Popsy 2907 Napisano Decembar 11, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan e za ovo kvacilo me neko pitao... cek da se setim ko pa da mu prosledim ovu poruku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 12, 2016 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan e za ovo kvacilo me neko pitao... cek da se setim ko pa da mu prosledim ovu poruku... Gambino? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Decembar 12, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa imam nesto delova viska po garazi, nikako da popisem, ovako iz glave: retrovizora par, (stitnika ruku yamahinih - javili se kolege vec za njih), kompletan vod kocnica prednjih i zadnja sa spliterom (ovo sam mozda bacio, a da mi je ostao set od xt600e, provericu), imam unutrasnji deo korpe kvacila sa poklopcem i oprugama i srafovima (http://i.imgur.com/rE1Fp0y.jpg), imam orginalne rucice kocnice i kvacila. Ima jos toga ovo je iz glave, pa ako nekom nesto treba nek me cima na PP. Proverio set kocionih creva za xtz750 je sa spliterom. Komplet prednja i zadnja oridjidji, ja sam stavio nova pa ova stoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Decembar 12, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan e za ovo kvacilo me neko pitao... cek da se setim ko pa da mu prosledim ovu poruku... Gambino? Imacu i komplet jos jedno kvacilo sa malo lufta, imam snimak negde, inace sve kao novo sa plocama odlicnim. https://vimeo.com/195350232 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1753 Napisano Decembar 19, 2016 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Omladinci....... Potrebna mi je mala pomoč ako može, pošto sam čuo da su superteneraši dobri ljudi.... Naime danas se pojavila jedna Super Tenera 1993 godište sa dosta povoljnom cenom (bar se meni tako čini), pa sam u dilemi da je možda uzmem, pošto je to motor kojeg sam kao mlad dečko sanjao. E sad šta me zanima.....kakve i koje boljke ima taj motor , koliko koštaju rezervni delovi (kvačilo, benzinska pumpa,....), i koliko je pouzdn taj motor? Znam da je to več sve napisano, ali stvarno ne bih da prevrčem 255 strana u ovoj temi, pa ako neko može ukratko da mi to napiše..... A evo i dotične ST....http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11633260&display=Yamaha%20XTZ%20750%20super%20tenere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Decembar 19, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Paaa posto skuplhas motore glupo bi bilo da propustis ovaj. Stvarno je dzabaka a posto je to motor koji zelis jos iz mladosti,navali. Sta god da mu fali za par stotki moze da se sredi. sa mobilnog iz tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1753 Napisano Decembar 19, 2016 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Paaa posto skuplhas motore glupo bi bilo da propustis ovaj. Stvarno je dzabaka a posto je to motor koji zelis jos iz mladosti,navali. Sta god da mu fali za par stotki moze da se sredi. sa mobilnog iz tapatoka nije problem par stotki, več koliko tih stotki......da ne bi bila skuplja pita nek tepsija......pitam jer bi možda baš za tih "par stotki" mogao da ubodem fabričku ST...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Decembar 19, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Za to "fabricki" vec niko nemoze da ti garantuje. Jedino da odes pa da pogledas licno a posto vec posedujes vise komada, verovatno znas sta da gledas. Mi se ovde navozasmo za sitne pare. uostalom nek ti gimba kaze kolko je potosio a njegova ce biti bolja i od fabrike,ako planiras restauracijusa mobilnog iz tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gimba 56 Napisano Decembar 19, 2016 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xtz super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan To je jako niska cena realno, a po slikama motor ne izgleda kao lom. Ja sam motor uzeo za vece pare, tj.za tih par stotki vise i morao svasta da sredjujem, mada dobro i planirao sam da sredjujem jer sam hteo taj motor. Kupis za 1200-1400e i opet moras da ulozis par stotki. Menjaj samo ono sto moras (lanac, gume, plocice, ulje...) i ode. Ne znam sta fali i da li fali ovom motoru nesto ali ako nista ne fali i ako je u voznom stanju, ima sve papire, uzeo bih ga odmah. Inace, za sredjivanje do sada sam ulozio 1150e a nisam racunao cinkovanja i te sitnice, prevoz,bla bla bla. I sigurno moramda ulozim jos 350. Ceka me farbanje koje je 250e, za to sam odvojio pare, akumulator, sitnice... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2455 Napisano Decembar 19, 2016 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je dobra. Zimi padaju cene. Pazi kako radi agregat, da ne dimi plavo ostalo ces videti. Pogledaj menjac kako radi, bitno je da ne izbacuje iz brzina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15057 Napisano Decembar 19, 2016 moto merkat °°, 4945 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Prodata,nema oglasa vise,mozda se kolega ponovio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1753 Napisano Decembar 19, 2016 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Prodata,nema oglasa vise,mozda se kolega ponovio Nažalost nije....maznuo mi ju neko ispred nosa.....a ima dana , biče još prilika.....na taj motor sam slinio kao klinac, dok nisam upoznao GS-a.....ali bi voleo da imam to.