fruitcake 478 Napisano Septembar 26, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan @Rolle: jbg, na tom kotlicu nisam bio zbog nekih obaveza. Nema veze to sa pricama STenerasa vec sa relijem Pariz - Dakar dok se jos vozilo do Senegala. @Marre: ko je relao da cu preci? Sa druge strane svoje poredjenje nikada ne zasnivam na cenovnom rangu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 995 Napisano Septembar 26, 2014 Very Funny Rider, 1131 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Septembar 26, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Marre 1200 e ? o cemu pricas ? sigurno neces kupiti dobar ST za te pare ... Ja sam ti u 29-om novembru pa kad budes u prolazu svrati probaj moj spejs satl PS ne bih ga dao ni za 5000 e .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 80 Napisano Septembar 26, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Xtz750 ; TE610e, RD07, 990 advR, 1090 advR Prijavi odgovor kao problematičan Fruit ovo i mene zanima, otkud jos jedan motor i to jos Tenera. Znam da si u pocetku bio zainteresovan da sa KLEa predjes na Teneru dok ti nije izletela poznata Afrika, medjutim nakon toga si postao zakleti Afros pa me sad ovaj razvoj situacije zbunjuje. Mora da su price uz Vladin kotlic ucinile svoje. .. Zato sto je vozio moju pre neki dan pozdrav fruitcake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 26, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Ti bolje pritegni rucku. Sreca pa ST po difoltu nema motorno kocenje inace bi se ti odavno zalepio negde ko zvaka za beton Poz Gambino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 80 Napisano Septembar 27, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Xtz750 ; TE610e, RD07, 990 advR, 1090 advR Prijavi odgovor kao problematičan Ti bolje pritegni rucku. Sreca pa ST po difoltu nema motorno kocenje inace bi se ti odavno zalepio negde ko zvaka za beton Poz Gambino stavljene nove rucke, novi karbosi, novi tockovi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 974 Napisano Octobar 2, 2014 Sindikat Samostalni Jahač, 368 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti korpu i set lamela za 3TD? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 2, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ti bolje pritegni rucku. Sreca pa ST po difoltu nema motorno kocenje inace bi se ti odavno zalepio negde ko zvaka za beton Poz Gambino stavljene nove rucke, novi karbosi, novi tockovi.. Dobra sezona bila...pravili se bazeni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 80 Napisano Octobar 2, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Xtz750 ; TE610e, RD07, 990 advR, 1090 advR Prijavi odgovor kao problematičan Ti bolje pritegni rucku. Sreca pa ST po difoltu nema motorno kocenje inace bi se ti odavno zalepio negde ko zvaka za beton Poz Gambino stavljene nove rucke, novi karbosi, novi tockovi.. Dobra sezona bila...pravili se bazeni zato sada mogu slobodno da stavim muda u carapice kad' zazimi do proleca joj dosta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 3, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ti bolje pritegni rucku. Sreca pa ST po difoltu nema motorno kocenje inace bi se ti odavno zalepio negde ko zvaka za beton Poz Gambino stavljene nove rucke, novi karbosi, novi tockovi.. Dobra sezona bila...pravili se bazeni zato sada mogu slobodno da stavim muda u carapice kad' zazimi do proleca joj dosta... Ne nadaj se mnogo....s'proleca ces da vozis nesto drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 3, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jel narucuje neko set za reparaciju karbova u skorije vreme....priduzio bih se? Nista hitno, cisto da imam , za na prolece.....planiram sledece sezone (ako ostanem u ovoj zemlji) da napravim jedan ozbiljan djir sa STarom... pa da remontujem pre toga , sve sto je potrosno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 974 Napisano Octobar 3, 2014 Sindikat Samostalni Jahač, 368 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti korpu i set lamela za 3TD? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Octobar 3, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Marre 1200 e ? o cemu pricas ? sigurno neces kupiti dobar ST za te pare ... Ja sam ti u 29-om novembru pa kad budes u prolazu svrati probaj moj spejs satl PS ne bih ga dao ni za 5000 e .. Ja sam moju uzeo od gogruje za 1300e u, po meni, sasvim korektnom stanju. Gume nove, kresbarovi, malo estetskih sitnica i to je to. Nisam je previse vozio, nekih 1200km, ali nikakav problem sa njom nisam imao- jeste ona sa mnom posto sam resio da se malo klizam, ali to je druga prica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Octobar 4, 2014 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti korpu i set lamela za 3TD? Set lamela i i oprugice mozes da narucis iz luisa,tamo imas i razdelne ploce,ako su i one za zamenu. A za korpu...ne znam,mozda Kedo. Mislim da lamela mozda ima i u gevari ali nisam siguran. Jbt pomozite coveku,a ne ja gejskuteras da se javljam u ovoj temi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 80 Napisano Octobar 4, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Xtz750 ; TE610e, RD07, 990 advR, 1090 advR Prijavi odgovor kao problematičan Jel narucuje neko set za reparaciju karbova u skorije vreme....priduzio bih se? Nista hitno, cisto da imam , za na prolece.....planiram sledece sezone (ako ostanem u ovoj zemlji) da napravim jedan ozbiljan djir sa STarom... pa da remontujem pre toga , sve sto je potrosno.... vidi sa Gvozdenom, on bi trebalo da porucuje nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 974 Napisano Octobar 4, 2014 Sindikat Samostalni Jahač, 368 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti korpu i set lamela za 3TD? Set lamela i i oprugice mozes da narucis iz luisa,tamo imas i razdelne ploce,ako su i one za zamenu. A za korpu...ne znam,mozda Kedo. Mislim da lamela mozda ima i u gevari ali nisam siguran. Jbt pomozite coveku,a ne ja gejskuteras da se javljam u ovoj temi Hvala kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Octobar 5, 2014 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Octobar 5, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan @ Student: Zlatibore piiiitaj Taru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Octobar 6, 2014 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan @fruitcake svetski putnice,jesi se to opet negde zaputio? A za kolegu,zameni i opruge obavezno,nisu mnogo para a mogu da naprave dupli posao i da upropaste lamele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Octobar 6, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc oko pola 8, pao mrak, vozimo dva GSa 150kmh po autoputu prema BGu (jug) i tu negde 30km pred Bg nas obilazi majstor sa ST vozi 160kmh sa saputnicom. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Octobar 6, 2014 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da nije Popsy? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris ST 3 Napisano Octobar 7, 2014 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtz super tenera Prijavi odgovor kao problematičan Znaci imam problem sa prepunjavanjem akumulatora!Sta to znaci?Da li je regler ili moze biti i nesto drugo?U uputstvu pise 14,15v na 5000 obrtaja,a meni ode do 18,5v.Zahvaljujem unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Octobar 7, 2014 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Crkao ti je regler. Javi se Joški iz Temerina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 7, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc oko pola 8, pao mrak, vozimo dva GSa 150kmh po autoputu prema BGu (jug) i tu negde 30km pred Bg nas obilazi majstor sa ST vozi 160kmh sa saputnicom. A jeste bilo malo ladno 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Octobar 7, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jes to ti bio? Care. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...