideju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Mart 23, 2019 Drug član, 4132 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kod već spomenutih i naširoko poznatih trgovaca rabljenih motodijelova u Srbiji.Ili ebay Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Mart 23, 2019 Drug član, 4132 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Mart 23, 2019 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Bigor nisam, uzeo sam komplet sa slike, pase k'o pravi citao sam valjda negde po forumu ili ovde u temi da je neko kupio kineske diskove sa valjda allieja i da su ok... gde uzeti plocice? juce sam kao trazio i nisam nasao, u louisu trw organic i saito sinter, razmisljam da uzmem te organic..motomanija prodaje hel ali ne znam da li imaju za st ni kakve su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Mart 23, 2019 Drug član, 4132 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Trw je prva preporuka sa njemačkog tenere foruma.Ja se nebi mislija ni sekunde...Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Mart 24, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, sasha. je napisao: @Bigor nisam, uzeo sam komplet sa slike, pase k'o pravi citao sam valjda negde po forumu ili ovde u temi da je neko kupio kineske diskove sa valjda allieja i da su ok... gde uzeti plocice? juce sam kao trazio i nisam nasao, u louisu trw organic i saito sinter, razmisljam da uzmem te organic..motomanija prodaje hel ali ne znam da li imaju za st ni kakve su Ja sam takođe jurio TRW, nekadašnji Lukas, ali sinter međutim nisam ih našao pa sam uzeo EBC FA135 R i FA 165 R i prezadovoljan sam kako ferceraju. Pre zamene imao sam stalno problem sa lošom zadnjom kočnicom tako da sam morao da je gazim manijački da bi kočila zbog čega sam mislio da je pojedena međutim kada sam skinuo pločice na njima je bilo više nego dovoljno ferode ali očigledno lošeg kvaliteta. Fakat je da sinter pločice brže skidaju dislkove ali kada se uporedi njihov rad sa organik pločicama isplati se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...