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15057 Napisano Decembar 19, 2016 moto merkat °°, 4945 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Prodata,nema oglasa vise,mozda se kolega ponovio Nažalost nije....maznuo mi ju neko ispred nosa.....a ima dana , biče još prilika.....na taj motor sam slinio kao klinac, dok nisam upoznao GS-a.....ali bi voleo da imam to.... Kada uzmes ST upoznaces pravi OFF nisi dzabe slinio,rano si se penzionisao sa tim GS-om Ova je dugo stajala sto nije dobro za uljne magistrale na tom agregatu,znas ti to bolje od nas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Decembar 19, 2016 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Prodata,nema oglasa vise,mozda se kolega ponovio Nažalost nije....maznuo mi ju neko ispred nosa.....a ima dana , biče još prilika.....na taj motor sam slinio kao klinac, dok nisam upoznao GS-a.....ali bi voleo da imam to.... I ja sam onda slinija za njom. Naletila mi slučajno skoro kao nova. Dobila je Wilbers ovjes, GPR ispuh, crasch barove, scottoiler, 525 lanac i šajbe, kn filtere i dynojet stage3...... Najbitniji je ovjes Upgrade. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1753 Napisano Decembar 19, 2016 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Prodata,nema oglasa vise,mozda se kolega ponovio Nažalost nije....maznuo mi ju neko ispred nosa.....a ima dana , biče još prilika.....na taj motor sam slinio kao klinac, dok nisam upoznao GS-a.....ali bi voleo da imam to.... I ja sam onda slinija za njom. Naletila mi slučajno skoro kao nova. Dobila je Wilbers ovjes, GPR ispuh, crasch barove, scottoiler, 525 lanac i šajbe, kn filtere i dynojet stage3...... Najbitniji je ovjes Upgrade. Ljudi misle da se šalim (pošto se i obično šalim) kad jim kažem da je ovjes najbolji i najbitniji upgrade...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gimba 56 Napisano Decembar 19, 2016 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xtz super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika u performansama Dynojet stage 3 kitom u odnosu na standard? I jel povecana potrosnja mnogo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Decembar 19, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan A šta tačno podrazumeva pod tim apgrejdom, samo amortizer ili komplet sa gumama amortizera i oprugom i silen blokovima ili sve to i opruge u viljuškama. Aj baci neki link sta si tacno promenio kolko je to kostalo i daj da nebude na švapskom posto mi je to isto kao i na kineskom s mobilnog telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Decembar 19, 2016 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Wilbers komplet stražnji amortizer tip 641 sa hidrauličkim podešavanjem visine i izdvojenom uljnom komorom, naprijed Wilbers progresivne opruge i ulje. Sve složeno po mojoj težini i stilu vožnje. 0.8kg eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gimba 56 Napisano Decembar 19, 2016 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xtz super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan A dynojet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Decembar 19, 2016 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga još namontira na motor. Dobija sam ga u drugim karburatorima. Montaža i probna vožnja tek prid kraj siječnja kad sam par dana u Dalmaciji.... Dojavim utiske evo link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gimba 56 Napisano Decembar 19, 2016 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xtz super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad me upali za taj amort i upgrade karburatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Decembar 19, 2016 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan U desetom misecu firma Ludwig Tuning prodaje Wilbers komponente po sportskoj cijeni sa 20-25% rabata, još oduzmi njemački PDV. Cijena više nego sportska.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Decembar 19, 2016 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan A štose potrošnje tiče biće sigurno veća jerbo je u mojoj švicarski setup karburatora, motor je iz CH. Ali to mi uopće nije bitno, motor može trošiti koliko god troši, gušti su gušti.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Decembar 19, 2016 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Decembar 19, 2016 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan I da, neki dan sam jamio 320mm diskove i adaptere prihvata kočionih kliješta za naprijed, od istog tipa koji mi je prodao fergazere. Pedala mjenjača isporučena, pedala zadnje kočnice i bočni nogar od alu slijede. Replika maske koja omogućuje uspravniji položaj vjetrobrana, isporučena neki dan, montaža slijedi. U tu masku idu stereo svijetla od tdr125, taj motorić je u zadnjoj generaciji imao serijski 2xH4 žarulje. Isporučeno, montaža slijedi. Moram još namaknut i neke dodatne led lampe, da sliči na adv, hahaha. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...